lekarz Anna Bartczak

Centrum Alergologii
Bogusławskiego 16A

Polecam z czystym sumieniem ! Bardzo dobry lekarz / specjalista i bardzo dobry kontakt z pacjentem . Nigdy nie spotkałam tak kontaktowego, ciepłego i życzliwego lekarza. Lekarz wspaniały i oddany swojej pracy. Polecam i każdemu życzę trafić w takie ręce. pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Marek

lek. med. Edward Marciniak

Gabinet Prywatny
ul Firmowa 2a
Rudno

korekta danych do prof dr Marciniaka Gab Prywatny , Firmowa 2 a Rudno k Nowej Soli , tel 683553351
Opinia dodana przez: edyta

lekarz Piotr Wojnowski

Alergolog, Hematolog

Jana III Sobieskiego 66

Panu Doktorowi zawdzięczam życie. Dosłownie. Jestem wdzięczna za pomoc. Trafiłam do p. Dr dwa lata temu jak okazało się, że mój nowotwór się pogorszył. Mielofibroza. Porządnie sprawdził moje dokumenty z 10 lat leczenia, odpowiedział na wszystkie pytania. Pokierował na badania. A potem na konsultację przeszczepową do Katowic. I tak dzięki niemu jestem już prawie pół roku po przeszczepie szpiku i walczę o zdrowie 💪 jeśli ktoś szuka dobrego, kompetentnego lekarza …
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Beata Kubsik

ul. Jana Pawła II 5a
09-500 Gostynin

Wspaniała,cierpliwa i życzliwa lekarka. Stosuje skuteczne leki nowej generacji.Zleca kompleksowe badania.Polecam.
Opinia dodana przez: Elżbieta
{'id': 32591, 'name': 'Bielsko-Biała'} Alergolog
                                       dr Karolina Malinowska

dr Karolina Malinowska

Alergolog, Pulmonolog

Szpital Pod Bukami
Szara 5
43-300 Bielsko-Biała

Dziękuję za pomoc Pani Doktor, długo szukałem pomocy i dopiero Pani Doktor znalazła rozwiązanie. Naprawdę jestem wdzięczny

lekarz Dominika Sadowska

Alergolog

Centrum Medicover Gliwice
Gruszczyńskiego 2/4
44-100 Gliwice

Lekarz z powołania .Wszystko objaśnione dokładnie. Pani Doktor będzie Pani brakowało w Zabrzu.Dziękuję za opiekę nad córką.

lekarz Paweł Ciszewski

Plac mjr Ponurego 16
27-215 Wąchock

Bardzo dobry przyjemny lekarz naprawdę z powołania. Moje dziecko leczone jest od 7miesięca życia u Pana doktora. Godny polecenia ..naprawdę

lekarz Marta Gruchała-Niedoszytko

Centrum Medyczne Medycyna Rodzinna
ulica Pomorska 96

Bardzo kompetentna lekarka. Leczę się u niej od kilku lat. Zdiagnozowała chorobę a właściwie bardzo nietypową przyczynę choroby. Wnikliwie analizuje co mówię i wyciąga wnioski. Polecam !!!!

lekarz Justyna Schmidt

Uzdrowisko "Świeradów Czerniawa"
ulica Zdrojowa 2
59-850 Świeradów-Zdrój

Wspaniala lekarka. Bardzo ufam jej kompetencjom. Niezwykle oddane jest dla pacjentow. Polecam wizyty u pani doktor, z uwaga na holistyczne podejscia do

lekarz Małgorzata Rusek

PORADNIA ALERGOLOGICZNA
ul . Marii Curie - Skłodowskiej
41-800 Zabrze

Wspaniały lekarz. Pełen empatii i wyrozumiałości. Pani doktor patrzy na pacjenta całościowo. Zbiera dokładny wywiad i dostosowuje terapię do efektów. W razie pogorszenia stanu zawsze znajdzie miejsce, aby pacjenta przyjąć. Polecam serdecznie zarówno dla dzieci jak i dorosłych. !
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Adam Wójcik

Nowy Świat 16/3
34-700 Rabka-Zdrój

Do doktora Wójcika trafiłam z córką podczas diagnostycznego pobytu w Instytucie Chorób Płuc i Gruźlicy w Rabce. Gdyby nie to, że jesteśmy z Krakowa, zapewne byłby to lekarz mojego dziecka. POLECAM!

