{'id': 26013, 'name': 'Lublin'} Stomatolog
                                       lek. dent. Katarzyna Gołkiewicz

lek. dent. Katarzyna Gołkiewicz

Wertera 44
20-713 Lublin

Pani Doktor jest lekarzem z powołania. Jest osobą profesjonalną, konkretną, zainteresowaną losem pacjenta. Kulturalna i sympatyczna. Wszystko dokładnie tłumaczy i odpowiada na wszystkie pytania, rozwiewając wątpliwości. Umie rozmawiać z pacjentem i to dzięki Jej słowom, moja córka ma do P. Doktor duże zaufanie i bardzo Ją lubi. Na dodatek rzadko się zdarza, że obcy człowiek okazuje tyle serca. To jest prawdziwa wartość, tym bardziej podziw i szacunek. Dlatego oddanie i …
Opinia dodana przez: Renata

"DENTAL" Przychodnia Stomatologiczna s.c. Bożena Dąbała, Jacek Dąbała
ulica Lwowska 6
20-128 Lublin

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Trafiłem z polecenia, niestety się zawiodłem absolutnie. Już na samym starcie dość kiepskie ze strony Doktora spóźnienie, chyba z 30/40-minutowe, wymuszające siedzenie w ciasnej i średnio przyjemnej poczekalni (gdzie cały czas ktoś z obsługi sąsiedniego gabinetu medycyny estetycznej się przeciskał i non-stop otwierał/zamykał drzwi, z których też swoją drogą wylatywała drażniąca chmura z e-papierosów). Ale mniejsza o to wszystko, bo wrażenia z samej wizyty były w zasadzie jeszcze gorsze. W …

lek. stom. Justyna Prasoł - Wójcik

Szpital
AL.Kraśnicka 100
20-718 Lublin

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover

lek. dent. Krzysztof Bolibok

ulica Szczytowa 11/106A
20-562 Lublin

Pan doktor jest świetnym specjalistą. Wiem nie tylko ja, ale również ci, którzy cenią w szeroko pojętej stomatologii wiedzę, profesjonalizm. Dziękuję Panie doktorze.

lek. dent. Bożena Maciejczak

Dental Art
ul. Różana 1/1A
Lublin

Trafiłam do pani doktor trochę z przypadku, akurat byłam w ciąży i szukałam szybko jakiegoś lekarza, który z NFZ-u podleczy mi zęby. Zadzwoniłam do Sanitasu, gdzie okazało się, że nie muszę czekać kilka miesięcy, tylko przyjść na drugi dzień, właśnie do doktor Maciejczak. Moja wizyta była bardzo przyjemna, szybka i kompleksowa. Ubytków nie było dużo i nie wymagały one jakiegoś specjalnego podejścia, pani doktor zrobiła 3 zabiegi w czasie jednej …
Opinia dodana przez: Mama M

lekarz Marcin Baran

Związkowa 22 l. 3
20-148 Lublin

Pan Doktor idealny na trudne ósemki! Miałam do usuniecia przyrosnieta do kosci, lezaca poziomo osemke rosnaca w kierunku pozostalych zebow. Zabieg trwal jakies 20 minut, Pan Doktor sprawnie i bezbolesnie przeprowadzil sprawe. wydaje sie miec tez dobre przygotowanie psychologiczne, na biezaco tlumaczyl mi, co sie dzieje, i byl w stanie uspokoic mimo, ze na wejsciu bylam dosc przestraszona opowiesciami kolegow z pracy, jakie to usuwanie lezacej osemki bedzie straszne :) …

lek. dent. Marek Kulikowski

ul. Jutrzenki 10/21a
20-538 Lublin

Jestem pacjentką Pana doktora .To wyjątkowy lekarz, uprzejmy, kompetentny, zawsze stara się pomóc w sposób jak to możliwe nie obciążający nadto kieszeni pacjenta, co w dzisiejszych czasach jest wyjątkową cechą. Drobne sprawy stomatologiczne wykona bez wyceny, przy okazji wykonywania usługi podstawowej . Korzystałam z usług wielu stomatologów, ale pracę tego lekarza oceniam najwyżej. Wraz z mężem ,z polecenia koleżanki korzystamy tylko z usług pana doktora. Życzę zdrowia panie doktorze I …
Opinia dodana przez: Maria

lek. dent. Łukasz Obrusiewicz

ulica Grabskiego 13
20-330 Lublin

Ulubiony stomatolog mojego syna. Chodzimy do niego całą rodziną. Wszystko tłumaczy spokojnie i uprzejmie. Człowiek z sercem na dłoni.
Opinia dodana przez: Beata

lek. dent. Monika Furman-Strukowicz

"DENTAL" Przychodnia Stomatologiczna s.c. Bożena Dąbała, Jacek Dąbała
ulica Lwowska 6
20-128 Lublin

