Filtruj terminy

dr n. med. Karol Nietupski

Internista, Onkolog

Zaciszna 14
05-402 Otwock

Z pełnym przekonaniem polecam pana doktora Nietupskiego. Z zaangażowaniem i rzadko dziś spotykaną bezinteresownością zajął się moim problemem. Dzięki jego pomocy bardzo szybko zostałem zdiagnozowany i poddany operacji.
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Przemysław Szostek

Chirurg ogólny, Urolog

Europejskie Centrum Zdrowia Otwock Sp. z o.o.
ulica Borowa 14/18
05-400 Otwock

P.dr. Nyk i P.dr.Szostek wykonali mi laserową enukleacje gruczolaka stercza oraz cystoslitotrypsję 5 złogów.Bardzo dziękuje tak wspaniałym specjalistom.Zabieg miałem przeprowadzony w pażdzierniku 2021.Czuję się dobrze.Polecam tak wspaniałych lekarzy.
Opinia dodana przez: E.Gałecki

prof. dr hab. n. med. Andrzej Borówka

Urolog

Europejskie Centrum Zdrowie Otwock
Boro 14/18
05-400 Otwock

Super lekarz,bardzo uprzejmy i kompetentny.Wizyta przebiegła w miłej atmosferze.Mam wrażenie,że jestem w najlepszych rękach.Dziękuję panie profesorze.

lekarz Robert Moreń

Urolog

Grunwaldzka 13 (Rodzinne Centrum Zdrowia)
05-402 Otwock

Trafiłem do dr. Morenia z przypadku. Potrzebowałem szybko zrobić biopsję prostaty, a Doktor był najszybciej dostępnym lekarzem wykonującym ten zabieg. Przed wykonaniem zabiegu przejrzał moją dokumentację medyczną wraz z wynikami rezonansu, zrobił ze mną wywiad i w związku z dużym prawdopodobieństwem wyniku fałszywie negatywnego zaproponował zrobienie biopsji fuzyjnej w innym miejscu. Doceniam poświęcony mi czas i profesjonalne podejście lekarza.
Opinia dodana przez: Greg