Panie w gabinecie bardzo niemiłe. Miałam skierowanie, na korytarzu ani żywej duszy, brak kolejki - gdy poprosiłam by Pani tylko zerknęła chociaż na ucho, bo niemal skręcałam się z bólu, a termin za tydzień, tak jak Pani zaproponowała, był zbyt odległy jak na taki ból i samopoczucie. Gdyby miała Pani odrobinę serca dla drugiego człowieka… Niestety nie polecam. Lekarz ma !chcieć! pomagać, a nie !musieć!. Na szczęście SOR w Opolu potrafił pomóc, mimo długiego czasu oczekiwania i cierpienia, które Pani DR mogła ograniczyć i pomóc.