Wspałania Pani Doktor - podejście do pacjenta nieprzeciętne, rzetelna, empatyczna, po prostu mega, polecam z całego serca!

lek. dent. Daniel Domański

NZOZ Przychodnia Specjalistyczna ,,HIPOTECZNA 4"
ulica Hipoteczna 4
20-027 Lublin

Bardzo mila, przyjazna atmosfera, lekarz sam w sobie sympatyczny i z poczuciem humoru co dobrze wplywa na relacje z pacjentem. Mialam usuwaną osemke, strasznie sie balam a nie bylo czego bo nawet nie poczulam.

lek. dent. Iwona Antoniak

Walecznych 4 lok. 130
20-127 Lublin

Mężczyzna w średnim wieku taki jak ja w zyciu spotkał wielu stomatologów i wydawałoby się ,że nic i nikt nie zrobi juz większego wrażenia. Myliłem się. Najlepsza dentystka moim zdaniem w Lublinie. Dokładna, precyzyjna i miła. Świetny kontakt podczas wizyt i przede wszystkim fachowość. Nie cierpię gabinetów dentystycznych ale wizyty u tej miłej pani polubiłem. Polecam z czystym sumieniem.
Opinia dodana przez: Grzegorz

Tomasz Wójcicki

Chirurg stomatolog

Lublin

Bardzo profesjonalny stomatolog, wizyta na najwyższym poziomie, nowoczesne technologie leczenia, bardzo dobre traktowanie pacjentów.
Opinia dodana przez: Jarosław

lek. dent. Anna Mickiewicz-Winnicka

ulica Czeremchowa 29
20-807 Lublin

Osoba bardzo cierpliwa i ma doskonałe podejście do dzieci. Mój syn po raz pierwszy pozwolił wyleczyć sobie zęba.
Opinia dodana przez: Jacek

lek. dent. Mateusz Betlej

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Centrum Zdrowia i Rehabilitacji Kadrema"
Kalinowszczyzna 46B
20-129 Lublin

Kosmiczna opieka i pełne bezpieczeństwo w tym trudnym czasie. Dr. Mateusz Betlej i Pani asystentka Monika to mistrzowie świata. Polecam Dziękuję bardzo ❤
Opinia dodana przez: Piotr

lek. dent. Donata Cieślikiewicz-Rahnama

Protetyk, Stomatolog

Głowackiego 4 lok. 2
20-060 Lublin

Cudowna lekarka! Leczę się u niej od lat, bardzo fachowa, potrafiła uratować ząb nie do uratowania, zakłada piękne białe wypełnienia, proteza mojej Mamy pasuje idealnie(z poprzednią męczyła się wiele lat myśląc że tak musi być, jak się okazało nie musiało!) zero fuszery gdy robi na NFZ życzmy sobie więcej takich doktorów!
Pani dr Justyna Cygańczuk jest profesjonalistką w swoim fachu . Potrafi wyleczyć i odbudować najgorszego zęba , niejeden stomatolog dawno by go wyrwał a pani Justyna zawsze znajdzie wyjście z sytuacji żeby takiego zęba uratować . Już wielokrotnie korzystałem z pomocy pani doktor i nigdy się nie zawiodłem .

dr n. med. Małgorzata Borowska

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

ulica Organowa 8/1
20-882 Lublin

Jestem bardzo zadowolony z leczenia jakie podjąłem w Lublinie. Pani dr Borowska w DMK i jej zespół to Anioły. To co zrobili jest wspaniałe, wielkie i cudowne. Bardzo dziękuję!
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. dent. Maciej Walkowski

Chirurg stomatolog

ulica Powstania Styczniowego 7
20-706 Lublin

Pań doktor bardzo miły i z dużym doswiadczeniem, sprawnie i bardzo szybko uporał się z moim zębem. Polecam