Aleksandra Langosz-Nowak

Protetyk, Stomatolog

3,5
3,6

Pani dentystka nic nie tłumaczy nic nie mówić co robi podczas wizyty, nawet nie mówi żeby nie jeść do godziny czasu. Po za tym że powiedziała żeby zapisać się na kolejną wizytę za tydzień. Podczas wizyty usłyszałam „fleczer proszę” po wizycie zacząłem szukać co to jest i dlaczego to się zakłada. No i dowiedziałam się że mam robione leczenie kanałowe bez zdjęcia RTG wywiercona dziurą załatana ffleczerem który po kliku dniach odpadło…

Pani stomatolog nawet nie zalozyla mi karty pacjenta. Niedokladna, zab nie zostal zrobiony a pieniadze stracone. Niedokladna, brak jakiegokolwiek zainteresowania, material uzyty chyba najgorszy jaki miala. Nigdy wiecej tam nie pojde.

bardzo profesjonalna ,miła ,tłumaczy co i dlaczego robi.

bardzo profesjonalna ,miła ,tłumaczy co i dlaczego robi.

Nie zmieniłabym na innego lekarza, pani doktor jest bardzo uprzejmna, dzięki niej wizyty u stomatologa nie są straszne.

Pani doktor bardzo kompetentna.Leczę się u niej przeszło 10 lat.jedyny ze stomatologów po pracy którego wypełnienia trzymają się latami.

Leczyłam się u Pani doktor od półtora roku. wszystko było ok, aż do momentu kiedy okazało się że leczony przez nią ząb w trakcie urlopu podszedł ropą. Dentysta do którego poszłam ze zdjęciem powiedział że gdyby mój dentysta wcześniej zlecił prześwietlenie dało by się go uratować, a tak to do wyrwania. Wydaje mi się że kiedy przychodzi nowy pacjent, dentysta powinien wysłać go (jeśli nie ma takiego sprzętu w gabinecie) na zdjęcie RTG, aby wiedzieć jaki jest stan jego uzębienia. Zdaje sobie sprawę że tak wielu dentystów nie robi, ale ja niestety straciłam zaufanie do tej dentystki i szukam teraz kogoś bardziej zainteresowanego. Co z tego że nie mam ani jednej plamki skoro zęby się psują również od korzenia.

Pani doktor bardzo miła i kompetentna odpowiadała na kazde moje pytanie ząbki wyleczone bezboleśnie i szybko- miła atmosfera w gabinecie- przyjmuje na nfz

jestem zadowolony z leczenia było ono bezbolesne i wszystko pasuje proteza

jestem zadowolony z leczenia było ono bezbolesne i wszystko pasuje proteza