Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę.

{'id': 30119, 'name': 'Rybnik'} Kardiolog
                                       lek. med. Patryk Hyła

lek. med. Patryk Hyła

Kardiolog

ulica Żorska 368
44-240 Rybnik

Bardzo dobry specjalista, ogrom wiedzy , pełen profesjonalizm i super podejście do pacjenta wszystko super wytłumaczone i klarowny plan leczenia Polecam z czystym sumieniem!
Opinia dodana przez: Julia
Bardzo rzeczowy i profesjonalny Pan doktor. Nie bagatelizuje pacjenta w porównaniu do innych.Jest człowiekiem dla człowieka. Polecam z całego serca
Opinia dodana przez: Alicja
Bardzo polecam zabiegi u p dr Iwonki Sułeckiej . Miałam robione zabiegi również w innych gabinetach lekarskich w Rybniku i okolicach i różnych „klinikach” ale uważam że p dr jest Najlepszą . Wie co robi , ma najwyższej jakości produkty , po każdym zabiegu jestem zadowolona i widzę efekty i nigdy nie odmawia pomocy nawet w środku nocy rozwiewa wszystkie wątpliwości .Sama jest piękną kobietą , bez sztucznej twarzy .

lek. dent. Jacek Skrzypczak

NZOZ Stoma-Dental
Jana Kotucza 36
44-200 Rybnik

Bardzo polecam placówkę stomadental w Rybniku, w szczególności doktora Bartosza. Zabieg został przeprowadzony bardzo szybko oraz całkowicie bezboleśnie. Następnie zostałem dokładnie poinformowany o procesie gojenia.
Opinia dodana przez: Jakub

lekarz Izabela Noster

ulica Świętego Józefa 32
44-217 Rybnik

Jestem pod opieką Pani Doktor w Poradni Przeszczepu Szpiku w Katowicach od blisko trzech lat. Pani Doktor jest sympatyczna, kompetentna i profesjonalna. Darzę ją dużym szacunkiem i sympatią gdyż mimo że zawsze obawiam się kolejnych wizyt i zadaję szczegółowe pytania to Pani Doktor wykazuje się cierpliwością i zrozumieniem. Lekarz z powołania.
Opinia dodana przez: Andrzej Rybski

lekarz Ewa Włoszczyńska

Świętego Maksymiliana 9 B/19
44-207 Rybnik

Miałem zabieg usunięcia zaćmy,jestem bardzo zadowolony.Pani Doktor miła ,kompetentna. Bardzo polecam.

lekarz Lucyna Krzyśków

AD MEDICO Przychodnia Lekarska
Jankowicka 18
44-200 Rybnik

Nie korzystałem z pomocy Pani doktor ale mama korzysta mimo iż dopiero dwie wizyty ale schorzenie, które ma wreszcie jest leczone mama czuje się lepiej a Pani doktor dobrze ją diagnozuje..do tego komunikacja z pacjentem na duży plus. Dziękuję i polecam tą Panią DOKTOR
Opinia dodana przez: Daniel

lekarz Łukasz Duda

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "CENTRUM MEDYCZNE" Sp. z o. o.
Śląska 1
44-206 Rybnik

Ogromna wiedza medyczna. Duża odwaga i zręczność w czasie skomplikowanych operacji. Dobrze komunikuje się z pacjentem, objaśnia zasady i przebieg planowanego zabiegu. Interesuje się przebiegiem leczenia po zabiegu/operacji. Wysoka kultura. Wzbudza zaufanie pacjenta. Lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Władysław

lekarz Sławomir Bolek

GABINET PSYCHOTERAPII
Powstańców Śląskich 3
44-200 Rybnik

Wybitny okulista, uratował moje oko w którym miałem hipotonię jako powikłanie po innym zabiegu u innego lekarza. Po kilku miesiącach niemal ślepego oka znowu widzę na nie wyraźnie. Pan doktor wykonał u mnie witrektomię z podaniem gazu w szpitalu na Energetyków 44 w Rybniku. Panie doktorze bardzo Panu dziękuję, anonimowo bo pacjentów zapewne Pan ma tyle ,że trudno ich zapamiętać. Wdzięczny pacjent , któremu przywrócił Pan radość z życia
Opinia dodana przez: Daniel
{'id': 30119, 'name': 'Rybnik'} Logopeda
                                       mgr Bożena Polaszek

