Stryków

lekarz Hanna Mroszczyk

Przychodnia Lekarska MEDICO
90-010 Stryków

Bardzo Serdecznie chciałabym Podziękować Zacnej Pani Doktor za wsparcie mojej osoby.Styczność i Zaszczyt miałam poznać Panią Doktor podczas komisji w Powiatowym Zespole ds Orzekania o Niepełnosprawności w Łodzi.Pani Doktor to Lekarz Oddany osobom niepełnosprawnym,Pani Doktor jest Miła, Taktowna, Empatyczna,Bardzo Kulturalna.Pani Doktor potrafi słuchać drugiego człowieka.Pani Doktor niesie pomoc osobom chorym.Pani Doktor w 100% poświęca czas pacjentowi,Kompleksowo Podchodzi do sprawy, Udziela cennych rad oraz wskazówek do dalszej terapii.Dziękuje Pani Doktor za …
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Jan Dąbrowski

Endokrynolog, Internista

ulica Warszawska 30
95-010 Stryków

Znakomity specjalista i empatyczny człowiek z bardzo dobrym podejściem do pacjenta. Jasno przekazuje wiedzę medyczną i sposób leczenia. Poświęca pacjentowi odpowiednią ilość czasu. Jestem wdzięczna za zastosowanie odpowiedniego leczenia.

lekarz Jarosław Gajewski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MEDICO spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
95-010 Stryków

Od wielu lat jestem pacjentką Pana Doktora, za każdym razem wykazuje się życzliwością, indywidualnym podejściem do pacjenta, profesjosjonalizmem godnym naśladowania dla innych lekarzy. Dzięki zaangażowaniu i świetnej intuicji Pana Doktora udało mi się przejść przez Covid. Serdecznie DZIĘKUJĘ
Opinia dodana przez: Irena

lekarz Honorata Derbich

95-010 Stryków

Pani doktor notorycznie spóźnia się rozpoczynając dyżur: dzisiaj tylko godzinę i dziesięć minut (!!!) - pacjentki z dłuższym stażem podczas oczekiwania na Panią doktor potwierdziły, że nie zdarza się, żeby były przyjęte o wyznaczonej godzinie (i nie są to spóźnienia kilkuminutowe). Na pytania odpowiada zdawkowo - w końcu trzeba jakoś nadgonić spóźnienie. Podczas wizyty miałam wrażenie, że Pani doktor jest obrażona - a to chyba mnie należało się słowo 'przepraszam' …

lekarz Zbigniew Pikulski

Przychodnia Stomatologiczna
Tadeusza Kościuszki 29

lek. dent. Tomasz Kowalczyk

Chirurg szczękowo twarzowy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Alamed"
Kopernika 29a

Kościuszki 29

lekarz Witold Neuman

lekarz Piotr Kowalski

Chirurg ogólny, Urolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Alamed"
Kopernika 29a

lekarz Monika Macińska-Łachmanek