{'id': 27029, 'name': 'Turek'} Lekarz rodzinny
                                       lek. med. Patryk Wodziński

lek. med. Patryk Wodziński

Lekarz rodzinny, Specjalista USG

62-700 Turek

Trafiłam na Pana doktora Patryka Wodzińskiego na sorze super lekarz i człowiek polecam, mało już takich lekarzy.
{'id': 27029, 'name': 'Turek'} Dermatolog
                                       dr n. med. Magdalena Kręgiel-Prylińska

dr n. med. Magdalena Kręgiel-Prylińska

Dermatolog

Dermatologia i Medycyna Estetyczna (Centrum Medyczne Medix)
Folwarczna 1
Turek

Świetna Pani doktor, szczegółowo tłumaczy, wyjaśnia,jest uprzejma,sympatyczna,bardzo pomogła córeczce z AZS,polecam
Opinia dodana przez: Justyna mama Poli
JESTEM PACJENTKĄ PANA DOKTORA OD SAMEGO POCZĄTKU PRAWIE 40 LAT I TO PAN DOKTOR URATOWAŁ MOJE ZĘBY. BARDZO DZIĘKUJĘ ZA OPIEKĘ I POLECAM Z CAŁEGO SERCA
Bardzo miły i sympatyczny lekarz z ciepłym podejsciem do pacjenta . Polecam Wszystkim w 100 % . najlepszy Ortopeda w Turku
Opinia dodana przez: justyna

lekarz Artur Zieliński

ulica Gen. Smorawińskiego 5/8
62-700 Turek

PAN DOKTOR JEST NAJLEPSZYM LEKARZEM JAKIEGO UDAŁO NAM SIĘ SPOTKAĆ W ŻYCIU. OGROMNA WIEDZA, WSPANIAŁE PODEJŚCIE, POMÓGŁ NAM W NAJGORSZYM DLA NAS CZASIE CHOROBY I NIE POZOSTAWIŁ SAMYCH SOBIE. W SZPITALU NA ODDZIALE ONKOLOGII U PANA DOKTORA BYŁA WSPANIAŁA OPIEKA. PROSZĘ WIERZYĆ, ŻE NIE SĄ TO PUSTE SŁOWA ALE PŁYNĄCE PROSTO Z SERCA, GDZIE MĄŻ PONAD PÓŁ ROKU TUŁAŁ SIĘ PO WIELU SZPITALACH I CHODZIŁ OD LEKARZA DO LEKARZA, DLATEGO …
Opinia dodana przez: BEATA I JANUSZ KUBIAK

lekarz Magdalena Kuczyńska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ARSMEDICAL Ośrodek Specjalistycznych Usług Medycznych
ulica Kolska 28
62-700 Turek

Pani Doktor, jest stworzona do tego zawodu. Wykonuje swoją pracę z ogromnym zamiłowaniem i cierpliwością. Nigdy dotąd nie spotkałam na swojej drodze osób związanych z medycyną z tak wielkim zaangażowaniem. Po piętnastu latach, borygania się z wadą oczu trafiłam na wyjątkową osobę z wyjątkowym podejściem do pacjentów. Bardzo serdecznie polecam!

lekarz Janusz Bogacki

62-700 Turek

Bardzo dobry lekarz,podchodzący do pacjenta profesjonalnie,jest rzetelny i miły oraz godny zaufania.
Opinia dodana przez: Mariusz

lekarz Violetta Kahtan

Ginekolog położnik, Lekarz rodzinny

62-700 Turek

Pani doktor jest cudownym człowiekiem, empatyczna, rzeczowa, wyjaśnia wszystko bardzo dokładnie, zagłębia się w problem pacjenta, przeprowadzając bardzo obszerny, dociekliwy wywiad. Posiada ogromną wiedzę, takich lekarzy potrzeba więcej!
Opinia dodana przez: Marlena

lek. dent. Iwona Wiśniewska-Puzio

3-go Maja 26 A
62-700 Turek

Polecam konkretne podejście do pacjenta jako jedyna od 10 lat przekonała mnie do działania w kwestii uzębienia a miałem je w stanie tragicznym, mimo strachu przed stomatologiem przekonała mnie ,zrobiła to wzorcowo i co najważniejsze po wizycie u Pani Doktor przestałem się bać a wiadomo jestem facetem i się bałem. Dziękuję Pani i Pozdrawiam Emil Kurczaba
Opinia dodana przez: Emil Kurczaba

lekarz Anna Majda

62-700 Turek

Po 5 gwiazdek z każdej z powyższych kategorii świadczy o wszystkim: znakomita lekarka w każdym względzie. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Pacjentka E.

