Super lekarz, godny polecenia. Jest b. dociekliwa ,z cierpliwością wysłucha pacjenta i bardzo dokładnie bada przed postawieniem diagnozy.
Potrafi człowieka naprowadzić-uświadomić a to ważne dla osoby która szuka pomocy. Poza tym kontakt i czas to wielki atut który potrzebny jest pacjentowi . Lekarz dla którego pacjent zawsze jest wyzwaniem. POZDRAWIAM.
Rzeczowa i kompetentna. niezwykle zaangażowana i skuteczna. lekarz godny polecenia. bardzo dziękuję za wszelką pomoc w leczeniu i życzę dalszych sukcesów.
Bardzo dobry lekarz.Kompetentna i dokładna.Pomogła mi bardzo i zawsze przyjezdza do mnie kiedy potrzebuję jej pomocy.
dzięki tej kobiecie mam zdrowego synka mimo iz cala ciaze przyjmowałam leki
dzięki tej kobiecie mam zdrowego synka mimo iz cala ciaze przyjmowałam leki
FANTASTYCZNY LEKARZ,POŚWIĘCA PRYWATNY CZAS BEZINTERESOWNIE NA LECZENIE PACJENTA. PIERWSZY TAKI LEKARZ Z KTÓRYM SIĘ SPOTKAŁEM W LECZENIU MOJEJ ŻONY PO TRZECIM ZATORZE MÓZGOWYM. ZDECYDOWANIE POLECAM.
no tak tak bardzo lipny lekarz.....polecił byś tego lekarza znajomemu?*polecił byś tego lekarza znajomemu?*polecił byś tego lekarza znajomemu?*polecił byś tego lekarza znajomemu?*.......................
Rewelacyjny lekarz, który przejmuje się pacjentem i ma kompetencje, wiedzę oraz powołanie do wykonywania swojego zawodu.
Wszystko ok i w dodatku całkiem ładna :)
Wszystko ok i w dodatku całkiem ładna :)
o czasie i bez kolejek. wizyta prywatna i bardzo wiele dobrego mi przyniosła. dodatkowo w Doktorze są inni specjaliści, z porad których także skorzystam.