Doktor Pezacka Aleksandra jest bardzo nieuprzejma, cokolwiek się nie powie odpowiada z przekąsem i sarkazmem bardzo niemiłym.. Człowiek czuję, że jej się po prostu nie chce i jest zła, że ktoś śmie jej zawracać głowę. Jedyna wizyta, gdzie zdziwiłam się że obyło się bez nieuprzejmości była w trakcie mojej ciazy. Niestety pani Aleksandra przejęła charakter swojego taty, szkoda że nie mamy, ponieważ o doktor Bogusi nie idzie złego słowa powiedzieć, zawsze pomocna i uprzejma.
Pani Pezacka-Lorenc jest nieuprzejma, naskakuje na ludzi i odmawia wystawienia skierowania na badania krwi. Przykre, że taka osoba „leczy”.
Nie polecam tej pani doktor mimo zamówionej wizyty się nie wstawiła brak telefonu czy raczy przyjść z wizytą do starszej osoby jak to stwierdziła ona jest zmęczona i przyjmowała do 18