Nie wiem, jak wyrazić moją wdzięczność Panie doktorze .Trafilam do Pana w 2015 roku ból kręgosłupa odbierał mi radość życia, a dzięki Panu wróciłam do sprawności i codziennego funkcjonowania bez cierpienia. Dziękuję za Pana empatię, ciepło, spokój, ogromna wiedza i skuteczność… Anioł, nie człowiek Pięknie dziękuję Beata
Pięknie dziękuję Beata
Chciałabym serdecznie podziękować za profesjonalną pomoc i zaangażowanie w proces mojej rehabilitacji. Dzięki Panu Vadimowi ból kręgosłupa, z którym zmagałam się od dłuższego czasu ustąpił. Dziękuję za indywidualne podejście, trafna diagnoza i skutecznie dobrane ćwiczenia sprawiły, że dziś mogę normalnie funkcjonować bez bólu. Doceniam nie tylko wiedzę i umiejętności, ale też empatię i cierpliwość, jaką okazał mi Pan podczas każdej wizyty. Z czystym sumieniem mogę polecić Pana usługi każdemu ! Dziękuję pięknie ! Beata
Dziękuję pięknie ! Beata
Jedyny lekarz, który mi pomógł, a miałam kontakt z wieloma innymi. Dzięki niemu uniknęłam operacji, która ponoć miała być jedynym wyjściem. Po wizytach u doktora 3 lata strasznego bólu poszło w zapomnienie. Wg mnie to najlepszy specjalista od kręgosłupa w tej części świata!
Polecam z całego serca, lepszego specjalisty nie znajdziecie!!!!!!!!!!!! To szczera prawda!!!! Dzięki tym zabiegom można uniknąć nierzadko operacji kręgosłupa!!!!
Polecam gorąco. Kompetentny fachowiec, nigdy tak dobrze nie czułam się po zabiegach.!!!!!!!!!!!!!!!
W 100% polecam, to jest prawdziwa rehabilitacja u lekarza"......"......................................
Same superlatywy pod każdym względem, polecam skorzystanie z terapii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!