Lekarz na wysokim poziomie! Całym sercem oddana pacjentowi ! Wytłumaczy wszystko, odpowie na każde pytanie, przebada od A-Z, bardzo szczegółowo. Lekarz o wielkim sercu. Potrzebowałam wizyty bardzo pilnie i zostałam przyjęta bez problemu. Dziękuję raz jeszcze i szczerze polecam!!!! Na prawdę warto!
Wczoraj byłam na mojej pierwszej wizycie u Pana lekarza kardiologa Marcina Szozdy w przychodni w Wodzisławiu Śląskim. Nie pamiętam, żeby kiedykolwiek wcześniej jakikolwiek lekarz poświęcił mi tyle uwagi, wszystko wytłumaczył, zrobił wiele badań i był bardzo miły i uprzejmy.Dawno nie czułam się tak bezpiecznie w gabinecie lekarza jak wczoraj. Bardzo za to z całego serca Panu doktorowi dziękuję, a tym, ktorzy szukają kardiologa wizytę u tego lekarza polecam.
Niepubliczny Lekarsko - Dentystyczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica Kościelna 7
Rybnik
Przez wiele lat miałam jednego stomatologa (bardzo "surowa" pani dentysta z NFZ) i choć czasem bywałam jako "osoba towarzysząca" u innych dentystów- nigdy nie spotkałam się z takim specjalistą jak Pan Jarosław. Przemiły, skrupulatny, delikatny i skuteczny. Polecam każdemu! Doradzi jak uratować ząb (nie wyrywa jak leci), poinformuje o kosztach (np. odkamienianie zębów- cała szczena gór i dół 150 zł - kilka zębów u góry i sporo na dole) i …
Stacja Pogotowia Ratunkowego
Energetyków 46
Rybnik
Profesjonalny, życzliwy, kulturalny i miły. Po prostu dobry człowiek i specjalista. Szczegółowo wyjaśnił moje wątpliwości, zapisał właściwe leczenie. Ponadto bardzo życzliwy w rozmowie, znalazł czas na odpowiedzenie na wszystkie pytania. Wizyta w 100% punktualna, nawet przed czasem. Dziękuję!
ulica Orzepowicka 16a/20
Rybnik
Pani dr Aleksandra Sarna to osoba perfekcyjna w swoim zawodzie. Specjalizacją jest dla tej lekarki priorytetem, o czym świadczy duża wiedzą i praktyczne podejście do pacjenta.Dba o pacjenta. Odnosi się do niego z szacunkiem. Spokojnie odpowiada na pytania nie ignorując go, mimo, że czasem pytania są infantylne i nie na miejscu. Zawsze służy profesjonalną radą. Cieszę się,że byłam pacjentką dr Sarny i każdemu choremu życzę opieki tak serdecznej i inteligentnej …
Przychodnia "CENTRUM NATURALNIE"
Żorska 267
Rybnik
Najlepszy lekarz polecam z całego serca prowadziła dwie moje ciążę zawsze były wszystkie badania wykonywane
Stacja Pogotowia Ratunkowego
Energetyków 46
Rybnik
Wielkie podziękowania dla lekarza który 6.01 uratował moje życie, przed zabiegiem pełna informacja co o jak jeszcze raz bardzo dziękuję ☺️
Jarosław Wajda, internista, nefrolog, USG
Raciborska 97A
Rybnik
Doktor Wajda to najlepszy lekarz jakiego w życiu spotkałam.Jeszcze żaden z lekarzy nie poświęcił mi tyle czasu co doktor Wajda.Jest empatyczny, skrupulatny, kompetentny, żartobliwy a Jego olbrzymia wiedza praktycznie obejmuje wszystkie dziedziny medycyny od nefrologii,interny po psychiatrię włącznie.Wyleczył mnie już z jednej choroby nerek, postawił trafną diagnozę innej choroby, której kilku lekarzy nie było w stanie rozpoznać.Obecnie leczy mnie dalej z innych chorób.Jego podejście do stanu zdrowia pacjenta jest absolutnie …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "CENTRUM MEDYCZNE" Sp. z o. o.
Śląska 1
Rybnik
Jestem bardzo zadowolony z prowadzonego leczenia. Wizyty są na czas, w spokojnej atmosferze i komfortowym znieczuleniu a efektem są bardzo ładne plomby. polecam
U profesora leczę się od 4 lat. Kompetencje i kompleksowość podejścia do choroby pacjenta są godne polecenia innym chorym. Nie oszczędza na badaniach diagnostycznych. Uprzejmość i sposób tłumaczenia choroby i jej leczenia są bardzo dobre zarówno podczas wizyty prywatnej jak i podczas leczenia na oddziale szpitalnym.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Axis" Sp. z o. o.
Górnośląska 140B
Rybnik
Bardzo zaangażowana pani doktor. Dwa razy skutecznie wyprowadziła mnie z choroby. Konkretna i rzeczowa, a przy tym życzliwa. Bardzo żałuję, że od 02.01.2024 już nie przyjmuje w Żorach w Eskulapie.
Pani Agnieszka Sobieraj Lek. Kardiolog Pacjent jest najważniejszy To najlepsza Pani doktor jaką miałem okazję poznać i leczyć się zarówno przebywając w szpitalu jak i w poradni kardiologicznej. Kompetentna, z ogromną wiedzą i przede wszystkim wspaniałym podejściem do pacjenta . Ogromna kultura osobista i życzliwość, lekarz któremu dobro pacjenta leży na sercu. W przypadku wątpliwości, czy pytań - zawsze ma czas, aby szczegółowo wszystko wyjaśnić językiem przystępnym dla każdego. Wspaniała …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej przy Elektrowni Korporacji Medycznej KMK Spólka z o. o.
ulica Podmiejska
Rybnik
Pani doktor poświeciła mi wystarczająco dużo czasu aby wyjaśnić jak leczyć się insuliną, bo nikt wcześniej mi dokładnie nie wytłumaczył tylko zapisywał lek. Polecam!