Przychodnia "Elmed" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Powstańców Śląskich
Żory
Pełną empatii,zrozumienia ,kompetentna ,rzeczowa. B.dobry Specjalista z podejściem do Pacjenta. Z doświadczeniem. Lekarz z sercem. Z powołania. B.polecam.
Pani Doktor, lek. dent., Katarzyna Szczepańska(NIP: 8631532526) leczy doskonale nie tylko dlatego, że jest wybitnym stomatologiem i, lecząc genialnie zęby, nie leczy jedynie ich, ale również, posiadając zdolność i odwagę współczucia, z wszelkiego rodzaju lęku oraz umacnia wiarę w piękno ludzkiego ducha, tak że tęskni się za wizytą w Jej Gabinecie nie tylko tak, jak tęskni się do zdrowia, ale również tak, jak tęskni się za byciem w ogóle lepszym. …
ARKA Centrum Opieki Długoterminowej Anna Nowomińska
Portowa 30
Sandomierz
Profesjonalna..konkretna...miła...wie co można w warunkach ambulatoryjnych a co trzeba wykonać w szpitalu Bardzo polecam
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Kraków-Południe
ulica Szwedzka 27
Przez Panią Paulinę zrozumiałem w końcu ludzi którzy twierdzili, że stomatolog to nic wielkiego. Byłem u pani po raz kolejny i rzeczywiście gdyby taka wizyty spotkały mnie wcześniej, to do dentysty chodziłbym z przyjemnością, a nie na jakiś kolejny koszmar. Wizyty u Pani Pauliny uświadomiły mnie w jaki sposób wygląda profesjonalne leczenie stomatologiczne. Wyszedłem z poczuciem, że wiem co i jak w buzi słychać, znieczulenie bezbolesne, doszlifowanie na końcu idealne.
Specjalistyczny Gabinet Lekarski
Oś.Jagielońskie 19/3
Pani doktor jest świetnym lekarzem w swojej dziedzinie ,szanuje czas pacjentów,stara się jak najlepiej wykonywać swoją pracę i muszę przyznać że niedaleko Jej w tym do doskonałości,jeszcze raz potwierdzam jest świetnym lekarzem dentystą,to pracowita i rozwojowa Osoba,polecam każdemu korzystanie z Jej pracy w tej dziedzinie.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Centrum Zdrowia i Rehabilitacji Kadrema"
Kalinowszczyzna 46B
Lublin
Kosmiczna opieka i pełne bezpieczeństwo w tym trudnym czasie. Dr. Mateusz Betlej i Pani asystentka Monika to mistrzowie świata. Polecam Dziękuję bardzo ❤
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Zdrowy ząbek"
ulica Polna 27/102
Puławy
Super Pani doktor pełna spokoju miła i uprzejma. Bardzo starannie i dokładnie przykłada sie do problemu bardzo polecam już do nikogo innego nie pójdę; -)
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centralny Szpital Kliniczny Instytut Stomatologii Uniwersytetu Medycznego w Łodzi
ulica Pomorska 251
Najlepszy stomatolog jaki kiedykolwiek mnie leczył. Doskonale tłumaczy co robi i dokładnie wynik leczenia jest taki jaki był zakładany. Wstawiałem u doktora 3x implanty.
REUMA-MED EŁK dr n. med. Maria Jolanta Pełszyńska
Mickiewicza 10B
Ełk
Od lat najwspanialszy stomatolog dla całej rodziny i znajomych. Od zawsze polecam i polecac będę bo nie znam bardziej kompetentnej stomatolog w Ełku.
Są tacy lekarze w Nysie, których nic nie interesuje poza własna osobą. Po wizycie u takiej dentystki trafiłam do dr Świderskiej- otwartej na pacjenta, służącej pomocą, sympatycznej i co najważniejsze pełnej profesjonalizmu. Cena za wykonane leczenie też była do przyjęcia.
Lekarz z podejściem do pacjenta. Niektórzy pacjenci boją się dentystów - w tym ja, po wizycie u Pana Doktora jestem nastawiona do stomatologów pozytywnie. Jeden z najlepszych lekarzy w mieście Kutno, podejmuje się ( jak niektórzy stomatolodzy twierdzą, dla nich ciężkie przypadki). Swoją pracę wykonuje z sercem a do każdego pacjenta ma indywidualne podejście. Polecam serdecznie.