lekarz Anna Kamińska

Grzybowska 6/10 lok. 522

Lepszego lekarza okulisty od Dr Kamińskiej - nie znam.Superprofesjonalizm.Dziękuję.Leczę się kilka lat,P.dr pierwsza zdiagnozowała chorobę,wreszcie moge byc spokojny o swój wzrok.
Opinia dodana przez: Marcin M.

lekarz Agnieszka Banaszek-Wysoczańska

Centrum Medyczne Alfa-Lek Warszawa
Nowy Świat 58A

bardzo kompetentna, rzeczowa Pani doktor, ogromna wiedza i zaangażowana w leczenie pacjenta, cierpliwie odpowiada na wszelkie pytania, POLECAM z pełnym przekonaniem, że sama (od kilku lat) jestem w najlepszych rękach!
Opinia dodana przez: Sylwia

lek. dent. Maria Jach-Mierzwińska

Ortodonta

KISS Dental Care
Sierakowskiego 4a lok 4

Do dr Jach trafiłam zrezygnowana po leczeniu u innego ortodonty, który po 2 latach stwierdził, że nie jest w stanie zamknąć diastemy powstałej w trakcie noszenia aparatu i zaproponował jej wypełnienie. Dr Jach w pół roku ustawiła moje zęby tak, że nie tylko zamknęła diastemę, ale nie powstały szpary między innymi zębami i w rezultacie żadne wypełnienia nie są potrzebne! Dr Jach to profesjonalistka z ogromną wiedzą, zawsze przygotowana do …

lekarz Olgierd Głuszak

Sabały 18

Świetny internista, najlepszy jakiego miałam, mobilizuje mnie do robienia badań które powinnam zrobić już dawno temu
Opinia dodana przez: Gosia

lek. dent. Wioletta Bielas

Przychodnia Lekarsko Stomatologiczna "AMODENT"
Dzieci Warszawy 29/U. X, XI, XII

Miałem przyjemność skorzystać z usług Pani Dr Wioletty Bielas w klinice Maestria przy ul. Karmelickiej 22 w Warszawie. Leczenie kanałowe zęba z użyciem mikroskopu. Pani Doktor jest niezwykle profesjonalnym lekarzem, delikatna, empatyczna, dokładnie wyjaśniła sposób leczenia, efekty które zostaną osiągnięte, etapy jakie będą realizowane. Przed rozpoczęciem zabiegu została wykonana tomografia aby dokładnie zobrazować stan uzębienia i tego co będzie wymagało leczenia. Po kolejnych etapach zabiegu były również wykonane dodatkowe zdjęcia …
Opinia dodana przez: Paweł Kucharski

lek. dent. Dorota Strycharczyk

Al. KEN 26/U 08

Bardzo dobry, wykwalifikowany i doświadczony lekarz stomatolog, poza tym miła i taktowna osoba, traktująca pacjentów ze zrozumieniem.
Opinia dodana przez: Lucyna
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Kardiolog
                                       lekarz Andrzej Cacko

lekarz Andrzej Cacko

Kardiolog

balsamMEDICA
Goleszowska 1 lok. U5

Pan dr Andrzej Cacko prowadzi mnie już chyba od 2011 r , czyli pierwszego rozrusznika i obecnie po wszczepieniu drugiego w 2022roku. Mam już prawie 90 lat i w tym czasie były bardzo trudne zdarzenia, a Pan dr. potrafił pacjenta uspokoić, wytłumaczyć, a nawet pożartować. Zawsze uśmiechnięty, uprzejmy do pacjenta . Towarzysząca pielęgniarka jest również przyjazna pacjentom, uprzejma i cierpliwa.
Opinia dodana przez: Wiesław

lekarz Maryla Pędzisz

ul. Giuseppe Garibaldiego 4/155

Bardzo kompetentna i przyjazna lekarz. Uczciwie polecam. Fachowo wyprowadziła diagnozę u mojej siostrzenicy, skrajnie (z)mobingowanej w jednej z korporacyjnych molochów, zaś zrozumienie sytuacji oraz sposób prowadzenia przez Panią Doktor terapii i galopująca poprawa, wprost ponad wszelkie uznanie. Przy 12 000 samobójstw rocznie w przyjaznym i opiekuńczym państwie prawa (Dane: "Patron" Stowarzyszenie Dobrych Zmian w Warszawie; GUS - 2017 r.), takich lekarzy jak najwięcej...
Opinia dodana przez: Arnold von Lonski
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'}
                                       lekarz Ewa Jastrzębska

lekarz Ewa Jastrzębska

Indywidualna Praktyka Lekarska Ewa Jastrzębska
Ludwika Narbutta 48/5

pani doktor jest super, bardzo mila i cierpliwa, moge z czystym sumieniem kazdemu polecić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lekarz Michał Stachura

CSK MSWiA
ulica Wołoska 137

Bardzo dobry lekarz o dużej sile przekonywania pacjenta do podjęcia koniecznego leczenia. Cierpliwy, dokładny, całkowicie oddany pacjentom. Wzbudza zaufanie od pierwszych chwil. Uratował mi życie.

