OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM TĄ KOBIETĘ!!!! Pani „lekarz neurolog” bardzo opryskliwa i chamska, niekompetentna, wiedza z PRL-u. Na rtg wyszło mi obniżenie krążków oraz zwyrodnienie (kręgosłup lędźwiowy), nie powiedziała mi NIC co mam zrobić, nie pomogła, nie naprowadziła ale za to komentowała zrobione paznokcie oraz rozjaśnione włosy cytując „na kosmetyczkę i fryzjera czas jest ale żeby zadbać o siebie to nie”, zasugerowała zaniedbanie oraz nadwagę i na koniec napisała na karteczce „zakupić podręcznik zdrowy kręgosłup”, gdy zapytałam o skierowanie na rezonans oburzona parsknęła „jeśli przyszła tu pani po skierowanie na rezonans …
OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM TĄ KOBIETĘ!!!!
Na rtg wyszło mi obniżenie krążków oraz zwyrodnienie (kręgosłup lędźwiowy), nie powiedziała mi NIC co mam zrobić, nie pomogła, nie naprowadziła ale za to komentowała zrobione paznokcie oraz rozjaśnione włosy cytując „na kosmetyczkę i fryzjera czas jest ale żeby zadbać o siebie to nie”, zasugerowała zaniedbanie oraz nadwagę i na koniec napisała na karteczce „zakupić podręcznik zdrowy kręgosłup”, gdy zapytałam o skierowanie na rezonans oburzona parsknęła „jeśli przyszła tu pani po skierowanie na rezonans to proszę się nie rozbierać żadnego badania nie robimy”.
Dodam tylko że lekarz rodzinny po zobaczeniu RTG powiedział „z takim problemem od razu rezonans i szybkie działanie”
Byłam na wizycie w Medicusie nie mam zastrzeżeń. Diagnoza postawiona ,badanie wykonane Miła, sympatyczna
Omijajcie tę panią szerokim łukiem. Nigdy nie spotakłem się z takim chamstwem lekarza, traktuje pacjenta jak śmiecia, zero kultury osobistej. Dodatkowo wiedza tej pani pozostawia wiele do życzenia.
Nie rozumiem powyższych negatywnych opini. Jestem jej stałym pacjentem i nie zamieniłbym jej na innego neurologa. Bardzo zyczliwa, empatyczna, wysłucha, wszystko wytłumaczy.
Nigdy więcej! Nikomu nie polecam tej pani. Zero wiedzy, chęci , zaangażowania i empatii. Pacjent jest od tego, żeby sobie znalazł przyczynę choroby, bo jest ich ponad 2 mln, a nie ona! Skierowania na badania i wyniki nie da, bo nie ma potrzeby, a jak boli, to ma boleć i tak sobie żyj człowieku. Największa porażka jaka spotkałam
Już nigdy nie zalapie się u tej pani w medikusie, potrafi tylko wypisywać recepty i bez wynikow badan daje swoja diagnozę, tylko kasa musi się zgadzać odradzam
W tej dzidzinie jako neurolog trzeba mieć duza wiedze, a ja byłem rozczarowany ,bo tabl.nervosol to ja kupie w aptece, a za wizyte w Medicusie trzeba slono placic ODRADZAM tej pani
ODRADZAM tej pani
Byłem jeden raz w Medikusie i odradzam, ta dr. musi się dobrze doksztalcic aby takie diagnozy i sugestie nam pacjentom stawiac.Malo elastyczna w posiadanej wiedzy ogolnej.