Filtruj terminy

Dermatolog Tarnowskie Góry

- 6 lekarzy

lekarz Marzena Dychus-Ludyga

Wenerolog, Dermatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Gabinety Stomatologii Rodzinnej dr n. med. Jolanta Kasperczyk
ulica Roździeńskiego 13

Średnia ocen: 2,4/5
Chodziłam do niej przez 2 lata. Na każdy dyżur przychodziła spóźniona i w pędzie przyjmowała oczekujących pacjentów. Mam trądzik (tak nadal, bo leczenie nic nie dało) i przy każdej wizycie tylko na mnie popatrzyła, przepisała receptę i wołała kolejną osobę. Nawet nie było możliwości porozmawiania o leczeniu, o lekach. Dostałam mnóstwo maści i antybiotyków, które nic nie dały. W końcu postanowiła rozpocząć leczenie najsilniejszym możliwym lekiem. Niestety, jak się później ...
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Agnieszka Kujawska

Poradnia Dermatologiczna
ul.Piłsudskiego 16

Średnia ocen: 4,1/5
Byłam juz u dwóch innych dermatologów, którzy byli naprawdę beznadziejni. Pani Kujawska zajęła się naprawdę rzetelnie moim problemem i przy okazji poprosiłam o sprawdzenie pieprzyków, które mnie niepokoiły. Pani Doktor sama z własnej woli, zaczęła mi każde widoczne pieprzyki sprawdzać, wyjaśniała mi problemy, jak powinnam leki stosować. Jestem bardzo zadowolona, że są jeszcze tacy lekarze jak ta Pani i to nie prywatnie!

lekarz Iwona Łuczkiewicz

Wenerolog, Dermatolog

Lelewela 7a lok. 4

Średnia ocen: 4,4/5
Bardzo dobry lekarz. Uprzejma dla pacjentow. Trafnie dobiera zawsze masci i lekarstwa. Wytlumaczy wszystko, jest kompetentna i zna sie na tym co robi juz ponad 30 lat. Szczerze polecam.

dr Halina Iwan

Dermatolog, Wenerolog

NZOZ "SANTI - MED" Sp. z o.o.
Karola Miarki 8/1

Średnia ocen: 5,0/5
Do Pani doktor zgłosiłam się z bardzo mocnym stanem zapalnym skóry. Pani przeprowadziła ze mną szczegółowy wywiad, na podstawie którego zaproponowała sposób leczenia. Wszystkie zalecenia były szczegółowe, Pani Doktor odpowiedziała tez na wszystkie moje pytania. Stan zapalny zniknął po kilku dniach. Bardzo polecam.

Ilona Podworska

Dermatolog

Ilona Podworska Lekarski Gabinet Dermatologiczny "derko-Med"

Średnia ocen: 5,0/5
Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani Dr Ilony profesjonalne podejście do pacjenta .Zabieg wypełnienia ust przeszłam bezboleśnie a efekt jest znakomity .polecam...
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Halina Karpe

Dermatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "VADEMECUM"
ulica Poczdamska 7
42-612 Tarnowskie Góry

Średnia ocen: 1,0/5
Ta lekarka pomyliła się z wyborem zawodu lekarza. Pacjenta traktuje jako zło konieczne. Leki które przepisuje są na inne choroby, a nie na te które posiada pacjent. Na ponowną wizytę zaleca przyjść jak będzie słońce.
Opinia dodana przez: Mieczysław

Dermatolodzy w Tarnowskich Górach

Strefa lekarza Zaloguj się Zarejestruj się