Niedawno byłam operowana przez Pana doktora Czernickiego. Operacja kręgosłupa szyjnego była bardzo trudna i skomplikowana. Istniało duże ryzyko, że mogę już nie poruszać się sama. Operacja udała się, mam lekki niedowład prawej ręki i nogi, który już trochę ustąpił. Mam nadzieję, że rehabilitacja, na którą teraz chodzę pomoże mi. Doktor Czernicki wszystko rzeczowo wyjaśnił mi przed operacją a po niej nie pozostawił mnie bez pomocy. Uważam, że to dobry lekarz.
Jestem już 10 lat po operacji kręgosłupa szyjnego ,którą przeprowadzil dr Czernicki Tomasz w szpitalu Banacha w warszawie. Polecam jako najwyższej klasy specjaliste.
Z całego serca nie polecam . Pseudo lekarz, który stawia błędne diagnozy i skazuje ludzi na śmierć. Można się pomylić rzecz ludzka ale obowiązkiem lekarza jest ratowanie życia !
Operował mnie na dyskopatię szyjną. Bardzo rzeczowy i uprzejmy. Dba o swoich pacjentów. Po operacji bóle i drętwienia mi ustąpiły, mogę znowu normalnie funkcjonować. Mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć, że to bardzo dobry fachowiec. Polecam tego doktora