Filtruj terminy

Płońsk

lek. dent. Ewa Komorowska-Majchrzak

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

09-100 Płońsk

Z całego serca polecam Panią dr Ewę! Profesjonalizm na najwyższym poziomie, ogromna wiedza i niesamowite podejście do pacjenta – zarówno dorosłego, jak i dziecka. Wizyty przebiegają w miłej atmosferze, wszystko dokładnie wyjaśnione, konkretnie. Czułam się zaopiekowana od pierwszego kontaktu. Jeśli szukacie stomatologa, który naprawdę dba o swoich pacjentów, to lepiej trafić nie można. Ja już nie wyobrażam sobie wizyt u kogoś innego!

lek. dent. Agnieszka Tomaka

Stomatolog, Protetyk stomatologiczny

Centrum Medyczne Targowa
Targowa 24
09-100 Płońsk

Bardzo polecam. Obie córki w wieku 6 i 3 lata mają robione ząbki. Starsza miała też zakładane plomby u tej pani. Bardzo miła, kompetentna i z podejściem do dziecka co najważniejsze! A usuwanie ' robaczków' z ząbków bardzo zachęciło moje dziecko. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Natalia

lek. dent. Magda Uznańska

09-100 Płońsk

Witam, Pani stomatolog naprawdę godna polecenia! imponująco cierpliwa zarówno do mnie jak i mojego dziecka!
Opinia dodana przez: Olga

lek. dent. Aneta Lewandowska-Mielcarek

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

MIKODENT Aneta Lewandowska-Mielcarek
Kopernika 5K/1
09-100 Płońsk

Sama myśl o stomatologu przyprawiała mnie zawsze o dreszcze... do teraz. Dlaczego ja wcześniej nie trafiłem do Pani Anety Lewandowskiej- Mielcarek? Poza tym, że jest świetnym fachowcem w tym co robi, to jeszcze ma umiejętności niezłego psychologa, że dała radę mojemu przypadkowi "dokarmianemu" ugruntowaną awersją do takowych praktyk. Szczerze polecam! Jestem jednym z tych bardzo zadowolonych pacjentów.
Opinia dodana przez: Piotr

Katarzyna Andrzejczyk

09-100 Płońsk

Gorąco polecam Panią stomatolog, jest kompetentna, delikatna, bez pośpiechu przyjmuje pacjenta, bardzo rzetelnie podchodzi do pacjenta. Szczerze polecam!

Grażyna Chmielińska

Laboratorium analityczne
Lipowa 2d
09-100 Płońsk

Super stomatolog i ortodonta. Cierpliwa, delikatna, leczy mnie i moje dzieci. Gorąco polecam. Trudno spotkać kogoś na tak wysokim poziomie, cierpliwie wszystko tłumaczy. Polecam.

Urszula Bednarska-Szymańska

Prusa 5
09-100 Płońsk

Polecam serdecznie! Jasne i uczciwe zasady ustalone na samym początku. Wszystkie wątpliwości wyjaśnione w sposób uprzejmy i wyczerpujący. W trakcie zabiegu dobry, dwustronny kontakt. Zachowanie Lekarki było zdecydowane choć łagodne, odpowiadała na zgłaszany ból i dyskomfort - nie robiła nic "na siłę", reagowała wspierająco i uspokajająco. Jako wrażliwiec szczególnie doceniam ogromny profesjonalizm, ale też całościowy wdzięk i lekkość działania. Dało się odczuć dozę ekstrawagancji, która przy zbyt sztywnym podejściu może …
Opinia dodana przez: Yakamasama

lek. dent. Anna Hass-Dalgiewicz

Północna 6A zapisy telefonicznie
09-100 Płońsk

Do Pani doktor udałam się z bólem zęba mądrość. Pani doktor bardzo kompetentna i miła, wszystko dokładnie wytłumaczyła i przede wszystkim wyleczyła. Naprawdę szczerze polecam, duże doświadczenie, zamiłowanie do wykonywanego zawodu i ludzi sprawiły, że wizyta odbyła się bez strachu i w miłej atmosferze!
Opinia dodana przez: Oliwia

lek. dent. Anna Bielska

Ortodonta, Stomatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "PROFI-MED"
Makuszyńskiego 1
09-100 Płońsk

Nie polecam, naciągane przeciąganie wizyt, ceny z kosmosu. Zęby jak nie były proste tak nie są, a portfel mniejszy o 20 tysięcy
Opinia dodana przez: Łuk

Płocka 85

lek. dent. Agnieszka Koszewska

Wyszogrodzka

lek. dent. Ernest Mrozowski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Medyczne Laboratorium Diagnostyczne "Med-Lab"
Związku Walki Młodych 8/11