Nie polecam w kwestii usg ciążowych wykonywanych na NFZ. Badanie trwało ok 1 minuty. Na jednorazowym papierze na kozetce była plama - nie wnikam czy taki urok czy nie zmieniony. Doktor był uprzejmy, nawet raz się uśmiechnął jednak jest kompletnie wypalonym lekarzem, który sprawia wrażenie jakby utknął w tej obrzydliwej PRLowskiej przychodni. Nie omówił praktycznie żadnego z parametrów, które mierzył oprócz jednego, który podał i powiedział, że jest górnej granicy normy ale w sumie to po prostu będzie duże. Na pytanie czy dziecko będzie długie czy raczej krótkie, bo nie wiemy w który rozmiar celować i czy ma zamierzoną długość płodu lub kości udowej odpowiedział, że to sobie Pani zmierzy jak się urodzi. Ponieważ w placówkach tego typu jest zwyczaj przekazywania dokumentacji z badania do lekarza zlecajacego, a nie pacjentowi (co jest skandalem bo za to płacimy) gabinet opuściłam jedynie z wiedzą, że dziecko jest głową w dół i jeden parametr jest bardzo wysoki. Również na pytanie czy te badania na pewno dotrą do lekarza, który zastępuje akurat mojego prowadzącego odparł, że nie on już tego nie wie. Ale badania nie wyda mimo iż mam też wizytę prywatną na którą je potrzebuję. W sumie wizuta trwała ok 5minut (pusta poczekalnia brak kolejki). Dodam, że do tej pory badania na NFZ wykonywałam w innej placówce gdzie nie było problemu z wydaniem dokumentacji, a lekarze poświęcali normalny czas na opowiadanie co widzą na ekranie. Jeżeli tak ma wyglądać opieka za kilkaset zł, które płacimy do ZUS to polecam prywatne, w efekcie TAŃSZE ubezpieczenia.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Nie rozumiem tych wszystkich złych opinii na temat Pana Doktora. Lekarz z powołania, kompetentny, miły i uprzejmy. Odpowiada na pytania, tłumaczy, przejmuje się pacjentką. Polecam pana Doktora wszystkim swoim znajomym.
Niestety niedelikatny i wizyta usg trwa 3minuty. Nie zdąży przyłożyć aparatu i juz koniec. Nie informuje albo burczy coś pod nosem. Nie polecam.
Uważam ze jest kompetentny i napewno wie co robi obojętnie czy przyjmuje prywatnie czy na NFZ i interesuje się pacjentem Z czystym sumieniem polecę tego lekarza każdej kobiecie
Uciekajcie przed tym "fachowcem" jak najdalej!!! Niekompetentny, gburowaty a wręcz chamski, lekceważy pacjenta i nie potrafi odpowiedzieć na żadne pytanie dotyczące ciąży! Do tego nie potrafi obsługiwać USG! A na wizytach na NFZ zainteresowany jest jedynie odesłaniem do swojego prywatnego gabinetu, gdzie nadal zachowuje się tak samo!
Bardziej niekompetentnego lekarza ciężko znaleźć. Nie zauważył ostrego zapalenia, nie mówiąc już o endometriozie, którą uznał za "niegroźną jak katar".
OHYDNY BEZ POWOLANIA KTOS TAKI NIE POWINIEN LECZYC LUDZI SAM KWALIFIKUJE SIE DO LECZENIA
OHYDNY BEZ POWOLANIA
KTOS TAKI NIE POWINIEN LECZYC LUDZI SAM KWALIFIKUJE SIE DO LECZENIA
Dr wzbudza skrajne opinie, bo ma specyficzne poczucie humoru i wiecznie się spieszy, ale... wydaje się, że wie, co robi. Podczas porodu lubi się przekomarzać, ale mimo to świetnie zszywa :) Interesuje się perypetiami poporodowymi, w razie potrzeby - pomaga. Nawet tym, którzy nie chodzą do niego na prywatne wizyty. Ja polecam.
Polecam wszystkim, prowadził moją ciąże , bardzo kompetentny, uprzejmy, nie rozumiem skąd złe komentarze na jego temat zdecydowanie polecam
Gardzi pacjentkami.Chamski, niekompetentny, bez powołania. Nie polecam.
Gardzi pacjentkami.Chamski, niekompetentny, bez powołania. Nie polecam.