Wieluń

Psycholog

Aleksandra Bielawska-Mostowa
ul. Wojska Polskiego 2
Wieluń

Polecam, Pani psycholog bardzo sympatyczna i fachowa. Od pierwszej wizyty wzbudziła moje zaufanie co za tym idzie nie czułem się nieswojo a wręcz Pani doktor stworzyła domową atmosferę.
Opinia dodana przez: tomek

lek. dent. Mateusz Sztuka

Przychodnia Dentystyczna Ewa Różańska
Ewangelicka 1c
98-300 Wieluń

Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Przyjęcie zgodne z umówiona godzina bez opóźnień. Doktor Mateusz pracuje na wysokiej jakości sprzęcie co ma przelozenie na sposób i jakość leczenia. W pełni wykorzystuje umówiony czas wizyty. Minusy:Dlugi czas oczekiwania na umowienie wizyty. Doktor ma po prostu bardzo dużo pacjentów. Polecam tego lekarza!!!
Opinia dodana przez: Marek.

Jadwiga Kucharczyk-Magiera

Neonatolog, Pediatra

Częstochowska 33
98-300 Wieluń

Bardzo sympatyczna Pani Doktor, spokojnie wszystko wytlumaczy, porozmawia, ma podejscie do dzieci, skuteczna w leczeniu i serdecznie polecam!

mgr Izabela Nowak

Psycholog, Psychoterapeuta

Prywatny Gabinet Izabela Nowak Wieluń
Os. Armii Krajowej 16, I piętro
98-300 Wieluń

Z całego serca pragnę polecić Panią Izę dla osób, które potrzebują pomocy oraz wsparcia, zwłaszcza podczas trudnych przeżyć i wydarzeń w swoim życiu, ponieważ Pani Iza jest osobą niezwykle zaangażowaną w sprawy swojego pacjenta, do których podchodzi zawsze, bez wyjątku z ogromnym ciepłem i otwartością. Pani Iza bardzo mi pomogła w niezwykle trudnym momencie mojego życia, pozwoliła mi spojrzeć na wiele spraw z nowej perspektywy, dając mi od siebie ogromnie …
Opinia dodana przez: Jowita
Cudowny lekarz i czlowiek. Rok temu wycinal mi migdalki-opieka i zabieg na prawde na najwyzszym poziomie.Dziekuje i jesli szukacie laryngologa to tylko Pan Misiak z reszta zarowno Senior i Junior to wzor lekarza w naszym kraju.Dziekuje

lekarz Mirosław Puławski

Internista, Lekarz rodzinny

Przychodnia
Kolejowa 6
98-300 Wieluń

Wspaniały lekarz, bardzo pomocny i życzliwy, sumienne podejście do pacjenta i zrozumienie potrzeb pacjenta

lek. dent. Marzena Włodarek-Mokri

98-300 Wieluń

Bardzo sympatyczna pani doktor. Jej podejście do pacjenta sprawia, ze leczenie nie jest koszmarem. Jestem bardzo zadowolona z odbudowanych ząbków ! Dzięki doktor Mokri częściej się uśmiecham i pozbyłam się kompleksów.
Opinia dodana przez: Hanka

lekarz Danuta Włodarczyk-Stempień

Elizy Orzeszkowej 1
98-300 Wieluń

Lekarka z powołania z dużym doświadczeniem zawodowym. Potrafi poświęcić każdemu pacjentowi, bez względu na status społeczny, tyle czasu ile potrzeba do postawienia trafnej diagnozy. Codzienne długie kolejki na wizytę świadczą o dużym zaufaniu. Kto szuka kompetentnego lekarza rodzinnego, polecam bo jestem pacjentką od kilkunastu lat.
Opinia dodana przez: Halina

lekarz Paweł Kuźniak

98-300 Wieluń

Nie widziałam pana doktora Kuzniaka na oczy ale mogę powiedzieć że jest bardzo miłym człowiekiem budzi zaufanie, wypyta się co dzieje, podpowie co robić zanim się chory z nim skonsultuje. Tak było dzisiaj właśnie ze mną a była to porada przed wizytą. Wizytę mamy z córką zaraz po Nowym Roku we wtorek . Opisze resztę - oczywiście po wizycie.
Opinia dodana przez: teresa

