Leczyłam się u Pani doktor w latach 2010-2013. Miałam założony aparat. Mimo posiadania 4 ósemek Pani doktor powiedziała że nie trzeba ich usuwac przed założeniem aparatu. Dziś, wiele lat po zdjęciu aparatu 8ki pokrzywiły cały zgryz, który finalnie jest w gorszym stanie niż przed założeniem aparatu. Kiedyś byłam zadowolona z usług, jednak jak widać z perspektywy czasu, nie było to warte. Teraz nie poleciłabym nikomu niestety.. pieniądze w błoto.
Nie polecam, pani ortodontka wyprostowała mi tak zęby że trzeba było je usunąć.. człowiek nastawiony na kasę. Tyle w temacie. Z mojej strony zachowana była higienizacja , i dieta.
Bardzo kompetentny lekarz, doskonałe podejście do małego pacjenta, uśmiech, życzliwość, cierpliwe odpowiadanie na pytania i profesjonalizm to obraz p. Kaszkowiak. Wspaniale, że są jeszcze tacy lekarze. Dziękuję, mama Krzysia