Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę.

Lublin

lekarz Tobiasz Kardas

GASTROMED Zakład Opieki Zdrowotnej Filia Onyksowa
Onyksowa 10

Profesjonalista w każdym calu. Polecam. Lekarz, który potrafi domyślić się, co naprawdę może dolegać pacjentowi. Zleci potrzebne badania. Poprowadzi odpowiednie leczenie.
Opinia dodana przez: MAŁGORZATA

lekarz Robert Piekarski

Diabetolog, Pediatra

Ośrodek Chirurgii Plastycznej Dr Macieja Kuczyńskiego Filia w Lublinie - Szpital
Jaczewskiego 2

Polecam Pana Doktora w 100%. Prowadzi moja cukrzyce od 6 lat i nie zamieniłabym go na innego lekarza. Jest kompetentny w tym co robi. Ma wiedzę i przekazuje ja pacjentowi. Z każdej wizyty wychodzę zadowolona. Polecam.
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Marek Grzechnik

Z czystym sumieniem polecam dr.Grzechnika. Pełen profesjonalizm, wiedza , siła spokoju i umiejętność wytłumaczenia przebiegu choroby,

lekarz Renata Gruszecka-Gerkowicz

ulica Graniczna 23/10 A

Doskonały fachowiec,dzięki p.dr po raz pierwszy od 55 lat nie muszę chodzić w okularach!Takich fachowców nam potrzeba.
Opinia dodana przez: Zbigniew

dr n. med. Agnieszka Mirek

Kardiolog

ulica Jutrzenki 10/4 A

Pani Doktor jest nie tylko świetnym fachowcem ale też ciepłym człowiekiem. Potrafi przedyskutowac z pacjentem wszystkie problemy związane z chorobami serca i ustawic leczenie. Jeśli jest potrzeba to pani dr bez problemu kieruje swojego pacjenta do szpitala i kontynuje leczenie - miało to miejsce w przypadku mojego męża. Polecam
Opinia dodana przez: Pacjentkaam

lekarz Piotr Wiśniewski

Podstacja Śródmieście
Spadochroniarzy 8

Doskonały specjalista od trudno gojących się ran.Wysoka kultura osobista.Lekarz z powołania oby więcej takich lekarzy.Polecam

lekarz Anna Rola-Struska

NZOZ Przychodnia Specjalistyczna ,,HIPOTECZNA 4"
ulica Hipoteczna 4

Pani doktor Anna Rola-Struska to prawdziwy diament. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu, uprzejmości i empatii. Posiada wszystkie pożądane cechy jakie każdy lekarz powinien posiadać. Już na wejściu jej osobowość emanuje niezwykle pozytywną energią , a dalszy ciąg wizyty to jak spotkanie z najlepszym przyjacielem. Bardzo ale to bardzo polecam Panią Doktor...
Opinia dodana przez: Alicja

lekarz Magdalena Pacyna

Aleje Racławickie 24/68

Bardzo polecam do leczenia ortodontycznego zarówno dzieci, jak i młodzieży i dorosłych. Pani doktor zawsze podchodzi holistycznie do swoich pacjentów, wspiera ich leczenie, konsultując się z innymi specjalistami i przede wszystkim dopasowuje metodę leczenia do pacjenta, nie odwrotnie. Moi pacjenci są bardzo zadowoleni, a ja dziękuję za tę udaną współpracę logopedyczno - ortodontycznąi za zaufanie😀
Opinia dodana przez: Sabina Rosołowska-Patuła
{'id': 26013, 'name': 'Lublin'} Kardiolog
                                       dr hab. n. med. Michał Tomaszewski

dr hab. n. med. Michał Tomaszewski

Kardiolog, Kardiolog interwencyjny

IMEDICA Centrum Medyczne
Leszczyńskiego 25 parter

Najlepszy lekarz jakiego miałem okazje poznać . Wow pod każdym względem jest mistrzem i widać ze robi to co kocha . Moja pierwsza wizyta ale nie ostatnia,dziękuje Panie doktorze za poświęcony czas i pomoc :)

dr n. med. Grzegorz Jędrzejewski

Radiolog

Centrum Medyczne Luxmed
ulica Królewska 11

Oprócz fachowego wykonania usg przez doktora Jędrzejewskiego ,lekarz jest bardzo kulturalną osobą o pozytywnym nastawieniu do pacjenta. Byłam raz u doktora na usg jamy brzusznej -od razu lekarz opisał (podczas badania usg) problem jaki występuje .Bardzo mi pomógł , jestem mu naprawdę bardzo wdzięczna.

