Podczas wizyty pan doktor był uprzejmy, przejrzał badania, porozmawiał rzeczowo. Wizyta bez stresu. Polecam
Bardzo rzeczowy, empatyczny lekarz, skrupulatny Dokładnie przegląda badania oraz udziela wyczerpujący informacji
Bardzo rzeczowy, empatyczny lekarz, skrupulatny
Dokładnie przegląda badania oraz udziela wyczerpujący informacji
Bardzo rzeczowy, empatyczny lekarz, skrupulatny
Dokładnie przegląda badania oraz udziela wyczerpujący informacji
Witam wszystkich .Miałem wątpliwą przyjemność być badany ...choć słowo badany dla mnie co innego oznacza!.Człowiek ten pomylił się z powołaniem i to dosłownie. Pomijam brak kultury tego pana ale wystawia bardzo złą opinię innym orzecznikom ZUS.Nie interesowały go liczne badania np rezonansu ,tomografu oraz opinie innych lekarzy .Bezmyślnie przepisuje podstawowe błędy z kartotek ...szok zasada kopiuj -wklej ....komputer .Dostałem szoku po pseudo badaniach ..zadałem sobie pytanie czy trafiłem do lekarza czy do człowieka innej profesji .Szerokim łukiem omijajcie tego człowieka .
straszne tak można tylko określic wizytę nic nie tłumaczy nie miły opryskliwy taka osoba nie powinna absolutnie mieć styczności z innymi ludżmi
Lekarz orzecznik ZUS widocznie tylko to potrafi. Wyniki badań nie robią na nim wrażenia, neguje decyzje innych lekarzy - specjalistów. Radzę omijać z daleka, bo może tylko zaszkodzić.