lekarz Ryszarda Dejniak

UROLOGIA I MEDYCYNA PRACY
Słowackiego 4/19
37-500 Jarosław

Świetna lekarka. Przechodzilam ciężkie objawy alergii i astmy i mi pomogła. Teraz jako osoba dorosła jestem całkowicie zdrowa
Opinia dodana przez: Regina

lekarz Joanna Pabian-Macina

WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im.L. RYDYGIERA
os. Złotej Jesieni 1 31-826 KRAKÓW

Chcielibyśmy, jako rodzice, wyrazić naszą ogromną wdzięczność i pełne uznanie dla lekarki Joanny Pabian Macina . To specjalistka, która wyróżnia się niezwykłą precyzją i dokładnością w swojej pracy. Zawsze poświęca wystarczająco dużo czasu na dokładne badanie pacjenta, co sprawia, że czujemy się pewni i zaopiekowani. Ma wspaniałe podejście do dzieci – jest cierpliwa, empatyczna i potrafi nawiązać kontakt nawet z najbardziej nieśmiałymi maluchami. Lekarka wykazuje ogromną uwagę na szczegóły, a …
Opinia dodana przez: Izabela Ostrowska

lekarz Katarzyna Lasota

Porębska 13
98-220 Zduńska Wola

Przemily lekarz z podejsciem do dzieci. Cierpliwa i lagodna. Zleca badania i opiekuje sie malym pacjentem. Dziekuję

dr n. med. Teresa Stelmasiak

Alergolog

Specjalistyczny Gabinet Alergologiczny
al. Kraśnicka 88/1

Pani Doktor jest fenomenalna. Mam uczulenie na najwyższym poziomie na roztocza, po odpowiednich lekach, a z czasem już odczulaniu, wszystkie objawy zniknęły. W końcu mogę normalnie funkcjonować. Podchodzi do człowieka, jakby był jej pierwszym pacjentem z życiu. Wszystko szczegółowo i dokładnie wykonuje, analizuje, diagnozuje i tłumaczy. Kompetentna osoba, nie znam lepszego Alergologa. Polecam wszystkim alergikom!!

lekarz Dariusz Konopiński

Alergolog, Pulmonolog

Centrum Dyspozytorskie
Czerwonego Krzyża 45
08-110 Siedlce

Jestem po trzech wizytach u pana Konopińskiego i jestem pod wrażeniem, doskonały diagnosta, bez problemu i z własnej inicjatywy zlecił kilka badań. Przez ostatnie kilka lat wielu innych, często znanych lokalnie i polecanych alergologów i dermatologów, nie potrafiło postawić właściwej diagnozy i nie zleciło takich badań diagnostycznych. Podejście do pacjenta i wysoka kultura osobista p. Konopińskiego z pewnością wyróżniają go spośród grona nie tylko siedleckich lekarzy. Gdybym mógł zastosować szkolną …
Opinia dodana przez: Hen

Jan Czaban

Alergolog, Internista

Niezwykła profesja, dokładność, dbałość o pacjenta i rzetelność. Dr Czaban z niezwykłą uprzejmością wita każdego pacjenta i dokładnie bada oraz tłumaczy przebieg choroby oraz leczenia. Jak dla mnie - najlepszy alergolog!!!!
Opinia dodana przez: Anka

lekarz Iwona Sak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej SPECJALMED
32-412 Wiśniowa

Pani Doktor bardzo konkretna, dokładna, empatyczna, od pierwszego kontaktu, przy zbieraniu wywiadu bardzo miła i budząca zaufanie. Córka zdiagnozowana, wyszłyśmy z oddziału uspokojone i konkretnie uświadomione o zagrożeniach i sposobie postępowania.

lekarz Beata Madujska-Tomczak

Traugutta 27A
82-300 Elbląg

Uważam ze pani doktor to skarb.leczymy naszego synka u pani doktor.chodz wizyty nie należą do tanich.to ci sie nim iw zrobi dla dziecka.z tego co słyszałam wyleczyla wielo osób.polwcam 1000%
Opinia dodana przez: marta

lekarz Dorota Walas-Słapek

Zakład Opieki Specjalistycznej
Waryńskiego 53
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Jestem pacjentem Pani Doroty od wielu lat. Jako jedyny lekarz z wielu podjęła długo terminowe leczenie (astma/alergia) które na dzień obecny w znacznym stopniu poprawiło mój stan zdrowia. Zdecydowanie polecam. Jest to bardzo miła osoba z dużym doświadczeniem.