lekarz Małgorzata Skórska

ulica Trześniowska 59 H

Chciałabym wyrazić swoją bardzo pozytywną opinię na temat konsultacji z Panią Doktor. Zawsze spotykam się z dużym profesjonalizmem, rzeczowym podejściem oraz jasnym i konkretnym przekazem informacji. Pani Doktor w sposób spokojny i uporządkowany wyjaśnia wszystkie kwestie związane z leczeniem, co daje mi poczucie bezpieczeństwa i lepszego zrozumienia terapii. Bardzo polecam Dr. Małgorzatę ♥️
Opinia dodana przez: Weronika P.
Pani doktor prowadziła mnie bardzo profesjonalnie, miałam chłoniaka , ktorego szybko wykryła, proponowała odpowiednie badania ,bez naciągania, pomogła uporać się z problemem , jest miła i sympatyczna, pomogło mi to w walce z chorobą, jestem pod jej kontrola , polecam.
Doskonały , niezwykle kompetentny lekarz , pełen empatii , wzbudza ogromne zaufanie . Cierpie na podła odmiane sm . Zaliczyłem juz paru neurologów ,jestem po pierwszej wizycie u Pani Profesor ,z wszystkich lekarzy , którzy sie mna zajmowali , zdecydowanie jest najlepsza .
Opinia dodana przez: arnold
{'id': 26013, 'name': 'Lublin'} Ginekolog onkolog
                                       prof. dr hab. n. med. Jan Kotarski

prof. dr hab. n. med. Jan Kotarski

Ginekolog onkolog

ulica Północna 20/III

Profesor Kotarski to wspaniały lekarz i cudowny,ciepły człowiek.Jego wiedza,profesjonalizm i kultura osobista,której powinien uczyć się niejeden lekarz sprawiają,że polecam Pana Profesora każdej kobiecie,która zmaga się z problemami ginekologicznymi.Jestem pewna, że Pan Profesor nie zostawi żadnej z nas bez pomocy.
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Wacław Karakuła

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

CENTRUM MEDYCZNE SANITAS SZPITAL SP. Z O.O.
ul. Jana Hempla 5

świetny lekarz, szczery, otwarty, empatyczny.Słucha pacjenta uważnie i tłumaczy zrozumiale o dolegliwości. Bardzo pomocny. Przywrócił mi przyjemność chodzenia.

lekarz Wojciech Prażmo

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Szpital
AL.Kraśnicka 100

Pan Doktor Wojciech Prażmo bardzo empatyczny i profesjonalny lekarz. Podczas wizyty rzetelnie tłumaczy proces leczenia, jest bardzo miły i sympatyczny. Również Pani pielęgniarka, która jest z nim w gabinecie podczas wizyt w poradni onkologicznej jest bardzo miła i kompetentna. Wizyty przebiegają w miłej atmosferze. Informacje przekazywane są zrozumiale. Polecam.

lekarz Eugeniusz Jarzębowski

ulica Kraszewskiego 2

Dr Jarzębowski jest moim lekarzem od wielu lat. Uprzejmy, miły, delikatny, cierpliwy. Cudowny lekarz. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Małgorzta

lekarz Piotr Olcha

Centrum Medyczne Luxmed Sp.z o.o
ulica Zwycięska 6 A

Lekarz z powołania, uprzejmy, delikatny, z ogromna wiedza, zaangażowany w diagnostykę i leczenie. Lekarz zdecydowanie nastawiony na efekty prowadzonego leczenia. Pełen profesjonalizm.
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Arkadiusz Podkowiński

Neurochirurg

ulica Hirszfelda 3/9

Fantastyczny specjalista i człowiek. Polecam z calego serca. Zajął się naszą mamą od razu. Operacja guza mózgu. 🙏😊
Opinia dodana przez: Beata

lek. dent. Dorota Janowska

Protetyk stomatologiczny

ulica Brzeskiej Magdaleny 15

Serdecznie polecam. Profesjonalnie i z niezwykłą uprzejmością. Wszystko tłumaczone na bieżąco. Wyjątkowe podejście do pacjenta.
Opinia dodana przez: Ania