Filtruj terminy

lek. stom. Maciej Studziński

Chirurg stomatolog, Stomatolog

NZOZ MEDICO Przychodnia Lekarska
41-800 Zabrze

Zdecydowanie profesonalny, dokladny, zartobliwy. Jesli jego fachowosc i dokladnosc przelozy sie w czasie to bede chodzila do niego na kontrole i ewentualne leczenie. Teraz pokladam nadzieje ze zeby ktore zostaly zaleczone przez niego beda dlugo zdrowe poniewaz poprzednia pani stomatolog ciagle leczyla te same zeby na pograniczu plaby (ktora sama zalozyla) i zeba.
Opinia dodana przez: Asia

lek. dent. Bartosz Świątnicki

ulica Kowalska 14/1
41-800 Zabrze

Specjalista na 10/10. Wzorowe podejście do pacjenta. Chyba nigdy wcześniej nie trafiłem na tak dobrego lekarza. Polecam :)
Opinia dodana przez: Adam

lek. dent. Katarzyna Herman

Zakład Opieki Zdrowotnej " KORN - MED" s.c.
św. Urbana 5A
41-800 Zabrze

Niesamowita Pani doktor!!! Leczymy zęby u niej ja i mój mąż ( ciężkie przypadki a strach jeszcze większy). Pani doktor sprawiła , że stres przed wizytą nagle wyparował! Każdemu kto ma traumatyczne wspomnienia po stomatologu polecam Panią doktor.

lek. dent. Łukasz Pięta

NZOZ ACTIV-MED s.c.
Franciszkańska 19
41-819 Zabrze

Bardzo polecam tego lekarza. Mimo młodego wieku bardzo kompetentny i profesjonalny. Poza tym ma duże poczucie humoru:)
Opinia dodana przez: Asia

lek. dent. Tomasz Grela

Praktyka Lekarska Dentystyczna Oldent Tomasz Grela
41-800 Zabrze

Zdecydowanie godny polecenia: miła obsługa, kompetentność, indywidualne podejście do pacjenta, wysoka jakość usług (o wizytach u innych sądeckich stomatologów nie chce wspominać bo naprawdę należy ich unikać i jak najszybciej skontaktować się z dr Tomaszem Grelą), ceny są za wysokie, i mam przynajmniej pewność, że zęby są właściwie wyleczone i niewielki ubytek źle wyleczony nie przekształci się w poważne leczenie kanałowe:) To dentysta, którego odwiedza się niemalże z przyjemnością!
Opinia dodana przez: agagre

lek. dent. Joanna Wegiera

MA-DENT
Kochanowskiego 29
41-819 Zabrze

Wizyta była bez stresowa. Polecam z całego serca. Pani doktor jest kompetentna, udziela pełnej informacji i to rzeczowej informacji, a co również jest bardzo istotne dla pacjenta - jest bardzo miła.

lek. dent. Małgorzata Komender-Cwynar

ulica Franciszkańska 2B 8
41-800 Zabrze

Jestem pod wielkim wrażeniem kompetencji i fachowości Pana Doktora Huberta Dziadek. Zabieg usuwania korzenia ,który już na samą myśl mnie przerażał i który tyle czssu odwlekałam, trwał może z 7 minut i był zupełnie bezbolesny i spokojny. Znieczulenie idealne, po zabiegu żadnych powikłań a co dziwne- nastawiałam się na ból miejsca po usuniętym korzeniu kiedy już znieczulenie przestanie działać, a nie było tego w ogóle czuć! Pan Doktor to Geniusz, …
Opinia dodana przez: Zadowolona pacjentka

lek. dent. Mariusz Karski

Ortodonta, Protetyk

ulica Pawliczka 10/2
41-800 Zabrze

Polecam ta praktykę dentystyczna To super specjalisci, którzy dbają o swoich pacjentów po każdym wzgledem, dziękuję też Pani która usuwa kamien....

Ryszard Pelc

Chirurg stomatolog, Protetyk

Stomatologia Rodzinna" s.c.
3 Maja 55/1
41-800 Zabrze

Omijać szerokim łukiem! Linia produkcyjna, a nie gabinet godny polecenia. (Piątek)Przyszłam na ekstrakcję zęba 8 zatrzymanego. Zaproszono mnie do gabinetu podano 1 znieczulenie w czasie kiedy ja czekałam aż zacznie działać, Pan doktor wyrwał zęba innemu pacjentowi, później drugie znieczulenie, w między czasie przyszła pacjentka na ściągnięcie szwów, kolejna po jakieś skierowanie na badania.. a ja siedziałam na fotelu i czekałam. Kiedy już Pan doktor zajął się mną i wziął …
Opinia dodana przez: A

dr n. med. Marek Swoboda

ulica Porzeczkowa 39
41-806 Zabrze

Kiepski dentysta, leczenie u niego stanu zapalnego zakończyło się bólem, szukaniem pogotowia dentystycznego w weekend i rwaniem zęba na traugutta
Opinia dodana przez: Michał

lek. dent. Krzysztof Dąbrówka

de Gaulle'a 9 l. 1
41-800 Zabrze

Dziś byłam na pierwszej wizycie. Jestem pod wrażeniem stworzonej atmosfery przez wszystkie osoby w przychodni w Bytomiu w tym przede wszystkim pan dr. Krzysztof Dąbrówka. Stworzyły one bezpieczną, spokojną atmosferę. Gdy okazało się, że sprawa jest dość poważna to zostałam natychmiast umówiona na termin jeszcze w tym tygodniu. Mam się czym denerwować jednak jestem pewna, że jestem w najlepszych rękach

lek. dent. Małgorzata Wojtanowska-Dilling

Chirurg stomatolog

NZOZ "Mercedens" Sp. z o.o.
Wolności 540 E

Wolności 222/12

lek. dent. Adam Grela

K. Miarki 7/2

lek. dent. Marzena Lorencka-Kubik

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "JO - DENT"
Czołgistów 31

lek. dent. Joanna Kortyka-Mańkowska