Filtruj terminy

Trzebinia

lek. dent. Tomasz Wilczak

Ochronkowa 29
32-540 Trzebinia

Niesamowicie rzetelny lekarz dentysta. Wszystkie prace wykonuje z bardzo dużą starannością. Wizyta to raczej dłuższy czas w przeciwieństwie do licznych klinik, w których pacjenci są umówiani co 20-30 minut. U Pana Tomasza gdy sytuacja tego wymaga siedzi się 2h i dłużej. Poza tym bardzo ciepły i relacyjny gość 🙂
Opinia dodana przez: Michał Janus

lek. dent. Aleksander Materniak

ulica Św. Stanisława 10
32-540 Trzebinia

Pan Aleksander Materniak- zdecydowanie polecam. Pomimo swojego młodego wieku przerósł mistrza- swojego tatę, Pana Piotra, którego do tej pory uważałem za nr 1. Obecnie nr 1 to Pan Aleksander- pełny profesjonalizm i ogromna wiedza, którą nieustannie poszerza i uaktualnia.
Opinia dodana przez: Zbigniew

lek. dent. Dariusz Radym

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Trzebinia
ulica Harcerska 13
32-540 Trzebinia

Pan doktor to jedyny stomatolog na nfz któremu mogę z czystym sumieniem powierzyć leczenie moich zębów. Jako tzw. trudny pacjent stwierdzam, że doktor jest bardzo delikatny, empatyczny i absolutnie jeśli ktoś się upiera-leczy w znieczuleniu. Wszystko zostało mi wytłumaczone przystępnym językiem, leczenie kanałowe bez bólu, a fleczer trzymał się prawie dwa miesiące, a nie jak u innych lekarzy kilka dni do dwóch tygodni. Jedyny minus to długie terminy do doktora.

lek. dent. Marcin Chrzan

gen. Sikorskiego 71