Ta pani zachowuje się jak jakiś automat ! Nigdy więcej ! Zmieniam placówkę , co za czasy. To co mówi pacjent jest kompletnie olane i przemilczane. zero normalnego kontaktu !
Pani Doktor zignorowała wszystkie objawy sugerujące na boreliozę. Zgłaszałem złe samopoczucie, drętwienie kończyn, bóle głowy, drętwienie karku. Nie dostałem żadnego skierowania na badania. Pani doktor stwierdziła, że to wirus i mam brać ibuprom. Omijać szerokim łukiem takich lekarzy.
Nie polecam ! Szkoda czasu na wizytę ,wyjątkowy brak jakichkolwiek kompetencji i wiedzy . Pani doktor wydaje lekka ręką opinie ,które nie mają pokrycia w wynikach badań. porażka