{'id': 10304, 'name': 'Świdnica'} Psycholog

Psycholog, Psychoterapeuta

Centrum Balans - Psycholog Psychiatra Dietetyk
pl. św. Małgorzaty 1
Świdnica

Do pani Doroty trafiłam z polecenia. Miałam depresję, nie radziłam sobie z prostymi problemami dnia codziennego, płakałam z byle powodu, byłam kłębkiem nerwów, do tego problemy ze snem.... Pani Dorota wzbudziła moje zaufanie angażując się i okazując prawdziwe zainteresowanie moimi problemami , otworzyłam się chyba pierwszy raz przed obcą w zasadzie osobą. Bardzo rzeczowo i profesjonalnie prowadziła nasze spotkania, tworząc komfortową wręcz intymną atmosferę. Jestem wdzięczna Pani Dorocie, że otworzyła …
Opinia dodana przez: Iwona I.

lekarz Krzysztof Kaliszewski

SPZOZ w Świdnicy Regionalny Szpital Specjalistyczny "Latawiec"
ulica Leśna 27-29

lekarz Emilia Jaśkiewicz-Burnejko

Laryngolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "RAJ-MED" Małgorzata Rajewska
Westerplatte 53
58-100 Świdnica

w czerwcu moja 16-letnia córka w szpitalu wojskowym miała wycinane migdałki.cały zabieg został wykonany fachowo. córka bardzo szybko wróciła do zdrowia,

lekarz Jakub Orleański

Waryńskiego 35/5
58-105 Świdnica

Kompetencje i kultura osobista na wysokim poziomie. Pełny profesjonalizm. Dokładnie i cierpliwie tłumaczy problem choroby. Polecam z zakresu proktologii.
Opinia dodana przez: Henryk

lekarz Dorota Podwórna

Internista, Reumatolog

Żeromskiego 11
Świdnica

Polecam , uprzejma Pani Doktor korzystram z usług od dłuzszego czasu, wizyta w gabinecie to sama przyjemność :)

dr Janusz Dolewka

58-105 Świdnica

Pan Doktor jest spokojnym , wrażliwym i bardzo mądrym człowiekiem. Dba o dobrą atmosferę i uważnie słucha Rozumie głupie i nietaktowne zachowania bo wie, że są związane z chorobą. Potrafił dotrzeć do mnie w zarówno czasie moich wzlotów jak i upadków. Zawsze kiedy coś się dzieje można wysłać SMS lub zadzwonić. Swoją drogą rozmowy z Doktorem to niezwykle ciekawe doświadczenie i pomogły mi na nowo i z całkowicie innej perspektywy …
Opinia dodana przez: Bachna

lekarz Tomasz Bugaj

58-100 Świdnica

Pan Tomasz Bugaj to "prawdziwy" fachowiec w swojej dziedzinie. Znamiona usunięte, perfekcyjnie zszycie i brak blizn. Dzięki takim lekarzom wraca wiara w ludzi którzy wykonują swój zawód z powołania i z satysfakcją, że pomagają innym. POLECAM
Opinia dodana przez: Artur

lekarz Władysław Kruszniewicz

Władysława Łokietka 13
58-100 Świdnica

Wspaniały lekarz. Życzliwy, cierpliwy i dokładny. Z chęcia odpowiada na wszystkie nurtujące pytania. To przyjemność polecić pana doktora Kruszniewicza.
Opinia dodana przez: Mateusz Tondel

lekarz Tomasz Łaczmański

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Mieszko" Sp. z o.o.
ulica Mieszka I 10
58-100 Świdnica

Jak dotychczas Pan Doktor wyleczył mnie ze wszystkich moich dawnych przypadłości. Teraz trzymajmy kciuki w sprawie wyleczenia choroby refluksowej. Musi się udać! Polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Andrzej Boroński

lekarz Waldemar Wiatr

Łukasińskiego 15 lok. 1
Świdnica

O dobrych lekarzach mało się pisze. Tak też jest i w tym wypadku. To jeden z niewielu lekarzy, dla którego pacjent jest człowiekiem. Uprzejmy, pogada o tym i owym i opowie o chorobie, zrobi co potrzeba. Dba by nie bolało, bo przecież nie musi. Na dodatek ceny usług przyzwoite. Polecam.

dr hab. n. med. Monika Biedroń

Hematolog

ulica Jodłowa 38
58-100 Świdnica

Pani bardzo skrupulatnie sprawdza wyniki pacjenta, wie co i gdzie szukać w wynikach , jak analizować. Niczego nie chce przeoczyć i przedwcześnie zlekceważyć symptomy chorobowe. Jest przy tym niezwykle uprzejma i miła. Rozpoznaje swoich pacjentów i dostrzega ich oraz ich potrzeby. Zawsze zastanawia się nad przepisanym leczeniem, nie lekkomyślnie podchodzi do tego zagadnienia. Wykazuje sie empatią dla chorego pacjenta i jego rodziny. Zawsze poświęca pacjentowi wystarczająco dużo czasu .
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Michał Laska

