Nie wiem skąd te negatywne opinie.Ja jestem bardzo zadowolony z wizyty u Pana doktora. Wiedziałem z czym przychodzę.Pan doktor dokładnie mnie obejrzał i stwierdził,że konieczna jest operacja.Przy czym wystawił mi skierowanie i o wszystkim poinformował. Profesjonalizm przez duże P.Widzę po tych złych opiniach,że co nie którym pacjentom wydaje się,że są pępkiem świata i tak chcieliby być traktowani.Nie tędy droga. Tak trzymać Panie doktorze.
Tak trzymać Panie doktorze.
Zdecydowanie nie polecam! Byłam z córka na wizycie niby miły sympatyczny ale bardzo wyniosły. Córka nie chciała pokazać gardła (ma 4 lata) zaczął ja straszyć operacja i szpitalem … komentował ze takie dziecko to już rozumie i powinno współpracować jak przekonałam córkę aby pokazała gardło to nie chciał zobaczyć i stwierdził ze na następnej wizycie. Która będzie za pół roku! Po badaniu córce wyszedł niedosłuch gdy zapytałam się czy poważny i w jakim stopniu odpowiedział mi ze każdy niedosłuch jest poważny i tyle dowiedziałam się z całej wizyty.
Niekompetentny, niemiły, tragedia podejście, wyniosly, do tego chamski i agresywny. Nie polecam ! Omijać szerokim łukiem.
Omijać szerokim łukiem.
Super lekarz cudowny człowiek polecam Doktora z całego serca leczę się u Doktora od lat i to jest lekarz naprawdę z powołania i dobro pacjenta jest na pierwszym miejscu