Super miejsce na rozbijanie kamieni nerkowych w Kutnie.Skierowanie w gabinecie prywatnym ,reszta na fundusz bez dodatkowych pieniędzy.Miałam 2 krotnie rozbijane 3 lata temu, dlatego nie pamiętam kosztów wizyty.Lekarz mrukliwy ale tam w Kutnie super obsługa.Polecam.
Nie wiem za ile złotych pan doktor Menduś jest podczas wizyty uprzejmy i interesuje się pacjentem, bo podczas wizyty prywatnej za 120 zł.był oschły, burkliwy i uważam, że słabo się przyłożył do pracy. Nie poleciłabym go nikomu znajomemu, a te dwie wizyty prywatne, na których był mój ojciec to pieniądze wyrzucone w błoto. Dał ojcu zwijającemu się z bólu zastrzyk i to było finito, a kiedy matka zapytała go jeszcze o coś już na korytarzu, to burknął coś zniecierpliwiony i poszedł,ale cóż- pieniądze zapłacone, audiencja skończona.
Zachowanie i traktowanie pacjenta poniżej krytyki.
Zachowanie i traktowanie pacjenta poniżej krytyki.
Polecam jest naprawdę bardzo dobrym specjalistą, wytłumaczy dokładnie na czym polega schorzenie, co najlepiej zrobić. Jeżeli macie problem z nerkami, kamieniami, itp, to naprawdę go polecam.
jest bardzo dobrym lekarzem korzystałam z jego porad oraz leczenia,polecam innym osobom na kamienia nie ma lepszego...pozdrawiam Teresa B,