Chciałabym wyrazić swoje ogromne uznanie dla pani doktor Aleksandry Jarząbek-Stępniak, która jest wyjątkowym neurologiem. Jej profesjonalizm, wiedza i empatia są na najwyższym poziomie. Pani doktor zawsze poświęca czas, aby dokładnie wysłuchać pacjenta, zrozumieć jego problemy i zaproponować najlepsze możliwe rozwiązania. Dzięki jej zaangażowaniu i trosce, czuję się zawsze w dobrych rękach. Polecam panią doktor Aleksandrę Jarząbek-Stępniak każdemu, kto szuka specjalisty z prawdziwego powołania.
Przewinąłem się przez parę placówek zdrowotnych oraz gabinetów prywatnych. Mogę stwierdzić, że trafiłem na specjalistę z której jestem zadowolony, przypuszczalna diiagnoza po wykonaniu badań potwierdziła się. Po wprowadzeniu odpowiednich leków znaczna poprawa stąd ocena wystawiona po 4 tygodniach od pierwszej wizyty. Polecam Panią Doktor!
Konkretne podejście do zdrowia, bez zbędnej otoczki, diagnoza, leczenie i bardzo dobre wyniki. Polecam
Super lekarka,polecam wszystkim,jesli ktoś chce być prawidłowo zdiagnozowany i leczony,podejście profesjonalisty w każdym calu
Konkretna, kompetentna, drobiazgowa, ogólnie fajna babka. Nigdy nie pojde do innego neurologa. Polecam...
Rewelacyjna p.doktor,kompetentna i merytoryczna,polecam zdecydowanie wszystkim .Przyjmuje na Zwyciestwa 11 Sosnowiec
Super Lekarz.Patrzy na zdrowie pacjenta.
Super Lekarz.Patrzy na zdrowie pacjenta.
Bardzo kompetentna lekarka ,poziom i standardy światowe.Zdecydowanie polecam!!!!