lekarz Szymon Zuzak

3,4
3,5

Przyszłem do szpitala na sor z ostrym bólem brzucha który wogóle mi nie chciał przejść, zostałem przyjęty przez pana chirurga zuzaka i musiałem czekać od 20 do północy aż łaskawie pan doktor wyjdzie i wyrazi zgode pielęgniarce na podanie mi leku przeciw bólowego. Jeszcze jak sie upomniałem o leki to pan zuzak mi powiedział że jak mi coś nie pasuje to mogłem jechać na Rzeszów. Porażka.

Nie jestem w stanie opisać kompetencji Pana Doktora ponieważ nie miałam okazji się z nimi zapoznać... jedyne z czym mieliśmy styczność to kapryśna mina Pana Doktora, oraz opryskliwy i znudzony ton głosu. przyjechałam na SOR z 10miesiecznym dzieckiem które spadło z wysokości powyżej 1metra uderzając głową o płytki. Przez 1,5h lekarz do nas nawet nie wyszedł, po mojej 2. wizycie w gabinecie z pytaniem czy będziemy w ogóle przyjęci czy mamy szukać pomocy w innym szpitalu uzyskałam odpowiedź że dziecko jest w trakcie obserwacji-skoro siedzimy na korytarzu (gdzie nas nie …

przyjechałam na SOR z 10miesiecznym dzieckiem które spadło z wysokości powyżej 1metra uderzając głową o płytki. Przez 1,5h lekarz do nas nawet nie wyszedł, po mojej 2. wizycie w gabinecie z pytaniem czy będziemy w ogóle przyjęci czy mamy szukać pomocy w innym szpitalu uzyskałam odpowiedź że dziecko jest w trakcie obserwacji-skoro siedzimy na korytarzu (gdzie nas nie widzi) i nie zgłaszamy problemów to pewnie z dzieckiem jest ok. Straciliśmy 1,5h na niczym, po czym pojechaliśmy do Rzeszowa gdzie inny lekarz stwierdził że dziecko w takim wieku i przy takim upadku obligatoryjnie powinno zostać skontrolowane- w Rzeszowie wykonano RTG głowy oraz klatki piersiowej i USG brzucha.

Fachowość, precyzja, zdecydowanie-tak można opisać operację dłoni (przykurcz Dupuytrena)DOSKONALE przeprowadzoną przez Dr Zuzaka. Dziękuję p.doktorze.

Bardzo uprzejmy i kompetentny lekarz, pomyślnie przeprowadził na mnie zabieg usuwania haluksów. Widać, że zna się na rzeczy. Tłumaczy wszystko dokładnie i pacjent czuje, że jest w dobrych rękach. Jestem bardzo zadowolona z efektów i jego pomocy, stopa sprawnie się goi a ja powoli wracam do chodzenia. Serdecznie polecam tego lekarza.

Polecam. Życzliwy kulturalny tłumaczy dokładnie chorobę jak i plan leczenia . Pozytywne nastawienie

Przyszłam moze i z małym problemem, ale lekarz wszystko wyjaśnił zebrał wywiad, wypisał skierowania, dał zalecenia do domu, rozmawiał i nie zbył mnie jak większość lekarzy na NFZ, polecam go i będę :)

Te pozytywne opinie to pewnie rodzina tego Pana pisała. Dziś to jest 2.08.2022 zgłosiłam się z 1.5 rocznym dzieckiem na SOR ponieważ spadł z kanapy i miał dużego guza. Ten pan bo to nie można powiedzieć lekarz patrząc na moje dziecko z 2 metrów stwierdził że on nic nie moze zrobić ew odesłać mnie do Rzeszowa a dziecko mi przez ręce leci. Nawet nie wstal z krzesła nie popatrzyl na dziecko z bliska do oczu nie zajrzał nie dotknął nie zrobił NIC! rozumiem ze to nie jego specjalizacja ale do cholerny to jest szpital w którym jest oddział pediatryczny i nie mógł poprosić kogoś zeby przyszedł I spojrzał jeśli sam nieumie? Jedyne co ten Pan stwierdził to że dziecko jest przytomne! Kurtyna.

Lekarz pełnił dyżur na SOR w Jaśle w dniu 10.11. Zgłosiłem się z bardzo dużym bólem stawu łokciowego. Leki przeciwbólowe nie działały dlatego podjąłem decyzję o szybkim kontakcie z lekarzem. Zostałem przyjęty w opiece całodobowej i skierowany na SOR . Udałem się . Kazano mi czekać pod drzwiami. Byłem jedyną osobą na korytarzu oraz w poczekalni. Więc czekałem. Wyszła Pani pielęgniarka i poinformowała mnie że jest długi czas oczekiwania (jako jedyny byłem i czekałem na wizytę) więc zapytałem ile . Odpowiedź - od 4 do 5 godzin bo nie jest to uraz ( bo jakby był to lekarz by przyszedł) . No czegoś tutaj nie bardzo rozumiem. Po co lekarz bierze dyżur skoro i tak nie ma zamiaru w nocy obejrzeć pacjenta nie URAZOWEGO.

prawdziwy lekarz jestem mile zaskoczona ty jak sie zajol moim przypadkiem nie zlekcewazyl mnie a to jest bardzo duzo -dziekuje

Super lekarza. Widać ze z powołania. Bardzo pozotywny i wzbudzający zaufanie pacjeta. Polecam wszystkim.