lekarz Piotr Rychlik

Lekarz medycyny ratunkowej

98-300 Wieluń

Pan Doktor jest uważny, pracowity, bardzo opanowany, potrafi złagodzić strach pacjenta. Jego wyjaśnienia o stanie badanej osoby są rozbudowane. Wzbudza zaufanie i sympatię.
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Piotr Gozdek

ul. Sieradzka 23/1
99-300 Wieluń

Doskonały lekarz,wiedza i doświadczenie na najwyższym poziomie. Super podejście do pacjenta! Najlepszy lekarz w Wieluniu. Polecam!
Opinia dodana przez: Aniela

lekarz Iwona Nykiel-Raj

Pediatra, Pulmonolog

SP ZOZ Wieluń -Poradnia Gruźlicy i Chorób Płuc
Szpitalna 16
98-400 Wieluń

Pani doktor dokładnie wytłumaczyła zalecenia i odpowiedziała na wszystkie pytania, bardzo sympatyczna, polecam w Wieluniu

lekarz Sławomir Bąk

Chirurg dziecięcy, Lekarz sportowy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej BOMED
Żeromskiego 2
98-300 Wieluń

Byliśmy u dr. z 3 letnim niepełnosprawnym synkiem . Pierwszy raz spotkaliśmy się z taką empatią i zaangażowaniem w stosunku do naszego dziecka . Pan doktor szczegółowo przeprowadził badanie i wyjaśnił nam wszystko . Uzyskaliśmy odpowiedź na każde pytanie. Mogę polecić z całego serca !
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Mateusz Grabicki

98-300 Wieluń

Pan doktor Grabicki to świetny specjalista i empatyczny lekarz. Bardzo dokładnie analizuje objawy i wyniki badań obrazowych. Trafnie postawił diagnozę i zaproponował mi skuteczny sposób leczenia. Ma ogromną wiedzę którą stale pogłębia o najnowocześniejsze terapie i nowe metody leczenia. Polecam tego specjalistę z pełnym przekonaniem. Z porad Pana doktora korzystam ja i wielu moich znajomych
Opinia dodana przez: Joanna

dr Urszula Perczyńska

Vademekum
98-300 Wieluń

Serdecznie polecam. Pani doktor jest bardzo mądrym pediatra. Nie ma pytania na które by mi nie odpowiedziała. Zawsze pomaga moim dzieciom i trafia z leczeniem.
Opinia dodana przez: Adrianna

lekarz Maciej Hilczer

Endokrynolog, Pediatra

Przychodnia
Joanny Żubr 30
98-300 Wieluń

To pierwszy lekarz, który mnie nie zignorował, nie powiedział, że jestem chora psychicznie i wymyślam dziecku choroby, to był ten lekarz do którego powinnam trafić z synem od początku. Nie trzeba było udowadniać, ze chłopiec idacy do pierwszej klasy w spodniach rozm. 98 cm nie ma zaburzonego wzrastania, było pełne zrozumienie i otoczenie opieką, diagnoza, program lekowy i tak już od 7 lat :)) a spodnie już na 164 cm …

lekarz Wojciech Jędrysiak

98-300 Wieluń

Pan doktor pełen profesjonalizmu , empatii i zaangażowania do pacjenta wszystko dokładnie wytłumaczy .Najlepszy w swoim fachu.
Opinia dodana przez: Regina

lek. dent. Jolanta Sutarzewicz

prywatny gabinet stomatologiczny
ul. Zacisze 12
98-300 Wieluń

brdzo mila pani stomatolog. polecam wszystkim ktorzy boja sie borowania.

lekarz Karolina Cieśla-Janik

98-300 Wieluń

Bardzo kompetentna i przesympatyczna Pani doktor. Prawdziwy lekarz z powołania. Zawsze życzliwa dla pacjenta.
Opinia dodana przez: Tomasz

Jolanta Pełka

Alergolog, Pediatra

Przychodnia Specjalistyczna "MEDYK" - Poradnia alergologiczna
98-300 Wieluń

U pani doktor leczę się od 11 lat. Leczę się ja, mój syn a ostatnio na wizytę wzięłam również tatę-osobę starszą. Za każdym razem pani doktor podchodzi do wizyty profesjonalnie, poświęca czasu tak dużo jak trzeba. Ratuje mi życie (w dosłownym tego słowa znaczeniu) pod kątem astmy a dziecku (kiedy skończył tylko 1,5 roku a ma 13 lat) zawsze pomogła jako pediatra i alergolog. Polecam gorąco.
Opinia dodana przez: Aneta