lekarz Aleksandra Mazur

4,2
4,3
4,1

Byłam u wielu psychiatrów ale nigdy nie trafiłam na takiego. Pani doktor jest bardzo kompetentna, poświęca dużo czasu na rozmowę. Nawet jak sama nie byłam zbyt rozmowna, to zadawała mi wiele pytań. Czy pacjent potrzebuje 5 minut, czy 40 to zawsze mu poświęci ten czas. Polecam! Lekarz z powołania a nie żeby tylko wypisać receptę i oddelegować.

Dziękuje Pani Doktor za pomoc w najtrudniejszym momencie w moim życiu, dzięki Pani jestem w stanie normalnie funkcjonować.

Bardzo polecam panią doktor wszystkim którzy mają problemy zdrowotne . Jest lekarzem o bardzo dużej wiedzy medycznej i trafnie diagnozuje każdą nawet najmniejszą chorobę . Właśnie dzięki Niej znowu odzyskałem chęć do życia i mogę normalnie funkcjonować . polecam Panią doktor wszystkim którzy mają problem psychiczny bo Jest wybitnym lekarzem i wspaniałą kobietą.

2,0
3,0

Byłam u tej pani DOKTOR porażka. Zbytnio nie zainteresowała się mną i moim problemem, jedyne co mi zaproponowała to prywatna terapię. Mój stan był już taki że potrzebowałam leków i kogoś kto będzie szukał przyczyny mojego stanu. Zmieniłam lekarza. Diagnoza postawiona bardzo szybko "depresja lękowa". Biorę leki i zaczynam wracać do siebie. Nie polecam tej Pani, pieniądze wyrzucone w błoto.

Jest najlepsza, to prawdziwy lekarz , oby bylo takich wiecej.

Jest najlepsza, to prawdziwy lekarz , oby bylo takich wiecej.

najlepszy psychiatra w przemyślu nic dodać nic ująć

najlepszy psychiatra w przemyślu nic dodać nic ująć

polecam.........kompetentna i profesjonalna i potrafi leczyc a nie tylko uzalezniac od lekow jak psychiatra u ktorej bylam wczesniej

Jest najgorszym psychiatrą na podkarpaciu

Jest najgorszym psychiatrą na podkarpaciu

KOBIETA O DOBRYM SERCU,DOBRYM PODEJŚCIU DO PACJENTA I DUŻEJ WIEDZY...ODMIENIŁA MOJE ŻYCIE:) POLECAM...