lekarz Vikram Gurtu

2,5
2,7
2,5

Ten „lekarz” to jest mocny człowiek, raz mnie zkrzyczał i zwyzywał na teleporadzie i przy okazji panią co mnie na nią zapisywała bo twierdził że nie może wypisać mi badań itp. że marnuje jego czas, że NFZ na to nie pozwala i że pani z recepcji jest niekompetentna że w ogóle mnie do niego skierowała. Niepoważny człowiek. Jak powiedziałam mu żeby nie krzyczał to mówił że nie krzyczy i darł się dalej. W końcu się rozłączyłam skoro i tak mi nie przepisał badań. Potem zadzwoniłam na recepcję i pani powiedziała że on taki jest 🫠

Bardzo nieuprzejmy, zgorzkniały i nieempatyczny człowiek. Zaraz po wejściu do gabinetu nawrzeszczał na mnie za 2 minutowe spóźnienie. Stwierdził, ze to NFZ a nie prywatna klinika estetyczna! Szok. Potem pobierznie popytał po co przyszłam i najwyraźniej nie zapamiętał nawet podstawowej informacji (ból lęźdźwi przy pochyleniu do przodu), bo już po wyjściu z gabinetu, na parterze rzucił do mnie, że jak mnie niby tak kręgosłup boli to, żebym jeździła windą. Zdecydowanie nie polecam!!!

3,0

Beznadziejny lekarz! Całkowicie nie rozumie co mu mówisz i twierdzisz swoje. A jak mu się starasz wytłumaczyć co się dzieje to tylko krzyczy, że jego nie rozumiesz. Bardzo nie polecam.

Beznadziejny lekarz! Całkowicie nie rozumie co mu mówisz i twierdzisz swoje.
Bardzo nie polecam.

2,0
2,0

Lekarz totalnie przeinacza to co do niego mówię (możliwe, że przez nieznajomość języka na wysokim poziomie), nie próbuje nawet wysłuchać i przyjąć tego, co próbuje mu się wytłumaczyć. Naprawdę zero empatii i próby zrozumienia problemu…

Naprawdę zero empatii i próby zrozumienia problemu…

Najbardziej beznadziejny lekarz na jakiego trafiłam w życiu. Jest nieuprzejmy, nie ma żadnej wiedzy, słabo mówi po polsku. Siedzi w przychodni tylko żeby zapełnić lukę, ponieważ brakuje lekarzy. Trafiłam do niego z infekcją (gorączka, ból gardła). Zamiast usiądź mówił do mnie padnij. Tłumaczyłam, że przechodziłam już nieme zapalenie płuc i boje się, że znów mam to samo. Usłyszałam, że najpierw da mi antybiotyk na zapalenie gardła i najpierw zobaczymy czy zadziała. Odmówił dania skierowania na RTG. TRAGEDIA!

W dn 10.06.2025 zostałam zaatakowana przez lek Vikrama Gurtu. Ów lekarz odbył wizytę domową u mojej mamy. Mama z zawrotami głowy, wymiotami i nadciśnieniem nie była w stanie zrozumieć zaleceń lekarza. Znajomość języka polskiego u pana była w stopniu niewystarczającym aby poprawnie się komunikować. Udałam się do Przychodni aby uzyskać informację o postępowaniu w tej sytuacji. Lekarz w tym samym momencie pojawił się w placówce. Przedstawiłam się i zapytałam o możliwość rozmowy. Usłyszałam: siadać, czekać. Lekarz wszedł do gabinetu trzaskając drzwiami. Ponawiając próbę kontaktu, weszłam pukając do gabinetu prosząc o chwilę uwagi. Lekarz zaczął krzyczeć: won, won, won. Złapał mnie za ubranie, szarpał za ręce, wypchnął z gabinetu uderzając drzwiami. Zamknął gabinet na klucz. Nie czekając na jakiekolwiek reakcje lekarza wezwałam pogotowie i mama została odwieziona do szpitala z podejrzeniem udaru. Obecnie jest w trakcie diagnostyki. O zajściu powiadomiłam policję, dyrekcję przychodni i odpowiednie organy.

4,0

Lekarz o bardzo oryginalnym sposobie bycia, co sprawia, że wizyta przebiega w nietuzinkowej, ale przyjaznej atmosferze. Ma holistyczne podejście – patrzy na pacjenta całościowo, z uwzględnieniem różnych aspektów zdrowia. Nie sięga od razu po leki, ale zastanawia się, co będzie naprawdę pomocne. Zdecydowanie polecam.

Nie polecam tego lekarza. Jest opryskliwy, słabo komunikuje się w języku polskim. Nie chciał wystawić skierowania na zwykle badania krwi.

Niestety musiałem mieć doświadczenie z tym "lekarzem", bardzo trudno go zrozumieć starałem się mu wytłumaczyć o co chodzi, ale przez to że on nić nie rozumie to stara się nie rozmawiać i niby coś bada... Szkoda czasu jaki straciłem i mam nadzieje że nigdy więcej nie spotkam się z tym "lekarzem".