Lekarz który uratował mi życie. Świetny specialista!!!! Zna się na chirurgii i ma fach w jednym palcu. Irodzil sie ze skalpelem w ręku
Nie jest taki straszny, trzeba miec podejscie do lekarza i z przymrozeniem oka przyjac jego powage. Jest bardzo dobrym specjalista.
Ostry lecz bardzo skuteczny. Budzi zaufanie. Naprawdę polecam to bardzo dobry lekarz!
Nie polecam, wręcz odradzam! Nawet dla 8-letniego dziecka nie potrafił wskszesić w sobie kszty empatii. Dziecko zestresowane ze łzami w oczach musiało słuchać jak bardzo nieprzyjemny i bolesny zabieg je czeka! Zero człowieczeństwa! Zamiast tego wysokie mniemanie o sobie! Jeszcze raz NIE POLECAM!
Gdybym chciał go ocenić musiałbym mu strasznie na bluzgać podpisuje się pod wszystkimi negatywnymi opiniami .Obym nigdy więcej nie miał z nim do czynienia,a wszystkim radzę omijajcie go szerokim łukiem.
Facet pomylił się z powolaniem.Mialam nieprzyjemność widzieć co on wyprawia na izbie przyjęć, której podobno jest kierownikiem ( jakieś nieporozumienie. Gość nic nie robi oprucz zamięszania.Mało tego, że trzeba na niego czekać 3 godziny, to jak przyszedł , to wyłącznie się wydzierał,zwłaszcza na pielęgniarki.Dezorganizował wręcz ich prace.Niekompetętny i gburowaty.Nię życzę nikomu spotkania z tym panen.
Niedawno byłam pacjentką Dr.Chwirota.Zajął się mną b.dobrze. Ja osobiście nie narzekam.;)
Zawiodłem się strasznie na podejściu tego pana do pacjentki. Podszedł do problemu bardzo lekceważąco i nie profesjonalnie. Po opuszczeniu izby przyjęć w porze obiadowej,na skutek znacznego pogorszenia stanu zdrowia, pacjentka trafiła wieczorem do innego szpitala, gdzie udzielono jej natychmiastowej pomocy.Leczenie w szpitalu trwało 5 dni.
Zawiodłem się strasznie na podejściu tego pana do pacjentki.
Lekarz sadysta, ordynarny, wasaty i nieprzystepny.Nie polecam nikomu chyba ze z musu. Lekarz rzeznik.