lekarz Aleksandra Hołubecka-Sak

Audiolog, Otolaryngolog

3,0

Opinię wystawiam ze sporym opóźnieniem, bo wcześniej nie udało mi się, po czym zapomniałem. Jako pacjent, miałem do czynienia z wieloma lekarzami, więc siłą rzeczy i swego rodzaju doświadczenia, mam skalę porównawczą. Pani doktor Aleksandra Hołubecka-Sak jest osobą wysoce empatyczną (jestem cokolwiek nadwrażliwy i zwracam na to uwagę), a po za tym - świetnym vide skutecznym lekarzem. W skrócie: permanentne problemy z nosem wreszcie ustąpiły. Polecam i tyle.

Panie w gabinecie bardzo niemiłe. Miałam skierowanie, na korytarzu ani żywej duszy, brak kolejki - gdy poprosiłam by Pani tylko zerknęła chociaż na ucho, bo niemal skręcałam się z bólu, a termin za tydzień, tak jak Pani zaproponowała, był zbyt odległy jak na taki ból i samopoczucie. Gdyby miała Pani odrobinę serca dla drugiego człowieka… Niestety nie polecam. Lekarz ma !chcieć! pomagać, a nie !musieć!. Na szczęście SOR w Opolu potrafił pomóc, mimo długiego czasu oczekiwania i cierpienia, które Pani DR mogła ograniczyć i pomóc.