Polecam serdecznie, najlepszy dermatolog w Siedlcach. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, przede wszystkim szans na wyleczenie
Zdecydowanie nie polecam. Pani doktor przez półtora roku faszerowala mnie lekami na łuszczycę bez przeprowadzenia jakichkolwiek badań diagnostycznych. Była świecie przekonana że jestem właśnie na to chora i uznała że nie ma potrzeby wydawać pieniędzy na badania. Mascie jednak nie pomagały więc przepisała mi silny lęk uszkadzający wątrobę i kazała mi podpisać papier że jestem świadoma ryzyka przyjmowania tego leku. Po półtora roku poszłam prywatnie do innego specjalisty, zaznaczam nie dermatologa a podologa, który zasugerował że powinnam w tym kierunku zrobić badanie które jest kluczowe do zdiagnozowania łuszczycy. Tak zrobiłam. Okazało się że to nie łuszczyca. Gdy przestałam używać leków które przepisała mi pani Rękawek , przestała mi pękać skóra na dłoniach i piętach. Taki o to właśnie mamy NFZ. Składamy się na publiczna służbę zdrowia a jeśli potrzebujemy pomocy to żeby skorzystać z leczenia na kasę to albo trzeba czekać miesiącami, latami na przyjęcie do lekarza lub na zabieg albo trafiamy bez kolejek do anty specjalistów zatrudnianych w publicznej służbie zdrowia którzy są niekompetentni i skąpi. Zawód lekarza jest bardzo trudny i bardzo potrzebny. Nie wrzucam wrzucam wszystkich do jednego worki. Znam też lekarzy którzy mi pomogli. Ale tacy specjalisci z przypadku jak pani Rękawek powinni mieć odebrane prawo leczenia ludzi.
Ja mam kompletnie inne doświadczenia z wizyt u dr Rękawek: mega rzeczowa i kompetentna lekarz, która w mgnieniu oka postawiła właściwą diagnozę mojej choroby i zleciła skuteczne leczenie. Może rzeczywiście nie jest jakaś rozgadana, ale na pewno to dobry specjalista.
Zdecydowanie nie polecam! Bardzo niemiła, oschła, nieprzyjemna osoba, którą wogole nie interesuje, co pacjent ma do powiedzenia. Na dodatek i sama nic nie mówi, nie wyjaśnia, na pytania nie odpowiada... Większość wizyty pyka pozwoli w komputerze, a na koniec daje lęki, które każdy lekarz pierwszego kontaktu równie dobrze może przypisać...O żadnych skierowaniach na dodatkowe badania i mowy nie ma-udaje że nie słyszy..Szkoda słów.. i szkoda że takie lekarze zajmują miejsca w placówkach.
Zdecydowanie nie polecam!
Bardzo niemiła kobieta. Po 50 min opóźnienia wizyty kazała mi czekać aż uzupełni dokumenty poprzedniego pacjenta, po czym stwierdziła, że cudów nie ma i nie przepisze mi żadnego nowego leku. Wizyta trwała całe 2 minuty... Pani Rękawek nawet nie raczyła obejrzeć mojej twarzy. Nie polecam nikomu! byłam u niej na wizycie po raz ostatni
Tak nie milej osoby chyba jeszcze nie spotkalam. Bada dwie sekundy i wychodzac z gabinetu odechciewa sie wszystkiego.