Szpital Specjalistyczny im. A. Falkiewicza we Wrocławiu
ulica Warszawska 2
Najlepszy lekarz na jakiego trafiłam. Zawsze miły i uśmiechnięty. Zaraża spokojem. Nie naciąga na niepotrzebne badania. Zawsze poświęca pacjentce tyle czasu ile potrzeba. Niezależnie czy jest to prywatna wizyta czy płaci za nią NFZ.
MEDICUS Dolnośląskie Centrum Laryngologii
Wyszyńskiego 110
Wspaniały i doskonały lekarz Fachowiec pod każdym względem Doskonały diagnosta a zarazem zabiegowiec Do końca oddany pacjentom Bardzo wysoka kultura i naprawdę wysoka profesja Godna polecenia i naśladowania przez innych lekarzy Taki wzorzec to już trudno znaleźć Ewa W
Przychodnia przy ul. Łowieckiej
ulica Łowiecka 24
Wizyta u pana doktora to nie (jak często się zdarza)stres czy strach-to kontakt z rzetelnym,empatycznym,miłym,kompetentnym człowiekiem,do którego ma się całkowite zaufanie- każdy pacjent traktowany jest wyjątkowo,a nie jak kolejny numerek...
Wojewódzki Zespół Specjalistycznej Opieki Zdrowotnej
ulica Dobrzyńska 21-23
Bardzo dobry lekarz, wyjątkowy fachowiec, wysoka kultura osobista, duże zaangażowanie i zainteresowanie chorym, cierpliwy i pełen ciepła. Życzę wszystkim chorym takiego lekarza !
Centrum Medyczne SportsMedic
Dokerska 2A
Bardzo sympatyczny konkretny super podejście do pacjenta polecam. Pozdrawiam Pana dr.a Witold z usterką kolana. 👌
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Femina
Ścinawska 24-26
Niesamowita pracowita i empatyczna Pani Dr to jedna z nielicznych lekarzy która potrafiła przekazać informację na temat choroby w sposób zrozumiały. Styl rozmowy wprowadza uspokojenie i wówczas rodzi się zaufanie. Brawo Pani dr. Podczas pobytu mojej mamy na oddziale onkologii znajdowała czas w tym zabieganiu żeby choć słowo przemówić do pacjentki co bardzo przepełniło nadzieją że będzie dobrze i wzmacniało pacjentkę psychicznie. Dziękuję Pani dr z całego serca za to …
CM KRZYWOUSTEGO
ul. Bolesława Krzywoustego 290
Niesamowite wrażenie, o wszystko można było zapytać, a nawet więcej, bo od siebie doktor dużo informacji dodał, bardzo polecam bo wiedza ogromna ale i cierpliwość dla pacjenta, dziękuję
Akademicki Szpital Kliniczny Akademickie Centrum Opieki Stacjonarnej
ulica Borowska 213
Bardzo dziękuję Doktorowi za udzieloną pomoc i opiekę dla mojej Mamy, która trafiła na sor na TK ze szpitala w Strzelinie w celu szerszej diagnostyki.To była długa noc... Kieruję ogromne wyrazy wdzięczności dla Doktora🤝za pomoc i opiekę nad Mamą 🩵🩵🩵 Dziękuję
Centrum Medyczne MEDEX
ul. Świętego Mikołaja 51/52
Uwielbiam dr Szymonajtis za jej cierpliwość i fachową wiedzę. Jest nie tylko świetnym fachowcem ale też umie rozmawiać z pacjentami, jest otwarta i ciepła. Nie spieszy się podczas wykonywania zabiegu, atmosfera jest przyjazna i na prawdę komfortowa. Polecam wszystkim, którzy boją się stomatologów!!! :)
ulica Żniwna 2
Pan doktor to anioł w ludzkiej postaci. Uratował mojemu tacie życie w lipcu 2020. Polecam z całego serca, bardzo pracowity, utalentowany i konkretny lekarza. Jak na osobę, która robi cuda na sali operacyjnej jest niezwykle dostępny i ma fajny kontakt z pacjentem.
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. J. Gromkowskiego
ulica Koszarowa 5
To świetny fachowiec i wspaniały człowiek!, cierpliwa i uważna diagnostyka, zabiegi wykonywane profesjonalnie, trafny dobór leczenia, Pani Doktor z troską i szacunkiem wysłuchuje pacjenta i skutecznie leczy!!!! Wyjaśnia, swoją wiedzę przekazuje jasno mobilizując do współpracy w procesie leczenia. Polecam z całego serca!
Pani Doktor - lekarz z powołania. Prowadzi mnie od czasów jeszcze mej aktywności zawodowej... na jednym z Uniw. D. Śląska = sporo ponad 30 lat.. P.Dr - najkrócej opisać , przedstawić wg mnie... to na 1miejscu- W I E D Z A !! doświadczenie zawodowe = kompetencja !! holistyczne podejścide do Pacjenta i leczenia...Zawsze - na każde pytanie, wątpliwości była i jest odpowiedz! od P. Dr '' od ręki ...'' …
Klinika Pediatrii, Gastroenterologii i Żywienia
Marii Curie-Skłodowskiej 50/52
Pani doktor Katarzyna Woźna to kardiolog o wielkim sercu, którego nie tylko warto, ale trzeba polecić. Przyjmuje pacjenta z wielkim spokojem, kulturą i empatią,a jej uważne podejście sprawia, że pacjent czuje się bezpiecznie i naprawdę zaopiekowany. Badanie jest dokładne, wyjaśnienia jasne, ogrom wiedzy i profesjonalizmu, a cała wizyta daje poczucie, że trafiło się w najlepsze ręce.
Pogotowie Ratunkowe we Wrocławiu
Ziębicka 34/38
Dobre podejście do choroby i pacjenta, lekarz na spokojnie i rzeczowo tłumaczy jak zwalczyć chorobę, warto wspomnieć iż p.Maciej operuje techniką TATME ( laparoskopowa operacja raka odbytnicy).
Bobath Centrum Rozwoju Dziecka
Długa 28a
Pani Milena to świetna specjalistka i z czystym sercem polecam ją wszystkim rodzicom! Terapia dobrana indywidualnie dla naszego synka już przynosi efekty zauważalne gołym okiem. Synek na zajęciach jest zadowolony i chętnie poddaje się wykonywanym ćwiczeniom. Polecam!
Dopiero teraz mogę podziekować lekarzowi Szwedoi za pomoc, którą otrzymałam 10. 2023 r. W Szpitalu Wrocław.Zainteresował się moim skomplikowanym przypadkiem,leżałam 1.5 miesiąca.Przeprowadzil drugą operację i po tygodniu wyszłam do domu . Wszystko wróciło do normy.Chodze, czuję się dobrze i bardzo dziękuję.Poza tym sympatyczny,interesuje się stanem zdrowia pacjenta,konkretny, poświęca dużo czasu pacjentowi.Polecam i jeszcze raz dziękuję.