lekarz Tomasz Kraczkowski

Anestezjolog

Opieka Długoterminowa - Oddział Lubelski
Spokojna 17/4
20-066 Lublin

Lekarz do tańca i do różańca. Lekarz z powołania, czuły, wrażliwi i podchodzi do pacjenta z sercem i oddaniem

dr n. med. Teresa Stelmasiak

Alergolog

Specjalistyczny Gabinet Alergologiczny
al. Kraśnicka 88/1
20-718 Lublin

Pani Doktor jest fenomenalna. Mam uczulenie na najwyższym poziomie na roztocza, po odpowiednich lekach, a z czasem już odczulaniu, wszystkie objawy zniknęły. W końcu mogę normalnie funkcjonować. Podchodzi do człowieka, jakby był jej pierwszym pacjentem z życiu. Wszystko szczegółowo i dokładnie wykonuje, analizuje, diagnozuje i tłumaczy. Kompetentna osoba, nie znam lepszego Alergologa. Polecam wszystkim alergikom!!

mgr Justyna Brus-Josik

Neurologopeda

Spectrum Centrum Neurologii
ul. Milenijna 12a
Lublin

Polecam p.Justynę Brus Josik-jest bardzo dobrym logopeda.Dzięki niej mó syn nie ma problemów z poprawną mową i świetnie radzi sobie w szkole.

Tomasz Wójcicki

Chirurg stomatolog

Lublin

Bardzo profesjonalny stomatolog, wizyta na najwyższym poziomie, nowoczesne technologie leczenia, bardzo dobre traktowanie pacjentów.
Opinia dodana przez: Jarosław

lekarz Krzysztof Brzeziński

Anestezjolog

Szpital
Biernackiego 9
20-089 Lublin

Wspaniały lekarz,wspaniały człowiek.Bardzo empatyczny i sympatyczny. Dokładnie słucha,rozmawia z pacjentem.Nie zbywa,zawsze ma czas dla pacjentów. Przyjmie nawet jesli nie jest się zarejestrowanym. Wysoka kultura i pełny profesjonalizm. Gdyby wszyscy lekarze tacy byli-świat służby zdrowia byłby piękniejszy,a ludzie by tak nie cierpieli. GORĄCO I SERDECZNIE POLECAM.
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Marek Krupa

Zakład Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji w Lublinie
ulica Spokojna 3
20-074 Lublin

Lekarz godny polecenia , najlepszy na jakiego mogłam trafić,kompetentny,miły,odpowie pacjentowi na każde nawet najgorsze pytanie,człowiek o wielkim sercu i empatii. Gorąco polecam wszystkim serce na dłoni
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Robert Zymon

CENTRUM MEDYCZNE SANITAS SZPITAL SP. Z O.O.
ul. Jana Hempla 5
20-008 Lublin

Polecam. Doskonały profesjonalista i praktyk. Ponad to ciepły ,troskliwy i pełen empatii CZŁOWIEK. DZIĘKUJEMY

lekarz Marek Iłżecki

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

ŻAGIEL MED PRZYCHODNIE
ulica Zana 32/A
20-601 Lublin

Przyjechałem do Pana Doktora z drugiego końca Polski z dużym tętniakiem aorty brzusznej. W Szczecinie słyszałem, że trzeba czekać, bo nieciekawie usytuowany i operacja zbyt ryzykowna. A, Pan Doktor stwierdził , że tak duży tętniak to tykająca bomba i zaproponował natychmiastową operację. Polecam z całego Serca, bo to nie tylko wyjątkowy profesjonalista, odważny , kompetentny lekarz, świetny operator, ale też ciepły empatyczny człowiek. Lekarz z powołania, najlepszy z jakim miałem …
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Jacek Furmaga

