lekarz Tomasz Igras

Pan Igras w opisie rtg napisał, że mam złamaną kostkę boczną, po kontrolnym badaniu wyszło, że mam mnogie złamanie złamanie podudzia, w tym 2 z przemieszczeniem. dopiero Tarnobrzeg mnie prowadzi profesjonalnie. trzeba było wstawiać płytkę ze śrubami. Tyle kasy, ile zarabia, żeby nie umieć rtg opisać, to porażka SOR w Stalowej Woli. Przestrzegam wszystkich, może zacząć od dyrekcji SOR ?????

Niestety jestem ofiarą p. Tomasza Igrasa, który mnie badał w dniu 21.08.2025 roku. Niestety jego słowa powiedziane podczas wizyty są zupełnie inne niż w opinii którą wystawił dla sądu, dodatkowo nie wspomnial o głównym problemie dotyczącym kolana. Okazało się rośniez iż mimo że nie posiada żadnej specjalizacji opiniuje co do urazów stawów itp.Niestety albo stety było o tym Panu głośno dzięki czemu mogę działać prawnie. Jeżeli ktoś trafii na tego lekarza warto zabezpieczać wizytę i to co mówi. Na koniec warto dodać iż Pan Igras nie jest też lekarzem biegłym sądowym dla lubelskich sądów a mimo to opiniuje. Ja osobiście zebrałam wszelkie materiały plus to z wizyty i złożyłam zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa.
Przez tego człowieka bo lekarzem ciężko nazwać mogę trafić raz ze zakratki ponieważ wysłał opinie na ostatnią chwilę nie było czasu się z nią zapoznać, dwa naraża na utratę lub pogorszenie się stanu zdrowia (głównie kolana jak to stwierdził mam rozwalona lekotke i według niego jestem raz zdolna do pracy raz nie jak to mówią zależy jak lerzy), oczywiście nie zostawiłam tego tak i złożyłam między m.in. przeciwko temu Panu zawiadomienie do organów ścigania oraz izby lekarskiej.