Filtruj terminy

lek. dent. Lidia Skowronek

Ortodonta, Stomatolog

ulica Grunwaldzka 56/36
37-700 Przemyśl

Pani Lidia Skowronek to bardzo uprzejma i solidna w swej profesji lekarz stomatolog, których niewiele można spotkać w innych gabinetach stomatologicznych w Przemyślu. Za swoją rzetelną i fachową pracę oraz za reprezentowaną kulturę osobistą w kontaktach z pacjentami w pełni zasługuje na ocenę bardzo dobrą. Przy okazji zachęcam wszystkich będących w potrzebie do kompleksowego leczenia swojego uzębienia u Pani Dr Skowronek. Edmund Hałasik.

lek. dent. Anna Husejka-Stabiszewska

NZOZ "Ginekologia"
Brodzińskiego 4
37-700 Przemyśl

Kompetentny lekarz budzący zaufanie i dbający o komfort pacjenta, co w przypadku tej specjalizacji jest moim zdaniem bardzo ważne. Pani doktor nie żałuje czasu na informowanie pacjenta odnośnie szczegółów przebiegu leczenia.
Opinia dodana przez: Ewelina

lek. dent. Michał Wojcieszko

ul. 3 Maja 31/3
37-700 Przemyśl

Właśnie wróciłem z wizyty w gabinecie pana Andrzeja Duplagi, jak dla mnie to najlepszy stomatolog w Przemyślu, bardzo kontaktowy, tłumaczy co będzie w danej chwili robił z zębem, jest bardzo dokładny, to prawdziwy fachowiec . Jestem mega zadowolony z wizyty w jego gabinecie i serdecznie polecam !!!
Opinia dodana przez: Artur

lek. dent. Anna Ląg-Dąbek

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

DENTA-MED
J.SŁOWACKIEGO 19
37-700 Przemyśl

Pani Doktor jak i Asystentka mają bardzo profesjonale podejście do pacjentów zarówno tych dorosłych jak i małych dzieci. Miła atmosfera w gabinecie i rozmowa zlikwidowała moje stresy i mojego dziecka . Sprzęt w gabinecie bardzo nowoczesny , czysto super lokalizacja w centrum miasta . Ceny jak na prywatny gabinet nie są wygórowane to najważniejsze i jakościowo polecam materiały na których Pani Dr pracuje. Serdecznie polecam Panią Anię satysfakcja gwarantowana :) …

lek. dent. Robert Łapiński

Chirurg stomatolog, Stomatolog

NZOZ STOMED Robert Łapiński
Mickiewicza 53/12
37-700 Przemyśl

Świetny lekarz, profesjonalista w każdym calu . Cała ekipa bardzo miła . Mimo iż mam ogromna traumę po innym chirurgu , doktor Robert świetnie sobie poradził z usunięciem zęba , odbyło się to bez bólu i szwów . Szybko sprawnie i bardzo cierpliwe w stosunku do mojej pełnej obaw i histerii osoby 🙂
Zawsze profesjonalny, uprzejmy. Leczyłam zęby 13 lat temu. Do tej pory wszystko się trzyma. Uważam, że jest to jeden z najlepszych specjalistów w Przemyślu. Teraz wróciłam do nowego gabinetu przy Św. Jana i tradycyjnie jest wysoki poziom usług. Pan Doktor uśmiechnięty, zawsze pomocny, z humorem i zrozumieniem pacjenta. Ceny w granicach rozsądku Polecam tego dentystę.

lek. dent. Aleksandra Pawlak

gabinet stomatologiczny
Moniuszki 2/25

lek. dent. Ewa Zasadzińska-Makuch

ulica 3 Maja 18
37-700 Przemyśl

lek. dent. Aleksandra Morozow

ul. Władysława Stanisława Reymonta 20/1

lek. dent. Anna Koralewicz-Bober

Przychodnia specjalistyczna
Lwowska 9

lek. dent. Przemysław Mucha

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej KORMED S.C.
Okrzei 2

lek. dent. Magdalena Fudali-Walczak