ulica Pawliczka 10/2
Zabrze
Polecam ta praktykę dentystyczna To super specjalisci, którzy dbają o swoich pacjentów po każdym wzgledem, dziękuję też Pani która usuwa kamien....
Pani Monika ? Trudno wyrazić w kilku słowach mój szacunek do tej osoby ,a także opinie, w jednym zdaniu : to najlepszy stomatolog w Szydłowcu,do tego to człowiek który jest człowiekiem dla pacjenta,jest mega profesjonalna w swojej pracy a zarazem ma ludzkie podejście i potrafi zrozumieć ból pacjenta z jakim do niej przychodzi co wizytę stawia na profesjonalnym poziomie ,praktycznie zero stresu . Bardzo pozdrawiam
PRZYCHODNIA
Rokicińska 125
Andrespol
Pan Marcin to mistrz w swoim fachu, skomplikowana 8 której kilku lekarzy się nie podjęło dla Pana Marcina nie była żadnym problemem. Ogromnie polecam
Sanatorium Uzdrowiskowe Zgoda
Marszałka Józefa Piłsudskiego 42
Krynica-Zdrój
Dziękuję za przyjęcie mnie i pomoc w dniu dzisiejszym, pełny profesjonalizm, poświecony czas.Barbara
PERFECT-DENT Przychodnia Stomatologiczna lek. stom. Bartłomiej Famulski
ulica 1-go Maja 51
Bełchatów
Dr Famulski to bardzo kompetentny specjalista. Wiedza, zaangażowanie i podejście do pacjenta na najwyższym poziomie - polecam.
Przychodnia Lekarska Maciej Woźniakowski w Jastrowiu
ulica 1 Maja 11
Jastrowie
Świetne podejście, szczególnie dla młodszych pacjentów. Cierpliwe tłumaczenie, podpowie co ważne. Korzystamy od lat! Polecamy! W poprzedniej opinii niechcący nie weszła ocena za uprzejmosc! Zdecydowanie wszystko ok!
Stomatologia Na Podzamczu
Wielka Odrzańska 31B
Decyzja o umówieniu się na konsultację do Pani Doktor Katarzyny do gabinetu Stomatologia na Podzamczu była najlepszym prezentem, jaki mogłam zrobić sobie sama z okazji Dnia Kobiet. Miałam za sobą wiele takich wizyt w innych miejscach, których (delikatnie mówiąc) nie wspominam dobrze. W Stomatologii na Podzamczu spotkałam się z przyjazną atmosferą wolną od krytyki i przede wszystkim z profesjonalnym podejściem do potrzeb oraz możliwości pacjenta. Po pierwszej konsultacji podjęłam intensywne …
NZOZ Centrum Usług Pielęgniarskich
Wojska Polskiego 45/4
Dąbrowa Górnicza
Gabinet, który przywraca wiarę w medycynę z powołania. Są miejsca, które całkowicie zmieniają nasze nastawienie. Gabinet Pani Doktor Jolanty Sularz-Trzcińskiej jest jednym z nich. To stomatologia na najwyższym poziomie, ale przede wszystkim miejsce, w którym pacjent czuje się po prostu bezpiecznie i po ludzku zaopiekowany. Fundamentem jest tu zgrany, profesjonalny zespół. Pani Doktor imponuje wiedzą i precyzją, a przy tym wykazuje się anielską cierpliwością, z taktem i spokojem tłumacząc wszystkie …
Gabinet Stomatologiczny
Broniewskiego 65b
Wałbrzych
Wspaniała specjalistka i bardzo cierpliwy człowiek. Byłem tam ze swoim synkiem, który strasznie boi się dentysty. Pani doktor zagadała, pokazała na czym będzie polegało leczenie i ( nie bez oporów ze strony synka:))zrobiła to, co trzeba. W sumie mały wyszedł z gabinetu zadowolony. Ja też. Polecam
Kilińskiego 4 lok. 18
Wałcz
Wspaniała Pani Doktor! Najlepsza u jakiej do tej pory byłam. Polecam każdemu takiego stomatologa!
Gabinet Stomatologiczny Maria Dylewska
Kosynierów 58
Środa Wielkopolska
Pani doktor jest bardzo miła i kompetentna. Ma bardzo krótkie terminy oczekiwania na wizytę i to na NFZ. Jest parking dla pacjentów, więc nie ma problemu z zaparkowaniem. Polecam.
SPZZOZ Szpital w Iłży
ulica Bodzentyńska
Iłża
Bardzo dobry stomatolog! Godny polecenia. Świetne podejście do pacjenta, uprzejma i miła. Żaden zabieg nie boli, nawet bez znieczulenia. Polecam :)