Centrum Usług Medycznych "Eskulap" Spółka z o.o., przedsiębiorstwo wykonujące działalność leczniczą
58-105 Świdnica

Bardzo miły lekarz . Jest bardzo dobrym specjalista . Uprzejmy i zawszę dobrze doradzi. Miałam problemy z nogami bardzo mi Pan doktor pomógł. Polecam
Opinia dodana przez: -Urszula Sakowska

lekarz Paweł Rogóż

58-105 Świdnica

Lekarz z prawdziwego zdarzenia, wspaniały człowiek i specjalista. Fantastyczne podejście do pacjenta, olbrzymia wiedza i doświadczenie sprawiły, że powierzyłam mu swoje zdrowie. Polecam wszystkim:-).
Opinia dodana przez: monika

lekarz Ewa Goliszek

SPZOZ w Świdnicy Regionalny Szpital Specjalistyczny "Latawiec"
ulica Leśna 27-29
58-100 Świdnica

Każda wizyta u lekarza powinna moim zdaniem zawierać elementy które powodują pewne zadowolenie ze spotkania z lekarzem. Pani doktor, od kompetencji poprzez podejście, tłumaczenie, grzeczność i czas poświęcony wizycie może być wzorem służby wobec pacjenta.
Opinia dodana przez: Stanisław

lekarz Konrad Kawalec

58-100 Świdnica

Kompetentny i bardzo empatyczny lekarz. Bardzo dobry kontakt z pacjentem.Poswieca uwagę i bardzo stara się pacjentowi pomoc. Lekarz godny zaufania i bardzo dobry specjalista.

lekarz Kazimierz Białkowski

58-105 Świdnica

Dziękuję Panie Doktorze, że podjął się Pan u mnie leczenia ran powstałych w wyniku krytycznego niedokrwienia kończyn dolnych.Trwało to długo, gdyż rany były duże i głębokie,ale dzięki Pana wiedzy i zaangażowaniu w leczenie wszystkie rany zostały wygojone.Dziękuję również Paniom pielęgniarkom,które robiły opatrunki. Bardzo polecam Pana Doktora przy tego typu schorzeniach.Wdzięczny za wyleczenie Stanisław.
Opinia dodana przez: Stanislaw

lekarz Witold Wnukiewicz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "BHMed" Sp. z o.o.
Strzelińska 35
58-100 Świdnica

Szczerze polecam! Dzięki doktorowi Wnukiewiczowi mam szansę na powrót do pełnej sprawności po wypadku. Doskonale się zajął moją ręką i nogą.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Anna Jazienicka

Wesoła 7
58-100 Świdnica

Dr Anna Jazienicka to cudowny człowiek. Niezwykle ciepła, życzliwa, kontaktowa. Nigdy nie uważa, że pacjenta nie da się leczyć. Podejmuje się opieki nad osobami, które inni neurolodzy zakwalifikowali do opiki paliatywnej. Pani doktor wykazuje ogromną cierpliwość, chyba jako jedyna w ramach NFZ jeździ na wizyty domowe. Potrafi zjednać sympatię każdego z chorych. Zawsze służy radą i pomocą. Moją rodzinę wspiera od kilku lat w opiece nad chorą na Parkinsona, Alzheimera, …
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Bożena Makuch

Pediatra, Pulmonolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "AK MED"
Westerplatte 10
58-100 Świdnica

Witam. Synek chorowal co 2tydzień na choroby ukladu oddechowego, górnych dróg oddechowych, corocznie na zapalenie płuc. Do czasu, kiedy trafiliśmy do CM KARPACZ z wywalczonym skierowaniem od pseudopediatry z rodzinnej przychodni. Pani Doktor to pierwszy Lekarz z pasją, zaangażowaniem, chęcią leczenia i pomocy na którego trafiliśmy po prawie letniej tułaczce po pseudospecjalistach bez wiedzy i empatii. Lekarz z ogromną wiedzą, zaangażowaniem. Wszystkiego co najlepsze dla Pani Doktor od nas

lekarz Aleksandra Milnerowicz

58-100 Świdnica

WSPANIAŁA LEKARKA, DBA O PACJENTA POSWIECA DUZO UWAGI PACJENTOWI.KONKRETNIE WYTŁUMACZY UROCZA KOBIETA.POLECAM Z CZYSTYM SERCEM
Opinia dodana przez: IWONA