Powstańców Wielkopolskich 66-68
Mogę tylko potwierdzić wcześniejsze opinię ,Pan doktor to prawdziwy mistrz w swoich dziedzinach,nie ma co się bać badań czy zabiegu,jak ktoś już pisał u dentysty jest większy strach a tutaj kilka minut i po sprawie .Z hemoroidami nie ma co czekać bo im dłużej się czeka tym trudniejsze leczenie.W ramach NFZ takiego leczenia nie ma a nawet jak ci stwierdzą hemoroidy to tylko leczenie operacyjne skalpelem a u doktora są …
Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4
Bardzo dobry kontakt z pacjentem, cierpliwy i wyrozumiały, wytłumaczył wszystko co będzie robił. Godny polecenia.
Powstańców Wielkopolskich 66-68
Zdecydowanie polecam- ciepły, troskliwy, kompetentny profesjonalista . Wizyty domowe bez problemu można umówić.
PRZYCHODNIE MEDYCYNY RODZINNEJ "SZAFERA"
ulica Szafera 16-18
Pani Doktor to złoty człowiek, widać,że wysłucha pacjenta pomoże i bardzo dokładnie dobiera do schodzenia leki oraz poświęca każdemu pacjentowi tyle czasu ile trzeba. Super lekarz jestem bardzo zadowolona.
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szkół Wyższych
al. Wojska Polskiego 97
Jest bardzo dobrym lekarzem, leczyłam się u Pani Dr. i mi bardzo pomogła, daje trafne diagnozy, wiec jestem tu by nadal uczęszczać do niej . Polecam bardzo
Powstańców Wielkopolskich 66-68
Jako lekarz prowadzący jest dostępna o każdej porze nocy i dnia. Można jej zaufać w stu procentach. Jestem wdzięczna tej Pani lekarz za opiekę nad mężem. I jestem pewna, że gdyby był wciąż pod jej opieką to by wciąż żył.
PSK-2 Klinika Położnictwa i Ginekologii
ul. Powstańców Wielkopolskich 72
Polecam Panią Agatę w 100%, sympatyczna i ciepła osoba. Budzi zaufanie. Ma dużą wiedzę, potrafi pomóc. Jest kompetentna.
PSK-2 Klinika Położnictwa i Ginekologii
ul. Powstańców Wielkopolskich 72
Wczoraj zostałam przyjęta na szpitalny oddział ratunkowy. Zgłosiłam się z częściową amputacją palca dłoni lewej-kciuka doktor przyjął mnie wraz z zespołem bardzo szybko sprawnie - podali środki znieczulające- bym nie cierpiała. Bardzo szybko i sprawnie przeprowadzili przeszczep założono szwy i opatrunki. Zalecono kontrolę w poradni chirurgii ogólnej i chirurgii ręki i wypisana do domu. Serdecznie polecam można trafić na lekarzy z sercem i profesjonalnym podejściem do pacjenta. Dziękuję
Prywatny Gabinet Psychiatryczny
Kazimierza Wierzyńskiego 18
Bardzo kompetentny lekarz i niezwykła osoba. Rzadko spotyka się lekarzy zarówno z wielką wiedzą, wyczuciem, jak i empatycznym stosunkiem do pacjenta. Polecam, jeśli ktoś chce poprawić swój wygląd i być pewnym, że efekty zabiegu będą naprawdę zadowalające.
Jagiellońska 34a lok. 2
Dziekuje Pani Doktor za bardzo szczegolowa wiyte, zrozumienie i pomoc w przewleklym i skomplikowanym stanie zdrowia.
SZCZECIŃSKIE CENTRUM ZDROWIA - SPECJALISTYCZNE GABINETY LEKARSKIE
ulica Duńska 59/13
Najlepsza i najcudowniejszy lekarz i człowiek jakiego spotkałam!!! Pani doktor jest zawsze sercem z pacjentem,doskonale doradzi, skieruje, jest najlepsza!!!
ul. Tarpanowa 40/10
Lekarz z bardzo dobrym podejściem do pacjenta posiada bardzo dużą wiedzę me dyczną, nie udawaną troskę o pacjenta oby więcej takich lekarzy
Dom Lekarski - Przychodnia w Outlet Park
Struga 42
Witam,jestem właśnie miesiąc po przeprowadzonej operacji dysektomii L5/S1 oraz stabilizacji miedzytrzonowej ALIF która wykonał Pan Doktor. Opieka przed jak i po operacyjna profesjonalna. Pan Doktor w pełni zrozumialosci wytłumaczył co mnie czeka przed i po operacji,jak całość wyglada. Nie zostawił nigdy bez upewnienia czy wszystko zrozumiałam. Operacja w pełni zakończona powodzeniem. Pan Doktor bez problemu przyjmuję na konsultacje nawet mimo braku miejsca w rejestracji. Chciałbym powiedzieć że z głębi serca …
Byłam pacjentką dr Wojciecha Gosławskiego.Uważam że jest specjalistą wysokiej klasy ,rzetelnie traktujący swój zawód.Jest komunikatywny ,życzliwy i cierpliwy .Dużo czasu poświęcił mi na dobór okularów ,choć ostatecznie to ja podejmowałam decyzję .Polecam dr ,ponieważ jest profesjonalistą w każdym calu.Odpowiedział na każde moje pytania i wątpliwości.
Dom Lekarski - Przychodnia i oddział szpitalny Piastów
al. Piastów 30
Bardzo kompetentny kardiolog.........................................................................................................
NZOZ UROLOGIA
ulica Lubelska 29
Pani dr. Lukianowicz jest moja lekarka od 2009 r.Jest wspaniala osoba.Rzetelnie zajmuje sie pacjetem,jest grzeczna i kulturalna.Leczy mnie w poradni i poswieca duzo czasu na wizyte .Serdecznie polecam.