Polecam Paniom Doktor, pomocna, wyrozumiała, ciepła, poświęca mojej mamie dużo czasu. Więcej takich lekarzy. Dziękuję Pani Doktor
Pani Doktor bardzo pomocna, zawsze dobrze doradzi, poświęca swój cenny czas pacjentowi. Więcej takich lekarzy. Szczerze polecam. DZIĘKUJĘ PANI DOKTOR
Zdecydowanie nie polecam tego lekarza. Brak empatii i zrozumienia, sarkastyczne podejście do rodziny pacjenta, problemy komunikacyjne / niechęć w przekazywaniu informacji dot. stanu zdrowia, zniecierpliwienie. Lekarz, jakiego chciałabym nigdy nie spotkać.