Chirurg ogólny, Transplantolog

Turkusowa 6/4
20-572 Lublin

Najlepszy lekarz jakiego spotkałam.Pan dr leczył mojego syna przez 6 lat.Bartek miał przeszczep nerki w Spsk nr 4 w Lublinie,po przeszczepie był pod opiekę Pana dr. Niestety mój syn zmarł 2,5roku temu, zachorował na czerniaka.Syn zawsze mówił że Pan dr tyle razy wybawił go z różnych opresji ale przyjdzie czas, że nie będzie mógł mu pomóc.Panie doktorze dziękuję za wszystko Maria Poszytek

lekarz Łukasz Czuraszkiewicz

Dziecięcy Szpital Kliniczny w Lublinie - Szpital
ulica Chodźki 2
20-093 Lublin

Pan Doktor Czuraszkiewicz to bardzo dobry lekarz, poświęcił mi wiele czasu, był bardzo cierpliwy, uprzejmy, a jego kompetencje są na bardzo wysokim poziomie. Polecam.
Opinia dodana przez: Ryszard

lekarz Adam Członka

Żagiel Med - Szpital
Kazimierza Tetmajera-Przerwy 21
20-362 Lublin

Zdecydowanie polecam. Jeden z 2 najlepszych ortopedów z jakimi kiedykolwiek miałem do czynienia. Realizował operację kolana mojej Mamy i myślę, że zrobił absolutnie wszystko, co można było w tym przypadku zrobić. Mama 3 tygodnie po operacji czuje się bardzo dobrze i już ma zdecydowaną poprawę, a lekarze, u których byliśmy poprzednio, nawet nie chcieli operować, ponieważ uznali, że nie są w stanie w tym przypadku pomóc. W kontakcie osobistym Pan …
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Piotr Kawa

ulica Cicha 10/1U
20-078 Lublin

Jestem pełen uznania dla talentu i uprzejmości Pana Piotra. Moja 76 letnia Mama bardzo bała się operacji zaćmy i wymiany soczewki, ale Pan Piotr jest nie tylko świetnym okulistą, ale również człowiekiem, który ma niesamowite podejście do starszych pacjentów. Operacja udała się genialnie. Mama po zdjęciu następnego dnia opatrunku jest szczęśliwa. Widzi bardzo dobrze. Było to jej marzeniem, a Pan Piotr je spełnił. Szczerze polecam wszystkim, którzy szukają lekarzy z …

lekarz Maria Podgórska

ulica Paganiniego 9/263
20-854 Lublin

Polecam. Pani Doktor angażuje się w problem pacjenta, robi szczegółowy wywiad. Lepszego Okulisty nie spotkałem :) Wizyta odbyła 19.04.2021 r. Porada okulistyczna po infekcji oczu i skokowym pogorszeniu wady wzroku powstałej po odstawieniu antybiotyków.
Opinia dodana przez: Rafał

Arkadiusz Niedoborek

ARION Szpitale sp. z o.o.
Lublin

Doktor super ... Pomaga mi dalej chodz nie mosi... Jako jedyny Podja się mojego leczenia, moja sytuacja jest nie łatwa a on z całych sił mi pomaga... Znam go już długi czas... Dziękuje ...

lekarz Dariusz Malicki

ul. Milenijna 5/46
20-884 Lublin

Czy dalej pacjenci w Całodobowym Oddziale Terapii Uzależnienia od Alkoholu wydają posiłki nie mając badań sanepidowskich to jest niedopuszczalne pacjenci są różni niektórzy nie przestrzegają czystości cieknie im z nosa.
Opinia dodana przez: Zenek

lekarz Dariusz Golan

Radiolog

ulica Oliwkowa 11
20-140 Lublin

Prawdziwy lekarz z powołania, bardzo dobry specjalista w swojej dziedzinie, kompetentny i rzeczowy, a przy tym sympatyczny i miły. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Alicja Denis

lek. dent. Anna Mickiewicz-Winnicka

ulica Czeremchowa 29
20-807 Lublin

Osoba bardzo cierpliwa i ma doskonałe podejście do dzieci. Mój syn po raz pierwszy pozwolił wyleczyć sobie zęba.
Opinia dodana przez: Jacek

mgr Łukasz Miciuk

Psycholog

ulica Paganiniego 9/263
20-854 Lublin

Polecam tego psychologa, otworzył mi oczy na rzeczy, których nie dostrzegałam. Wcześniej obawiałam się wizyty u psychologa i nie sądziłam, że może być tak owocna. Dobry kontakt z pacjentem, nie ma się oporów by mówić o swoich problemach, można znaleźć zrozumienie i dobre rady
Opinia dodana przez: Pacjentka

lekarz Grzegorz Mizerski

Diabetolog, Internista

ulica Dożynkowa 21C/29
20-223 Lublin

Bardzo miły pan, dokładnie wszystko wytłumaczy, poda w jakiej aptece można wykupić dany lek, polecam.
Opinia dodana przez: Krystyna