Ośrodek Terapii i Rozwoju Osobistego „Złoty Most”
ul. Emaus 4/1
NZOZ Medcom
Zdrowa 6 (10 km od Wrocławia)
Wojkowice
Umówiłam się do Pani Joanny z polecania , długo zastanawiałam się czy iść czy potrzebuje tego .
Po wizycie stwierdzam, że na pewno lepszego specjalisty bym nie znalazła i wiem, że bardzo tego potrzebuje .
Po pierwszej wizycie czułam się tak lekko ,mimo stwierdzonej depresji zaczęłam myśleć bardziej racjonalnie .
Dostałam wiele rad i informacji.
Pani Joanna jest bardzo miła, ciepłą, wspierająca osobą. Nie krytykuje i rozumie pacjenta .
Mimo, ...
MelissaMed
Obywatelska 100 94-104
Jako jedyny podjął się leczenia u mnie depresji w ciąży i w czasie karmienia piersią. Wraz z całą rodziną jesteśmy bardzo wdzięczni!
Przychodnia Specjalistyczna "Centrum"
ul. Szpitalna 47
Chełm
Wspaniały specjalista.Zawsze pogodny, uważnie słucha i stawia trafne diagnozy.Po każdej wizycie wychodzę pełna energii.Naprawdę polecam Pana Doktora,jest jedyny w swoim rodzaju.
BalancedMed Klinika Medyczna
Okrzei 50 ( parter )
Kielce
Pani Doktor posiada wykwalifikowaną wiedzę, dzięki której pacjent może liczyć na wsparcie i pomoc w zwalczeniu choroby.
Każda wizyta jest prowadzona w miłej atmosferze, trafna diagnoza i dobrze przepisane leki pomagają poradzić sobie z chorobą.
Dzięki wiedzy, którą posiada Pani Doktor pacjent odnosi się do niej z ogromnym zaufaniem.
Życzliwość, z jaką Pani Doktor zwraca się do pacjenta pozwala na komfortową atmosferę w trakcie wizyt.
Wnikliwa analiza choroby ...
Gabinet Ireneusz Mikołajewicz
Kostki Napierskiego 6c
To wspaniały, mądry lekarz i wspaniały człowiek. Zawsze można do Pana Doktora zadzwonić. Nigdy nie odmawia pomocy. Nawet, jak z różnych powodów nie odbiera telefonu, to oddzwania. Jeszcze nie miałam takiej sytuacji, żeby nie oddzwonił. To jest lekarz z powołania, bezgranicznie oddany swojej pracy. Jest pomocny, kulturalny i skuteczny. Polecam Pana Doktora bardzo, bardzo serdecznie.
Pozdrawiam. Pamela Beata Kosińska.
Wsparcie-terapia psychiatryczne i psychologiczna
ulica Elsnera 19
Osoba kompetentna i fachowa , tłumaczy zagadnienia związane z leczeniem , uprzejma i znajdująca czas dla pacjenta, dobry lekarz i porządny człowiek
Gabinet Mariusz Sznabowicz specjalista psychiatra
Gorzowska 5
Barlinek
Centrum Zdrowia Parkowa 10
Parkowa 10
Jeżeli ktoś czyta opinie i nadal ma dylemat którego lekarza wybrać to właśnie powinien wybrać Panią Doktor! imo tego, że się spóźniłam, a byłam ostatnim pacjentem, dr Frydecka na spokojnie mnie wysłuchała i poświęciła tyle czasu ile potrzebowałam.