mgr Bożena Polaszek

Logopeda

Logopeda Domowy Rybnik
Borowa 3a
44-200 Rybnik

Rewelacyjny lekarz. Polecam wszystkim. Dzieciak nie mówił prawie wcale a po krotkiej terapii są już pierwsze efekty.
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Szymon Janyga

ulica Małachowskiego 24
44-251 Rybnik

Lekarz z powołania. Patrzy na pacjenta z empatią i bierze pod uwagę całokształt. Dokładnie wyjaśni, odpowie na każde pytanie i motywujący usmiech. Serdecznie polecam!
Opinia dodana przez: Natalia

mgr Agnieszka Słomka

Psycholog dziecięcy, Psycholog

Rybnik

Bardzo dobra. Pełen profesjonalizm, życzliwość, uśmiech na twarzy, serdeczna w kontakcie. Pomogła mi, kiedy byłam w kryzysie.
Opinia dodana przez: agolek5
Długo szukałam lekarza który poprowadzi moją ciaże, bedzie cierpliwie odpowiadał na wszelkie pytania. Młody lekarz bardzo konkretny i kompetentny, zawsze uśmiechniety, stara się nawiązać dobry kontakt z pacjentką by sie tak nie stresowała wizytą- bo jak wiadomo z wizytą u ginekologa róznie bywa. Po tym jak się zawiodłam na kilku znanych rybnickich ginekologach to lepiej trafić nie mogłam ! Co najważniejsze zawsze pozostaje w kontakcie telefonicznym z pacjentką co jest …

lekarz Zbigniew Łyko

Endokrynolog, Ginekolog położnik

Niepubliczny Specjalistyczny Stomatologiczno-Protetyczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Byłych Więźniów Politycznych 3
44-200 Rybnik

Od ponad 30 lat jestem jego stałą pacjentką. Za każdym razem profesjonalne i rzeczowe podejście do pacjenta. Pan doktor zawsze objaśnia na czym będzie polegać leczenie, każdy jego etap. Co ważne zawsze ma czas i szczegółowo odpowiada na wszystkie zadane pytania. Specjalista godny zaufania i polecenia!
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Sławomir Rychlik

Stacja Pogotowia Ratunkowego
Energetyków 46
44-200 Rybnik

Lekarz który może być wzorem jak postępować z pacjentem. Wysoka kultura osobista. Znakomity fachowiec w swojej dziedzinie.
Opinia dodana przez: Bernard

prof. dr hab. n. med. Michał Holecki

Diabetolog, Internista

Prywatne Gabinety Lekarskie
Reymonta 50
44-200 Rybnik

Pan profesor to specjalista z najwyższej półki. Ma szeroką wiedzę nawet przy rzadkich genetycznych przypadłościach, a przy tym zachowuje wszystkie cechy człowieka poczciwego. Ewenement. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Michał

lek. dent. Olga Krukowska-Drozd

Ortodonta

Śląskie Centrum Implantologii Stomatologicznej Biały Uśmiech
3 maja 7
44-200 Rybnik

Bardzo miła i kompetentna pani. ma właściwe podejście do dzieci. zawsze służy pomocą i poradą. chodzę do niej z dzieckiem już od dwóch lat.
Opinia dodana przez: aga

lekarz Edyta Fornal-Mazur

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "ACER" Ilona i Stanisław Klon
Nowomiejska 6
44-251 Rybnik

Godny polecenia lekarz poświęca dożo uwagi pacjentowi. Pani doktor bardzo mi pomogła szczere podziękowania.
Opinia dodana przez: Wioleta Pifczyk
{'id': 30119, 'name': 'Rybnik'} Logopeda
                                       mgr Piotr Tolsdorf

mgr Piotr Tolsdorf

Logopeda

Centrum Edukacyjne BEST
Fabryczna 13, 44-251
Rybnik

Najlepszy Logopeda na jakiego mogłyśmy trafić z córką. Logopeda z powołania. Córka mając 3 lata nie potrafiła mówić. Już po paru lekcjach było widać postępy. Córka uwielbiała chodzić na lekcje do Pana Piotrks. Mówiono nam, że córka będzie miała problemy w szkole. A obecnie jest wzorową uczennicą. Płynnie czyta już w 1 klasie. Dziękujemy.
Opinia dodana przez: Malgorzata

lekarz Adam Riemel

os. Południe 37
44-253 Rybnik

Wspaniały lekarz, profesjonalne podejście, doskonała wiedza, wysoka kultura. Pacjent czuje się podmiotowo.