Filtruj terminy

Agnieszka Drozdek

Gabinet lekarski
ul. Gimnazjalna 18/1A
68-100 Żagań

od roku nosiłem protezy całkowite na górze i dole, które miałem wykonane w innym gabinecie na NFZ bo za darmo. Przez ten rok to był prawdziwy horror z nimi.Bolały mnie dziąsła uwierało mi i pomimo kilku poprawek nic nie było lepiej. One w ogóle mi nie pasowały, a tamta Pani doktor mówiła, że mam takie dziąsła i nic więcej mi nie pomoże, muszę się do nich przyzwyczaić, alb ich nie …

dr n. med. Wioletta Manyś-Żurawska

ul. Kolejowa 52/1a
68-100 Żagań

Wspaniały stomatolog. Dokładnie i szybko. Bardzo zależało mi na czasie i Pani Wioletta ogarnęla wszystko w jeden dzień, a myślałam, że nie obejdzie się bez trzech wizyt. Widać, że doskonale wie co robi. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Urszula

lek. dent. Jarosław Czapczyński

ul. M.Konopnickiej 1a
68-100 Żagań

Rewelacyjny dentysta. A tak się bałam. Niepotrzebnie. Jest bardzo miły, delikatny i wszystko dokładnie tłumaczy. Polecam
Opinia dodana przez: Kaska

lekarz Waldemar Żabski

Niepubliczny Z-d Opieki Zdrowotnej
Nocznickiego
68-100 Żagań

Pan doktor Żabski Waldemar - profesjonalista w każdym calu, podejście do pacjenta bardzo miłe, chodzę do Pana Doktora kilkanaście lat i moja rodzina również. Wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni. Jest profesjonalizm, jest jakość, zarówno profilaktyka jak leczenie zębów i w końcu protetyka. Polecam w 100% Pana Doktora Waldemara.
Opinia dodana przez: Ivona

lek. dent. Agnieszka Woźniak

Bema 6/A
68-100 Żagań

Oj nie polecam tej pani. Zabieg wykonany nieprofesjonalnie po tygodniu musiałam poprawiać zęba u innego dentysty.
Opinia dodana przez: Zofia

lek. dent. Jolanta Katkowska