lekarz Joanna Jabłońska

Załęże 18/8

Wspaniały Lekarz! Pani Doktor dokładnie ale bardzo fachowo i sprawnie przebadała moja Mamę i wykazała sie duzo cierpliwością. Sprawnie postawiła diagnoze mimo ze starsi lekarze nie potrafili rozpoznac u Mamy jaskry. Przystepnym językiem wytłumaczyła na czym choroba polega i jak nalezy ja leczyć. Dobrze dobrane leki sprawiły że moja Mama nie odczuwa bólu oczu, ma bardzo dobre cisnienie i jest bardzo zadowolona. Jesteśmy umówione już na kolejna wizytę.
Opinia dodana przez: Elzbieta

lek. dent. Paweł Chojnowski

Samodzielny Zespół Publicznych Zakładów Lecznictwa Otwartego Warszawa-Wawer
ul. Korkowa 87

Dziękuję za profesjonalizm w Pana pracy,za dobre serce w podejściu do pacienta.Jest Pan najlepszym stomatologiem jakiego spotkałam..I Monika B.

lekarz Krzysztof Ochalik

Górczewska 80/70

Super podejście do pacjenta idealnie dobranie soczewki pełen profesjonalizm gorąco polecam w razie problemów dostępny telefonicznie
Opinia dodana przez: Janusz

dr n. med. Beata Kłosiewicz-Wąsek

Centrum Kardiologii Allenort
Płowiecka 37

Pani doktor bya moim lekarzem prowadzącym leczenie po zawale przedniej ściany serca w szpitalu Centrum Kardiologii w Józefowie. Moje wielkie podziękowania i serdeczności za kompetencje, zaangażowanie w proces leczenia, leczenie mnie w chorobie a nie choroby oraz dokładność prowadzonej diagnostyki w
Opinia dodana przez: Edward

lekarz Witold Woźniak

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Poradnia stomatologiczno -ortodontyczna
Kondratowicza 8

Miły,kompetentny,godny polecenia, znający się na swoim fachu, dyspozycyjny, potrafi dotrzeć do pacjenta,przed operacją wszystko mi wyjaśnił.Dziekuje
Opinia dodana przez: Zbigniew

lekarz Paweł Surowski

CENTRUM MEDYCZNE OSTROBRAMSKA
UL. FIELDORFA 40, WARSZAWA, WEJŚCIE OD UL. PERKUNA

Polecam dr. Pawła Surowskiego, robił mi UGS piersi. Wizyta dla mnie stresująca, ale nie podbijał nerwów, rzeczowo tłumaczył, wszystko sprawdzał i porówywał z poprzednimi wynikami. Byłam w przychodni na Miłej. Doktor na szóstkę, czy inaczej 10/10. Polecam!

lekarz Lech Oppeln-Bronikowski

LUX MED Sp. z.o.o.
ulica Racławicka 132B

Bardzo kompetentny Pan Doktor. Z ogromną cierpliwością wytłumaczy (zrozumiałym dla pacjenta językiem) przebieg samego zabiegu a także etapy dalszego leczenia. Empatyczna osoba, doskonale wyczuwa obawy pacjenta i potrafi rozwiać wszelkie wątpliwości. Zaufałam Panu Doktorowi w przypadku usuwania znamiona w pobliżu miejsc intymnych i była to bardzo dobra decyzja. Rany po zabiegu pięknie wracają do zdrowia, a blizna goi się prawidłowo i estetycznie.

lekarz Krzysztof Szalecki

Zakład Rehabilitacji Leczniczej BIOMED
Bukowińska 12 a lok. 4

Po vertebroplastyce L1 Pan dr Krzysztof Szalecki to wspanialy neurochirurg niezwykle kompetentny,profesjonalny ,pełen empatii o rewelacyjnym podejśćiu do pacjenta. Przed zabiegiem przeprowadzil dokładny wywiad,wytłumaczyl na czym będzie polegał zabieg i co zmieni.W czasie zabiegu wyjaśniał każdy ruch i informowal co będę odczuwać,dzięki temu czułam się super bezpiecznie.Po zabiegu kilkakrotnie przychodził i sprawdzał czy wszystko jest w porządku.To prawdziwy lekarz z powołania.Czuje się swietnie i bardzo dziękuję
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Anna Moryto

Falck Medycyna Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Obozowa 20

Dzień dobry Pani Doktor czy mogłabym prosić o odblokowanie mnie na Znanym lekarzu? Pozdrawiam serdecznie
Opinia dodana przez: Małgorzata Żaczek
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Psycholog
                                       mgr Anna Doliwa

mgr Anna Doliwa

Psycholog

Emotif
Cetysówny 1

Bardzo polecam panią Annę, ciepła i kompetentna osoba. Otrzymałam wsparcie i dużo konkretnych informaji. Dziękuję