Centrum Alergologii
Bogusławskiego 16A
Polecam z czystym sumieniem ! Bardzo dobry lekarz / specjalista i bardzo dobry kontakt z pacjentem . Nigdy nie spotkałam tak kontaktowego, ciepłego i życzliwego lekarza. Lekarz wspaniały i oddany swojej pracy. Polecam i każdemu życzę trafić w takie ręce. pozdrawiam.
Jana III Sobieskiego 66
Panu Doktorowi zawdzięczam życie. Dosłownie. Jestem wdzięczna za pomoc. Trafiłam do p. Dr dwa lata temu jak okazało się, że mój nowotwór się pogorszył. Mielofibroza. Porządnie sprawdził moje dokumenty z 10 lat leczenia, odpowiedział na wszystkie pytania. Pokierował na badania. A potem na konsultację przeszczepową do Katowic. I tak dzięki niemu jestem już prawie pół roku po przeszczepie szpiku i walczę o zdrowie 💪 jeśli ktoś szuka dobrego, kompetentnego lekarza …
Szpital Pod Bukami
Szara 5
Bielsko-Biała
Dziękuję za pomoc Pani Doktor, długo szukałem pomocy i dopiero Pani Doktor znalazła rozwiązanie. Naprawdę jestem wdzięczny
Centrum Medicover Gliwice
Gruszczyńskiego 2/4
Gliwice
Lekarz z powołania .Wszystko objaśnione dokładnie. Pani Doktor będzie Pani brakowało w Zabrzu.Dziękuję za opiekę nad córką.
Centrum Medyczne Medycyna Rodzinna
ulica Pomorska 96
Bardzo kompetentna lekarka. Leczę się u niej od kilku lat. Zdiagnozowała chorobę a właściwie bardzo nietypową przyczynę choroby. Wnikliwie analizuje co mówię i wyciąga wnioski. Polecam !!!!
Uzdrowisko "Świeradów Czerniawa"
ulica Zdrojowa 2
Świeradów-Zdrój
Wspaniala lekarka. Bardzo ufam jej kompetencjom. Niezwykle oddane jest dla pacjentow. Polecam wizyty u pani doktor, z uwaga na holistyczne podejscia do
PORADNIA ALERGOLOGICZNA
ul . Marii Curie - Skłodowskiej
Zabrze
Wspaniały lekarz. Pełen empatii i wyrozumiałości. Pani doktor patrzy na pacjenta całościowo. Zbiera dokładny wywiad i dostosowuje terapię do efektów. W razie pogorszenia stanu zawsze znajdzie miejsce, aby pacjenta przyjąć. Polecam serdecznie zarówno dla dzieci jak i dorosłych. !
Nowy Świat 16/3
Rabka-Zdrój
Do doktora Wójcika trafiłam z córką podczas diagnostycznego pobytu w Instytucie Chorób Płuc i Gruźlicy w Rabce. Gdyby nie to, że jesteśmy z Krakowa, zapewne byłby to lekarz mojego dziecka. POLECAM!
UROLOGIA I MEDYCYNA PRACY
Słowackiego 4/19
Jarosław
Świetna lekarka. Przechodzilam ciężkie objawy alergii i astmy i mi pomogła. Teraz jako osoba dorosła jestem całkowicie zdrowa
WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im.L. RYDYGIERA
os. Złotej Jesieni 1 31-826 KRAKÓW
Chcielibyśmy, jako rodzice, wyrazić naszą ogromną wdzięczność i pełne uznanie dla lekarki Joanny Pabian Macina . To specjalistka, która wyróżnia się niezwykłą precyzją i dokładnością w swojej pracy. Zawsze poświęca wystarczająco dużo czasu na dokładne badanie pacjenta, co sprawia, że czujemy się pewni i zaopiekowani. Ma wspaniałe podejście do dzieci – jest cierpliwa, empatyczna i potrafi nawiązać kontakt nawet z najbardziej nieśmiałymi maluchami. Lekarka wykazuje ogromną uwagę na szczegóły, a …
Specjalistyczny Gabinet Alergologiczny
al. Kraśnicka 88/1
Lublin
Pani Doktor jest fenomenalna. Mam uczulenie na najwyższym poziomie na roztocza, po odpowiednich lekach, a z czasem już odczulaniu, wszystkie objawy zniknęły. W końcu mogę normalnie funkcjonować. Podchodzi do człowieka, jakby był jej pierwszym pacjentem z życiu. Wszystko szczegółowo i dokładnie wykonuje, analizuje, diagnozuje i tłumaczy. Kompetentna osoba, nie znam lepszego Alergologa. Polecam wszystkim alergikom!!
Centrum Dyspozytorskie
Czerwonego Krzyża 45
Siedlce
Jestem po trzech wizytach u pana Konopińskiego i jestem pod wrażeniem, doskonały diagnosta, bez problemu i z własnej inicjatywy zlecił kilka badań. Przez ostatnie kilka lat wielu innych, często znanych lokalnie i polecanych alergologów i dermatologów, nie potrafiło postawić właściwej diagnozy i nie zleciło takich badań diagnostycznych. Podejście do pacjenta i wysoka kultura osobista p. Konopińskiego z pewnością wyróżniają go spośród grona nie tylko siedleckich lekarzy. Gdybym mógł zastosować szkolną …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej SPECJALMED
Wiśniowa
Pani Doktor bardzo konkretna, dokładna, empatyczna, od pierwszego kontaktu, przy zbieraniu wywiadu bardzo miła i budząca zaufanie. Córka zdiagnozowana, wyszłyśmy z oddziału uspokojone i konkretnie uświadomione o zagrożeniach i sposobie postępowania.
Zakład Opieki Specjalistycznej
Waryńskiego 53
Ostrowiec Świętokrzyski
Jestem pacjentem Pani Doroty od wielu lat. Jako jedyny lekarz z wielu podjęła długo terminowe leczenie (astma/alergia) które na dzień obecny w znacznym stopniu poprawiło mój stan zdrowia. Zdecydowanie polecam. Jest to bardzo miła osoba z dużym doświadczeniem.