Agnieszka WitalewskaAgnieszka Witalewska - zdjęcie profilowe

Agnieszka Witalewska

Psychoterapeuta, Terapeuta

O mnie

Nazywam się Agnieszka Witalewska.

Nazywam się Agnieszka Witalewska.
Ukończyłam 4-letnią szkołę psychoterapii atestowaną przez Sekcję Naukową Psychoterapii Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego. Od wielu lat poszerzam swoją wiedzę, uczestnicząc w szkoleniach i kursach w Polsce i za granicą.
Pracuję w nurcie psychoterapii integratywnej, łącząc podejścia o potwierdzonej skuteczności – m.in. CBT trzeciej fali (ACT, terapia schematów), terapię humanistyczną, EFT oraz TSR.

Więcej na: www.gabinet-psychoterapii.online

Korzystałam kilkukrotnie z konsultacji i zawsze byłam zadowolona. Dobra specjalistka, którą chętnie polecę.

Bardzo dobry specjalista, chcę polecić każdej osobie, która szuka dobrego psychoterapeuty. Miałam przyjemność być jej pacjentką przez niemal półtora roku i to był czas, w którym wiele się nauczyłam o sobie. Dziękuję!

Bardzo dobra i empatyczna terapeutka, po raz pierwszy czułem się wysłuchany i zrozumiany. Dziękuję za poświęcony czas i wiedzę oraz pomoc, której mi pani udzieliła.

Pani Agnieszka jest bardzo profesjonalna i ludzka. W jej gabinecie znalazłem zrozumienie i pomoc, jakiej nie otrzymałem w innych miejscach. Dziękuję tą opinią za jej zaangażowanie i wiedzę, z której potrafi korzystać, by pomagać innym.

Bardzo dziękuję za wizytę. Nie spodziewałam się aż tak empatycznego podejścia i zrozumienia mojego problemu.

Bardzo profesjonalne podejście do człowieka. Cierpliwość i zainteresowanie, czułam się wysłuchana i zrozumiana, spotykam się teraz regularnie i jestem bardzo zadowolona.

Bardzo dobry kontakt, zrozumienie oraz empatia. Polecam osobom szukającym zaangażowanego i profesjonalnego terapeuty