Wyjątkowo nieuprzejma,opryskliwa i arogancka pani doktor. Półtora godzinne opóźnienie na wizycie. Na pytania dotyczące choroby uslyszalam: "każdy choruje na swój sposób." Zero wyjasnien,brak chęci rozmowy. Nie polecam!
Wyjątkowo nieuprzejma,opryskliwa i arogancka pani doktor.
Półtora godzinne opóźnienie na wizycie.
Na pytania dotyczące choroby uslyszalam: "każdy choruje na swój sposób."
Zero wyjasnien,brak chęci rozmowy.
Nie polecam!
Niestety Pani Doktor jest nieuprzejma... czułam się niezaopiekowana. Zero serdeczności. zastanawiałam się czy oby na pewno jestem na wizycie prywatnej...
Bardzo nieuprzejma, brak jakiejkolwiek empatii, wieczne zniecierpliwienie, uśmiechu zero. Długie oczekiwanie na wizytę, nawet w poczekalni kwestia ponad godziny.
Pani doktor przyjęła nas punktualnie, szybko postawiła diagnozę i dała wybór co do czasu noszenia okularów. Wszystko zostało dokładnie sprawdzone.
Nie polecam - pani doktor nieuprzejma, oschła, arogancka, kompletny brak podejścia do dzieci. W czasie wizyty odebrała dwa razy telefon prywatny i długo rozmawiała, a dla mnie czasu nie miała. Czekaliśmy 1 godzinę na wizytę.
Pani dr bardzo nie sympatyczna ,nie ma Wogole podejścia do pacjenta a tym bardziej do dzieci . Pospiesza, nie dając pacjentowi chwili do namyslu
Czekaliśmy 1,5 godz na wizytę prywatną, a kiedy już weszliśmy to jak w jaskini lwa. Pani dr bardzo niesympatyczna, oschła i lekceważąco odpowiada na pytania - jeśli odpowie wogóle - parodia....nie polecam
Dobry lekarz, lecz uprzejmością to ona nie grzeszy.
Dobry lekarz, lecz uprzejmością to ona nie grzeszy.
Być może ta pani ma wiedzę, ale ten protekcjonalny ton, ogromna nieuprzejmość, odzywki jak do małego dziecka, zniecierpliwienie, podkreślanie pozycji wyższości - skreśla ją jako osobę, która ma pracować z człowiekiem i dla człowieka.
Bardzo oschła pani doktor, zniecierpliwiona, pogardliwy ton przy odpowiedziach na pytania, wszystko w pośpiechu, czułam się jak intruz. Zdecydowanie nie polecam tej osoby.