lekarz Adam Mic

Psychiatra, Seksuolog

O mnie

Gabinet zamknięty na stałe.

Gabinet zamknięty na stałe.

Odwiedzam Doktora co jakis czas. Teraz takich juz nie ma. Ciepły, sympatyczny.rzeczowy. Powie bardzo dokładnie co nam jest. Z każdym problemem mozna do niego pójść. Gorąco Go pozdrawiam .I zyczę jeszcze długich lat w zdrowiu .Polecam serdecznie. Nie znajdziecie lepszego .

Czy można podziękować za odzyskanie radosci i chęci do życia? To, co robi doktor Mic, zasługuje na nawiększą nagrodę. Serdecznie pozdrawiam Panie Doktorze i dziękuję za usmiech i ludzkie dobro. J.B.

Nie spełnił moich oczekiwań. Nie umiał sobie poradzić z moim zakręconym umysłem. Zmuszony jestem poszukać innego psychiatry, Tomasza Maślanki, bo u niego leczenie jest czystą przyjemnością !

już znalazłem psychiatrę dla mojego syna, tylko po drodze świeczka mi zgasła. Edmund **************************************************************

**************************************************************

Wspaniały człowiek , fachowiec, ze świecą szukać drugiego takiego lekarza ! Za diagnozę , leczenie i uratowanie naszego syna - wielkie wielkie podziękowania Panie Doktorze - rodzina .

Najlepszy z psychiatrow u jakich sie leczylem, a spotkalem ich w czasie swojej choroby wielu. Oddany, zyczliwy, pomocny, pochyla sie nad pacjentem. Warto, polecam.

Warto, polecam.

Doktor ma to "coś" w oczach. Ale co to jest ??? To mnie ciągle prześladuje, spac nie mogę po nocach. Hmmm, a może to taki rodzaj leczenia, żeby wreszcie skończyły mi się te uporczywe otępienia. ps- schizofrenia paranoidalna i jest dobrze.

Doktor ma to "coś" w oczach. Ale co to jest ???
To mnie ciągle prześladuje, spac nie mogę po nocach.

ps- schizofrenia paranoidalna i jest dobrze.

Klinika godna polecenia, byłem zaskoczony drogim i profesjonalnym sprzętem. Od razu czuc, że trafiło się w dobre miejsce, bo na Wojska Polskiego, nie działały telefony a tu od razu można było zadzwonic na telefon komórkowy, do doktora i uzyskac poradę. Na NFZ nie ma takiego komfortu. Bo dr jest oddany pacjentowi. A tu w klinice jest elegancki wystrój i jeszcze można poczytac świeżą gazetkę w poczekalni. I to wszystko w jednym eleganckim a zarazem kameralnym miejscu. Warto !!!!

Niezły fachowiec, do tego sympatyczny uśmiechnięty i bez pospiechu. Warto odżałować te trochę kasy bo jakość zupełnie inna niż tam gdzie na NFZ. Do tego jak miałam jakieś pytanie mogłam miedzy wizytami zadzwonić na komórkę do niego. A na wojska polskiego kierowali mnie do szpitala, a tu jakoś udało się bez szpitala. Warto.

Cudowny doktor, bo kocha to co robi !!!!!! Mnie jednak nie kocha a powinien !!!!! Doktor kocha to co robi, ale dlaczego przestał mnie kochac ????

Cudowny doktor, bo kocha to co robi !!!!!!
Mnie jednak nie kocha a powinien !!!!!
Doktor kocha to co robi, ale dlaczego przestał mnie kochac ????