Szpital, Oddział Okulistyczny
ul. Gdyńska 1/3
Wołomin
Wczoraj zgłosiłam się do szpitala św zofii na kontrolne ktg. Pan doktor zamiast porozmawiać ze mną o wyniku, czy o tym jak się czuje zafiksowal się na tym, że mam nierozpoznana i nieleczona cukrzycę ciążowa. Dodam, że jestem w 40tyg ciazy, cały ten czas wszystko było w porządku a nagle na wizycie okazało się, że od dawna powinnam być na patologii ciąży. Straszył mnie, że pacjentki takie jak ja maja …
Sławkowska 10
Tomma Diagnostyka Obrazowa S.A. Wołomin
Gdyńska 1/3
Tomma Diagnostyka Obrazowa S.A. Wołomin
Gdyńska 1/3
Specjalistyczne Centrum Medyczne Flebo
Wysockiego 22
Wołomin
Uratował mi życie, chyba Bóg <3 prowadził jego ręce... 14 dni w śpiączce chociaż obudziłem się chyba po 10dniach jak miałem szwy zdejmowane z brzucha i coś stłukło się.( Bóg z Bożą rodziną o tym wie - obudził mnie w dobrym momencie). Miałem być warzywem, a funkconuje normalnie tylko energi nie jest dużo i podłączam sie na ok 16-17H. Pozdrawiam Michał.
SPOKÓJ W GŁOWIE - Wołomin
Miła 3, 05-200 Wołomin
Wołomin
Polecam, Pani Monika to życzliwa osoba która kieruje się dobrem swoich pacjentów i chęcią pomocy. Zawsze kiedy zgłaszam się do poradni prowadzonej przez Panią Monikę otrzymuje wsparcie.
NZOZ Centrum Dializ Fresenius Nephrocare
ulica Wileńska 51B
Wołomin
Wyjątkowy, profesjonalny, empatyczny, wspaniały lekarz. Pan Doktor bardzo wnikliwie analizuje wszystkie wyniki.
Gorąco polecam. Pan doktor wykonuje swoją pracę z pasją , zaangażowaniem, udziela pełnej informacji. To dziwne , ale idę do gabinetu bez stresu. Stan uzębienia mam trudny i dzięki Panu doktorowi jeszcze je mam. Mam pełne zaufanie do sposobu leczenia a doświadczenie w tej mierze mam duże Na razie do gabinetu mam tylko 20 km, ale za takim fachowym podejściem warto jeździć 50
Pani Doktor szczegółowo wyjaśniła, co wynika z badań, które ostatnio wykonałam. Sama także mnie bardzo dokładnie zbadała. Przedstawiła propozycję leczenia innego problemu, z którym również się mierzę. Była przy tym niesamowicie empatyczna. Wszystko bez pośpiechu, z dużą uwagą. Bardzo polecam.
Jest to bardzo dobry specjalista, kompetentny i konkretny, zna się rewelacyjnie na swojej pracy, potrafi wytłumaczyć w jaki sposób będzie przebiegać leczenie , jest perfekcjonistą :) Pomimo wspaniałego doświadczenia, wyróżnia się tym, że jest bardzo miły, przesympatyczny i ma bardzo dobre podejście do pacjenta :) . Naprawdę jest godnym polecenia :) Dzięki operacji wykonanej prze tego dr. :) mogę normalnie funkcjonować :)
Centrum Medyczne PRO-MED - Nafta
al. Armii Krajowej 64/13
Wołomin
Cudowna Pani doktor, ogromna wiedzą przekazana w sposób dla mnie zrozumiały. Bardzo długi wywiad, dokładne zalecenia. Lekarz z prawdziwego powołania. Oby więcej takich z sercem na dłoni. Polecam wszystkim
Centrum Medyczne PRO-MED - Nafta
al. Armii Krajowej 64/13
Wołomin
Serdecznie dziękuję wszystkim lekarzom z działu Kardiologii Szpitala Bródnowskiego w Warszawie ul kondratowicza 8 którzy wykonali koronografię w dniu 23 stycznia 2019 roku i stwierdzili zwężenie tętnica żylnych w dniu 24 stycznia 2019 roku wykonano wstawienia dwóch stentów którym wykonawcą był pan doktor Marcin Modzelewski pod przewodnictwem pana doktora Marka Chmielewskiego Wszystko zostało wykonane bez bólu Jestem bardzo szczęśliwy i składam na ręce całego zespołu lekarskiego serdeczne podziękowania a w …
Szpital, Oddział Okulistyczny
ul. Gdyńska 1/3
Wołomin
W dniu 9.06.2025roku miałem zabieg usunięcia zaćmy w Szpitalu Powiatowym w Wołominie.Po zgłoszeniu się na wyznaczoną godzinę do sekretariatu zostałem kierowany do następnych etapów przgotowywania do zabiegu.Pani sekretarka i panie pielęgniarki zajmowały się mną zgodnie z medycznymi procedurami bardzo życzliwie. Operatorem była p.dr Magdalena Bielak,a jej profesjonalizm i wyjątkową życzliwość będę długo pamiętał. Minusem Oddziału jest tylko jedna osoba w sekretariacie,która ma bardzo dużo obowiązków i odbieranie telefonów jest dla …