lekarz Agnieszka Grzegorek

62-700 Turek

Nie ma w Turku bardziej ludzkiej i z powołania pani doktor. Polecam wszystkim panią które szukają doktor z powołania a nie od zarabiania. Napewno lepszego lekarza nie znajdziesz.

dr n. med. Andrzej Kręgiel

Medix centrum medyczne, Poradnia Chirurgiczna "prima med" Turek ul. Folwarczna 1
ks. Florczaka 3
62-700 Turek

Miałam przyjemność z Panem doktorem spotkać się na małym, niemalże kosmetycznym zabiegu... Tak więc w kwestiach zdrowotnych czy szybkiej rekonwalescencji się nie wypowiem Jednak nie dziwią dobre opinie. Bardzo sympatyczny i empatyczny człowiek. W gabinecie czujemy się "jak u siebie". Ludzki , otwarty a takich lekarzy ze świecą szukać . Polecam.
Opinia dodana przez: Kasia

lek. dent. Alina Bartosik

Obrońców Westerplatte 14
62-700 Turek

Zdecydowanie najlepszy stomatolog w Turku. Plombuje zęby szybko i mozna powiedziec, ze bezbolesnie nawet przy braku znieczulenia. Do tego mila i uprzejma. Goraco polecam.
Opinia dodana przez: Lucyna

lekarz Paweł Malarowski

ulica Łąkowa 4/5
62-700 Turek

Bardzo dobry lekarz,inteligentny,ma podejscie do pacjenta,poswieca na wizycie pacjentowi duzo czasu.Polecam.
Opinia dodana przez: Janina

lekarz Łukasz Pawełkiewicz

62-700 Turek

Polecam doktora Łukasza Pawełkiewicz.Świetnie wykonał zabieg na cieśń nadgarstka. Spokojnie wszystko wyjaśnił .Wykonał cięcie tak że blizna jest mała.Jest godny zaufania!

lekarz Dorota Wiesiołek

os. Miranda 10
Turek

Nie polecam. Pani Doktor jest arogancka, chamska. Nie nadaje się na lekarza. Schodząc z dyżuru nie wie nic o stanie swoich pacjentek, po czym tłumaczy, że ona to prowadzi tylko patologię ciąży, a na położnictwie to jest tylko jako dyżurująca (w weekendy i święta lepiej płacą) To po co bierze taki dyżur? Tylko pieniążki muszą zgadzać się?! Nawet ciężko było jej zorientować się czy jest wynik już w komputerze, tłumaczy, …

Krzysztof Brzęcki

Pulmonolog

GORZELNIANA 1
62-700 Turek

Bardzo kompetentny, spokojny, uprzejmy, potrafi wysłuchać pacjenta. Konkretna rozmowa i opinia na temat choroby. Omówienie sposobu leczenia. Bardzo POLECAM - nie zawiedziecie się państwo !!!
Opinia dodana przez: Andrzej
Pani doktor jest bardzo dobrą osoba , we wszystkim doradzi i pomoże , takich dobrych lekarzy to już mało się spotyka

lekarz Krzysztof Koliński

Dermatolog

GORZELNIANA 1
62-700 Turek

Bardzo dobry lekarz ze wspaniałym podejściem. Bardzo kompetentny .Potrafi rzeczowo w normalnym języku wytłumaczyć problem. Normalny :) Nie zadziera nosa

lekarz Liliana Podlasin-Koralewska

Lekarz medycyny pracy

al. Piłsudskiego 12
62-700 Turek

Korzystamy jako firma z usług Pani Doktor, wizyty dla pracowników wyznaczane są na konkretne godziny i odbywają się zawsze punktualnie bez oczekiwania w długich kolejkach. Gabinet jest odpowiednio wyposażony, co ułatwia wykonanie badań pracowników na miejscu w jednym dniu. Pani Doktor sympatyczna i profesjonalna. Polecam.
Opinia dodana przez: Michał