lekarz Agnieszka Rabsztyn

4,2
3,9
4,3
3,8

Pani lekarz odmówiła pilnej konsultacji 92-letniej kobiecie z podejrzeniem półpaśca. Nawet nie raczyła na nią spojrzeć, trzepiąc czupryna wyartykułowała nadętym tonem jak bardzo jest obłożona pracą. Praca lekarza to misja, a starsza Pani nie przyszła z wrzodem na tyłku tylko z poważną choroba!!! Cóż, z opinii widzę, że na trądziku się zna. Reszta pozostawia dużo do życzenia.

(!) ****************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

(!)

Nie polecam dr Kujawskiej - tak naprwde to mineła sie z powołaniem, nie potrafi sie nawet w sposób miły odezwać tylko burczy pod nosem. Wpisuje w karte leczenia same bzdury - zero kompetencji czy zaintetesowania. Została lekarzem chyba z przymusu badz z braku laku. Zero wnikliwosci, zaiteresowania, czy madrosci jako specjalista. Nie polecam.!!!!

bardzo sympatyczna osoba, wyjasnia, opowiada, słucha, ogląda, czyli pozornie wszystko jak trzeba. Ale nie poradziła sobie z moim problemem łysienia androgenicznego.

Wyleczyła mnie. To wspaniała Lekarka.

Wyleczyła mnie.
To wspaniała Lekarka.

Byłam juz u dwóch innych dermatologów, którzy byli naprawdę beznadziejni. Pani Kujawska zajęła się naprawdę rzetelnie moim problemem i przy okazji poprosiłam o sprawdzenie pieprzyków, które mnie niepokoiły. Pani Doktor sama z własnej woli, zaczęła mi każde widoczne pieprzyki sprawdzać, wyjaśniała mi problemy, jak powinnam leki stosować. Jestem bardzo zadowolona, że są jeszcze tacy lekarze jak ta Pani i to nie prywatnie!

Byłam u Pani dr kilka dni temu. Była bardzo niemiła, z grożną miną powiedziała mi,że mam raka i że mam się temu nie dziwić, gdyż cywilizacja nas wykończy. Skierowała mnie do chirurga i z materiałem na histopatologię. I cóż się okazało.....? Pani dr się pomyliła o całe 100 proc., gdyż klinicznie zdiagnozowany przez nią rak podstawnokomórkowy okazał się.... fragmentem skóry!!! Ta Pani dr najwidoczniej umie leczyć jedynie trądzik.

Byłam u Pani dr kilka dni temu.
Ta Pani dr najwidoczniej umie leczyć jedynie trądzik.

Poszłam do pani doktor, ponieważ mam problem z trądzikiem. Szczerze powiem, że jestem miło zaskoczona. Bardzo uprzejma, ma świetne podejście. Zobaczyła na zmiany trądzikowe z bliska, wszystko dokładnie wyjaśniła. Dzięki niej dowiedziałam się dużo ważnych informacji o trądziku, poprzez książeczki które od niej dostałam. Naprawdę serdecznie polecam. Efekty jak najbardziej na plus.

Leczenie mi nie pomogło!, ale Pani doktor jest miła i sympatyczna.

Leczenie mi nie pomogło!, ale Pani doktor jest miła i sympatyczna.

Jestem pacjentką Pani dr. Kujawskiej. Polecam ją, jest kompetentną osobą, wysłucha, pomoże. Ja miałam problem z zaskórniakmi, tradzikiem.. pani dr. pomogła i moja cera jest teraz poprostu IDEALNA!! :)