Bardzo dobry specjalista szybko rozpoznał zawał serca pokierował do dalszego leczenia może dzięk temu zyje
Swietny lekarz,bardzo pomógł mojej mamie.Wytłumaczył jak przyjmować leki.Zmienił i wypisał nowe leki.Teraz ciśnienie jest wyregulowane
Serdecznie NIE polecam Pana Doktora. Zero empatii. Nieprzyjemny, wręcz chamski. Tata trafił na SOR. Nie mógł oddychać, dusił się. Zabrali go bez telefonu i dokumentów, więc przyjechaliśmy zaraz za nim. Pan Doktor ciągle nas wyganiał mimo, że dostarczaliśmy tacie w między czasie dokumentację medyczną, telefon do kontaktu z nami, ubrania na zmianę, wodę itd. Pan Doktor stwierdził, że jeżeli pacjent chodzi o własnych siłach to zdrowy. Pan Doktor nie powinien mieć kontaktu z pacjentami i ich rodzinami. Zero dokładnych informacji na temat zdrowia pacjenta i brak dopasowania prawidłowego leczenia. Po prostu DRAMAT. Zalecam unikać Pana Doktora szerokim łukiem.